JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 17-10-2007, 08:28   #1
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold
Seni oğlumla ewlendireceğim

Başımdan geçen ilginç bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum (Birgün rüyamda beyaz saçlı bir kadın geldi bana seni oglumla evlendirecegim dedi ve gitti bende uyandım umursamadım ama daha sonra bu rüyayı defalarca üst üste görünce korkmaya ve endişelenmeye başladım her gözümü kapattıgımda o kadın geliyor ve seni oglumla evlendirecem diyor ve gidiyor ben çok korkmuştum artık anneme babama anlattım babamda benim tanıdıgım bir hoca var ona sorarım dedi tamam dedim sonra babam sormuş hocada demişti kızınla evlenmek istiyorlar demiş babam kim evlenmek istiyor kızımla demiş hocada bunların kim oldugunu sana söyleyemem söylersem beni bu gece dövmeye gelirler demiş babam bunu bana anlatınca korkum dahada arttı neler oluyordu diye soruyordum kendime sonra yine bir gece rüyama o kadın geldi seni oglumlaevlendirecem dedi yine sonra oglu geldi bak oglum budur dedi ben oglunu görünce rüyamda aglamaya başladım ve yine uyandım kalktım babama anlattım yine babamda bu böyle olmaz dedi ben yine hocaya sorayım dedi sonra hocaya söylemiş hocada kızını yanıma getir demiş neyse babamla yanına gittim eline bir kagıt aldı ve bu kagıda iyice bak ama gözünü bir yere dik ve oraya dikkatlice bak dedi bende baktım ve o beyaz saçlı kadını gördüm hoca bana dediki gördügün kadın bumu evet dedim sonra hoca kagıdı aldı eline yırttı bu kadın kimdir dedim hocada zamanı gelirse sana söyleyecem dedi ben artık çok bunalmıştım sıkılmıştım neyse günler öyle geçdi sonra dayım oglu beni istemeye gelmişlerdi beni dayım ogluyla nişanladılar sonra yine rüyamda o kadın geldi bana sen evlenemezsin sen oglumunsun dedi ve elimdeki nişan yüzügünü çıkarttı ve uyandım hemen parmagıma baktım yüzük elimdeydi neyse sakinleşmeye çalıştım ve aradan 1 ay geçti ve nişan pozuldu çünki sebebi dayım oglu yani nişanlım trafik kazasında öldü ben bu olaydan sonra sınır krızi geçirdim hastanede yattım sonra aradan 6 ay felan geçti herşey düzenine yavaş yavaş oturmaya başlamıştı ki yine o rüyalar devam etmeye başladı bende birgün gece yatagıma geldigimde rüyamda o kadının gelecegini yine biliyo ve o sözleri söyleyeceginide biliyordum ve yatagıma uzandım gözümü kapattım gel gel gel dedim oglunla evlenmeyi kabul ediyorum dedim daha fazla dayanamayacaktım çünki sonra uyudum ve o kadın geldi bana dediki senin göz perdeni kaldıracam ve bizi tam olarak göreceksin dedi elini gözlerimin üstünde gezdirdi tam o sırada uyandım babama dedimki baba ya beni öldürün yada ben artık daha fazla dayanamayacagımdedim babam noldu dedi anlattım olanları sonra babam beni cinci hocaya ***ürdü hoca bana dediki kızım sana cinlerin rüzgarı deymiş ve senle evlenmek istiyorlar sana aşık olmuş bunlar dedi üstüme dua okudu ve bana muska verdi boynunda taşı dedi daha görmezsin dedi inşallah dedim oda bundan emin ol dedi görmessin dedi tamam dedim eve geldim gece olmuştu odama gittim odam karanlıktı ışıgı açacaktım vazgeçtim direk uyuyayım dedim tam yatagıma uzandım tepemde bir bayan gördüm çok güzel bir bayandı yataktan fırlayarak kalktım bana korkma benden dedi ben boynunda taşıdıgın muskanın bekçisiyim dedi seni korumakla görevliyim dedi sonra dua felan okudum gitmedi ne yaptıysam gitmedi bana korkma benden rahatca yatagına yat uyu dedi bende ama ben senden korkuyorum dedi bana tamam ben görünmem ozaman sana dedi ve kayboldu ama ben yine korktum yatamadım odamın ışıklarını açtım öyle uyumuşum sabahsı babama anlattım o cinci hocaya söylemiş hocada şaşırmış allah allah demiş o muskada kızını korumakla görevlendirdigim cini nasıl görmüş demiş babam bilmiyorum demiş cinci hocada kızın baya yükselmiş o taraflardan demiş neyse anlamadım ama heralde iyi bişi olsa gerek sonra o bayanı herzamn görmeye başladım ama korkmuyordum artık çünki bana zarar verecek şeylerden koroyordu artık o kadınıda görmüyordum çok rahatlamıştım aradan 5 ay geçti ve ben şimdi bunları yazıyorum gayet iyiyim bunları yazarken bile o bayanı görüyorum güler yüzlü biri dost olduk onla günlerimde hep iyi geçiyor artık allaha şükür dilerimki artık öyle şeylerle karşılaşmam...ALINTI
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2007, 10:34   #2

whitney4575 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 whitney4575 henüz daha yolun başında

casanova sen bayğı bir konu açmışsın hangisini baksam diye ooo piti piti diye saymaca yapıyorum ama gerçekten çok güzel konular okumak zevk veriyor paylaşım için teşekkürler

Alt 17-10-2007, 11:09   #3

arkeolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 arkeolog yakında ünlü olacak gibiarkeolog yakında ünlü olacak gibi

bir an ........neyse alıntı imiş....caslanova seni istiyorlar sandım

Alt 17-10-2007, 11:35   #4

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

bende öyle sandım ya nasıl oluyo felan oldum....
saol paylaşımın için ki kız da kurtulmuş....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-10-2007, 11:51   #5

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Alıntıdır yazısını başa yazsaydın keşkeYarısına kadar "Nası yaani!"Nası olur!" şeklinde tepkilerle okudum.
Sinir oldum o kadınaZorla mı kardeşim!

Manje_Loa isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 00:17   #6
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

kız şizofren olmuş yada gerçekten göz perdesi kalkmış ama bu yükselme olmaz
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-10-2007, 00:23   #7

Karma gücü: 3 LordOfRings henüz daha yolun başında

evet bi an için cinlerde eşcinsel ilişki olup olmayacağı sorusu yazı sonuna kadar sürekli içimi tırmaladı durdu
LordOfRings isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 09:48   #8
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

Alıntı:
whitney4575´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
casanova sen bayğı bir konu açmışsın hangisini baksam diye ooo piti piti diye saymaca yapıyorum ama gerçekten çok güzel konular okumak zevk veriyor paylaşım için teşekkürler
tşkler paylaşımların basına yazarı mbi daha alıntıdır diye beni oğluna isteyecek hali yok ya arkeolog koptum gülmekten
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-10-2007, 14:45   #9
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

Alıntı:
LordOfRings´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bi an için cinlerde eşcinsel ilişki olup olmayacağı sorusu yazı sonuna kadar sürekli içimi tırmaladı durdu
cinlerde eşcinsel ilşki vardır
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-10-2007, 14:47   #10

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

Alıntı:
Urumhamatahayil´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cinlerde eşcinsel ilşki vardır
eet buna katlıorum
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-10-2007, 20:36   #11

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

ilginc bi yazıymıs

Alt 07-01-2008, 10:50   #12

azazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 azazil yakında ünlü olacak gibi

istenenin işi zor yazı güzel
sık yaşanan bir olaya değinmiş

"SORDU:

-SANA EMRETTİĞİMDE SECDE ETMENE NE ENGEL OLDU?....

DEDİ Kİ:

-BEN ONDAN HAYIRLIYIM!.. BENİ ATEŞTEN ONUiSE ÇAMURDAN YARATTIN!..

BUYURDU:

-ORADAN iN!... KENDİNİ BÜYÜK GÖRMEK ORADA YAKIŞMAZ!.. ÇIK GİT; ÇÜNKÜ SEN KÜÇÜLENLERDENSİN!.." (8-12/13)
azazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-01-2008, 18:15   #13

deniz36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 deniz36 henüz daha yolun başında
korkunc bir olay ama sonucu guzel

okudum ve sok oldum, gercekten iyi olan hoca varmiki. ben izinde kime gittiysem pek inandirici gelmedi. daha onceki seneler de gittim ama bilmiyorum. sizin tavsiye edeceginiz biriyse nerde ve nasil bir hoca tel isterim.
tabiki siz de kabul ederseniz.
selamlar deniz
--------------------

alinti ne demek arkadaslar???/

Konu Nora tarafından (13-01-2008 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
deniz36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-01-2008, 00:40   #14

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Mesajı yazan kişiye ait olmadığını söylüyor.. Başka bir kaynaktan alınıp eklenmiş örnek yani

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-01-2008, 00:55   #15

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

şehir efsaneleri diyoruz bunlara. Kulaktan kulağa yazılmış şeyler.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-01-2008, 01:02   #16

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Tengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerli

oufs cok etkileyici bişey
Tengri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-01-2008, 12:57   #17

blackapfelsine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 blackapfelsine henüz daha yolun başında

Enteresan gerçekten, inanmakla inanmamak arasında kaldım. Biraz da ürktüm..

Alt 11-04-2008, 19:13   #18

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

amma garip yaws...
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-05-2008, 22:57   #19
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bu olaylar yüzdeyüz gerçek, aynını bende yaşadım 16 yaşında iken ve ayetel kursi ile kurtuldum
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-05-2008, 18:55   #20

ToRtUrE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ToRtUrE ne işi var bunun burada

hayalgücü sınır tanımıo
ToRtUrE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama