eşim endi ve ben mutlu bir aile kurmak için eski bir ev satın alıp yakın bir zamanda taşınmıştık.eşyaları yerleştirdiktensonra üst kattaki yatak odamıza gidip eşyalarımızı yerleştirmeye başladık o sırada aşagıdan büyük bir cam kırılma sesi gedi.Hızlan eşimle birlikte aşagıya indik acaba duvara astıgımız resimmi düşmüştü diye düsündük hiç bir şey yoktu.
ertesi gün ben işe gittigimde eşimin arkadaşı cristin yeni evimizi ziyarete gelmişti endi cristine evi gezdirirken eve taşınırken de holde duran eski piyanonun oldugu yere gelmişler cristi çalışıyormu acaba diye eşime sormuş beraber bir sandalye alarak piyanonun basına oturmuslar ön konsolunda bulunan kapagı açarak piyanoyu inçelemeye koyulmuşlar o sırada yatak odasından korkunç bir çam kırılma sesi duymuşlar cristi endi yukarıda birimi var bilmiyorum ama gel bakalım bence polis çagırmalıyız yok bişey cristi tablo düşmüş ola bilir hemen evde bulunan av tüfeklerini alarak iki bayan yavaşça yukarı çıkmışlar odanın kapısına geldiklerinde kapının açık ve eşyaların saçılmış oldugunu görmüşler aman tanrım endi hırsızmı girmiş dedi cristin ama kırılmış bir cam yoktu iki bayan yavaşca kapıyı aralıyarak içeri girmişler etrafa dikkatlice bakınırken merdivenleri koşarak birinin indigini duymuşlar endi cristin koş aşagıya iniyor diyerek iki bayan hızla aşagıya inmiş etrafı dikkatlice incelemeye başlamışlar osırada işten ben geldim iki bayanıda silahlı görerek şaşırdım aman tanrım ne yapıyorsunuz cristi jack evdde biri vardı dedi endi neler oluyor hayatım evde bir ses duyduk yatak odasından cam kırılma sesi geldi bunu cristide duydu.Cristin endi ben gidiyorum hoşcakal diyip evden cıktı.
Ertesi gün endi alış veriş yapmak için kasabaya kadar gitmişti.Bende evin tadilatı için evde kalmıştım.üst katta çalışırken aşagıda piyano sesinin geldigini duydum.ENDİ senmi geldin hayatım aklımdan sıradışı bir sey geçmiyordu yavşca merdivenlerden inmeye başladım piyano hızlı hızlı çalıyordu son basamaga geldigimde piyano susmuştu.
özür dilerim tam yazmak şisterim ama bazı şeylerin gizem ve merak taşıması lazım e tabi konu benimde deyil sadece duyum onun için böyle yazıyorum isterseniz bundan sonra yazmam
arkadaşım yanlış anlama seni kırmak istemem emek verip yazmışsın ama hikayeleri yarım yarım okumak cidden can sıkıcı her neyse bunu da seven vardır elbet
piyanoya dogru yavaş yavaş yaklaşmaya başladım.Her hangi bir terslik gözükmüyordu.ii ce yaklaşınca piyanonun tuşlarını örte tahtanın inik oldugunu gördüm.Sonra yavaşca tahtayı kaldırdım.O an dış kapının gıcırdıyarak açıldıgını duydum.Sonra hızlan dış kapıya dogru yöneldim.Kapı açık deyildi sonra merdivenleri hızla birinin cıktıgını duydum.Biri yatak odamıza çıkıyordu hızla merdivenleri çıktım.nefes nefesydim.Yukarı çıktıgımda yatak odamızın kapısının açık oldugunu gördüm.Sonra yavaş yavaş kapıya dogru yöneldigimde aşagıdan piyanonun tekrar çaldıgını duydum kapıyı kapattım hızla aşaya inçektimki yatak odasını kapısının aralandıgını gördüm aman tanrım neler oluyor böyle dedim içim den bu evde doga üstü ve paranormal bir durum oldugunu anladım yatak odasının kapısını tekrar kapattım tam arkamı dönecektimki koridorun sonundan ufak bir kız çocugunun beni izledigini farketim.Hey sen kimsin diye bagırdım hızla ona dogru koşacakken kapının tekrar açıldıgını hissettim odamızdan takırtılar geliyordu içimi yavaş yavaş korku sarmaya başlamıştı odanın kapısını hızla kapattım ve o anda arkamda korkunç bir kız çoçugu çıglıgı duydum arkamı döndüğümde hiç bir şey yoktu hemen eşimi aradım ona bunları nasıl anlatacaktım bilmiyorum.Eşim akşam geldiginde ona bu evi satalım başka yere taşınalım dedim.Oneden diye sordu ben konuya direk daldım ona sen gittikten sonra başıma çok tuaf ve açıklanamıyacak şeyler geldi.Eşim korkmuştu sence satalımmı nedersin dedi ama ikimizinde içinde pes etme duygusu yoktu.bugün doktora gittim dedi eşim bana ben hani markete gidecektin ne oldu dedim bana hamile oldugunu söyledi çoçugumuzu bu evde büyütmek istedigini söyledi.Baya geç olmuştu eşimle yatak odamıza gittik yattıgımızda eşim hemen uykuya dalmıştı ben ha la garip olayları düşünüyordum o sırada merdivenlerden birinin indigini hissettim kalkmadım ve duymazlıktan geldim syüzümü eşime çevirdim tam uykuya dalaçaktımki arkamda birinin bizi izledigi izlenimine kapıldım hızlıca bakmak için döndüm kimse yoktu yatak odamızın kapısı yavaşca aralandı kapı aralıgından bugün gördügüm kız çoçugu bakıyordu bana gelsene aşagıya diyordu.
ertesi gün eşim banyo yapmak için banyoya girdi bende o sırada dışarda garaj kapısını tamir ediyorum.EŞİMİN ANLATIMINA GÖRE
ben banyo yapıyordum duş perdemiz çekiliydi kapı açıldı bende perdeyi açmadan senmi geldin hayatım dedim evet ben geldim canım dedi.sonra sırtımı sabunlarmısın demiş eşim ben tamam demişim ve eşimin sırtını sabunlamısım benimle konuşmuşta kopnuşmuş be osırada bende elimi yıkamakiçin banyoya yöneldim eşim biriyle konuşuyordu kapıyı açtım eşim çıkıyormusun hayattım demiş ne çıkması hem sen az önce kimle konuşuyordun.Eşim dona kalmıştı ağzından sadece senle diye bildi onu havluya sardım hemen odamıza cıkardım ha la şok içindeydi.bana bu evden gitmeliyiz dedi bunu senle daha önce konuştuk bununla yaşamayı ögrenmeliyiz ozaman bu olayı çözecek birini bul dedi bu olaylarla ilgili bir pedere danışmam lazımdı.Kasabaya giderek kilise rahibine olayları anlattım bana komik bir suratla bakarak hiçte inanmamış gibi kafasını sallıyarak tanrının yolundan ayrılma oglum diye ögüt verici sözlerden başka hiç bir şey demedi.Sİnirlenmiştim hızla kapıyı çarparak çıktım yanından Ve aklıma birden arkadaşım geldi.Arkadaşım tomas sı arıyarak başımızdan geçen her şeyi anlattım.Bana kiliseye gidip gitmedigimi sordu ona gittigimi ama pederin bana inanmadıgını anlattım o birde o kendi mahallesindeki beder cons sa sorucagını söyledi ben oda inanmaz dedim ama bir sor dedim ve telefonu kapattım.
o sırada evde....
eşim köpegimiz max le bahçede oynarken birden eve gözü takılmış üst kattaki yatak odamızın perdesi yarım aralanmış bir şeyin onu izledigini farketmiş eşim dikkatli bakmak için yaklaştıgında perde kapanmış eşim max gel oglum diye köpegi çagırmış zincirini takarak eve girmişler eşim köpegimizle yavaş yavaş merdivenleri çıkmış (köpegimiz rotweler cinsi bir köpek )yatak odamıza yaklaştıgında max aniden durmuş hırlamaya başlamış karım onu ileri dogru çektikçe o huysuzlanarak gitmemek için direniyormuş sonra eşim yavaşça arkalarında bulunan kapının aralandıgını duymuş max hiç arkaya bakmadan yatak odasına dogru hırlamaya başlamış eşim max ne var oglum orda demiş hadi max bakalım kapıya dogru yanaşmışlar kapı kolunu tuttuklarında kapı kolunun buz gibi oldugunu fark etmiş eşim yavaşca kapıyı aralamış odada her hangi bir şey yokmuş max kapının eşiginde durmuş eşim odayı igçe konturol etdimiş olağan dışı hiç bir şey yokmuş yavaşça odadan çıkmış kapıyı kapatıp tanrım yardım et demiş merdivenlerden aşaya dogru bir çoçugun koşma sesi ile max birden ileri atılmış osırada eşim max sin zincirini tutuyormuş kapının arkasında bir şey eşimin bogazını yakalmış max ileri atıldıkça eşim bogulmaya başlamış eşim şurunu yitirmek üzereyken zinciri bırakmış ve eşimi kapının arkasından dutan şeyde eşimi bırakmış max hışımla aşayainmiş eşim yerde öğlece kala kalmış bilinçini yitirmemek için kendini zorlamaya başlamış sonra arkasında bir şeyin ayakta ona baktıgını fark etmiş ve birden ennnnnnndiiiiiiiii diyip kaybolmuş ve
Başlık zaten "gercek bir hikaye" diyerek vaadini gösteriyor okumaya giriş aşamasında.Gercek ve hikaye aynı cümlede ne demek istedigini zaten yansıtıyor...Bence.
Karma gücü: 116
ilgi cekmek istiyorsanız yanlıs yerdesiniz
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
tamamen gerçek
herşey ilkokul 3 e giderken başladı ablamla aynı odada kalıyorduk gece ablam çığlık atarak uyandı annem hemen yanımıza geldi fakat ben uyuyormuşum gibi yapmaya devam ettim çünkü benim yanımda konuşmazlardı annem ablama neler olduğunu sordu ablam kolunu birşeyin ısırdığını söyledi ve kolunu aşagı indirdiğinde kolunun boydan boya diş iziyle kaplı olduğunu gördüm ablam anneme güzümü görmek istediklerini söylediler dedi ve o geceden sonra olaylar hızla gelişti karanlıkta yatamadığım için kolidorda gece lambasını hep açık bırakırdım olayın hemen ertesi günü kolidorda 3 kişi gördüm biri yaşlı diger 2 si ona nazaran daha gençti ve ben yatakta korkudan (doğal olarak) titriyordum yaklaşık 3 ay yaklaşmadılar ve benim korkum geçince yaşlı olanı yanıma geldi ayak ucuma oturdu ve ben de istemsiz olarak oturur posizyonu aldım kafasında kapşon vardı fakat saçları da görünüyordu yüzü griyli ve yüz hatları gözükmüyordu belden aşağısı ise kesinlikler görünmüyordu konuşurken yüzündeki gölgeler değişiyor fakat kesinlikle ne ondan ne de benden ses çııkmıyorsu sabahlara kadar her gece bana anlarıyordu fakat ben sabah olduğunda anlatılanları hatırlamıyordum ve annemde bu varlıkları görüyordu.. hastayken yanına geldiklerini ve iyileşebilmesi için kendisine dua ettiklerini söylüyordu ve daha sonra şunu öğrendim babannem o evi yaptırırkem iş makinasının kepçesi kırılmış ve evin altında yatır varmış... inanmayabilirsiniz ama bunları yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum ablam aylarca pisikolojik tedavi gördü ve artık fal bakmıyor....
şu amerikada olan olayda rahip baya yardımcı olmuş,adam yusuf yusuf derdime derman olur diye rahibe gidiyo rahip tanrının yolundan ayrılma diyo bu şekilde herşeyin çözülceğinimi düşünüyo acaba tebrik ederim....