JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Yaşam > Sağlık

Seçenekler Arama
Alt 30-09-2008, 16:33   #1

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute
Lösev' e Destek Kampanyası!..

Devlet tarafından 5 yıldır verilmesini beklediğimiz arsamızın tahsisi,
tamamen parasız tedavi ve insanca yaşam sağlayacak olan eşsiz projemiz
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KENTİMİZİN
hayat bulması için başlattığımız
5 MİLYON TIK
kampanyası hedefine ulaştı.
Destek veren herkese teşekkür ederiz.
Lösemili Çocuklar kentimizde adınız yaşayacaktır.
Ancak 5 milyon kişilik bir kamuoyunun mesajının bile yeterince 3 maymuna ulaşmadığını görüyoruz.
Bu arada ne yazık ki lösemili çocuklarımızı kaybetmenin üzüntüsünü
sadece siz ve bizim gibi duyarlı insanlar yaşıyor.

Bu kampanyamızı olumlu yanıt alana kadar sürdürmeye kararlıyız.

Kampanya ile ilgili haber ve yazılar aşağıdaki linktedir. Sayfanın en altındaki butona basarak destek olabilirsiniz... Şuanda 7 Milyonun üstünde Tık gerçekleşti desteğinizle artıcaktır....

http://www.losev.org.tr/bagissorgu/bagis/sayac.aspx
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-09-2008, 17:00   #2

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

paylaşım için çok teşekkürler ve düşüncen için bu davranışını taktir ediyorum kesinlikle herkesin yardımda bulunması gereken bir kampanya tekrar sağol
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-09-2008, 17:46   #3

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

alev e katılıyorum çok düşünceli bi paylaşım sağol dep haa dep buarada senin şu kitap kampanyası noldu??
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-09-2008, 18:08   #4

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

bayramdan sonra almaya başlayacağım kitapları.. İlgilenenlere adresimi verdim zaten isteyenler oldu pm yoluyla yardımda bulunabilecek herkes adresimi isteyebilir. Teşekkürler ilginize..

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-09-2008, 23:08   #5

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

lösev... yaşayanın ne ızdırıplar çektiğini bilmek bile can yakıyor. böyle bir konu açtığın için sana gönülden teşekkürler dep.. sadece 22 kez görüntülenecek bu kadar az yorumlanıcak bir konu değil bu. duyarlı olmak için illa bu hastalıktan birini kaybetmeniz mi gerek?? cafe den biraz başınızı kaldırıp burayada bakabilir misiniz?? teşekkürler.

Alt 01-10-2008, 02:03   #6

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

"Lösemi kan hücrelerinin özellikle de akyuvarların normalin üzerinde çoğalması ile kendini gösteren bir kanser türüdür. Yüksek sayıdaki olgunlaşmamış ve malign hücrelerin normal ilik hücrelerinin yerini alması ile iliklerde hasar meydana gelir. Böylece kan pıhtılaşmasında rol oynayan plateletler ve savunmada rol oynayan lökositlerin sayısı azalmaya başlar. Bu da lösemi hastalarında zedelenmelerin ve kanamaların yoğun görülmesine, hastaların kolay enfeksiyon kapmasına neden olur. Savunma mekanizması zayıflar. İleri aşamalarda kırmızı kan hücresi eksikliği anemiye, nefes darlığına neden olabilir. Bunun dışında zayıflık ve yorgunluk, ateş, bazı nörolojiksemptomlar, dişetlerinde şişkinlik ve kanamalar gibi belirtileri de vardır." (wikipedia)

Hangi hastalık olursa olsun bende,kardeşimde,çocuğumda olmaz diye düşünmek sanıyorum yanılgıların en büyüğü. Ufak bir adım bir hayatı değiştirebilir. Kendimizi onların yerine koyalım. Ve yardım elimizi uzatalım.

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-10-2008, 20:36   #7

Bir tık yeter

Alt 01-10-2008, 23:24   #8

Ashriel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 Ashriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond repute

Cok güzel konu olmus ilgilenenlere de ayrıca tesekkürler Bu arada kitap kampanyası falan demissiniz benim haberim yoktu gec olmamıssa yardım etmek isterim..

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-10-2008, 23:38   #9

Şu kitap olayınıda üste çıkartayım ben..
Sponsored links

Alt 02-10-2008, 14:20   #10
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

insanların ızdıraplarını,acılarını kendilerine çıkar malzemesi yapan fiziksel olarak insanlara benzeyen canlılardan nefret ediyorummm....milyonlarca kezde lanetliyorum...
fakat yapılan yardımların milyonda biri de olsa muhtaçlara ulaşması ile avunuyorum....
ve dipnot:
türkiyede kanserden ölen çocukların çoğu enfeksiyondan kaynaklanıyor..bunun sebebi ise tedavilerin koğuş sisteminde yapılması..löseve aktarılan kaynağın küçük bir bölümü buna çare olacakken ,onlar ölümle savaşan çocukları sosyal aktivite dedikleri programlara götürmekle meşkuller..kötümü yapıyorlar hayır ama ben neden bu tür faaliyetlerden reklam kokusu akıyorum...reklam neden beni rahatsız ediyo,çünkü bu reklamlardan kazanılanlar en azından yarısı muhtaç sahiplerine ulaşsın...........
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-10-2008, 00:08   #11

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

bitane reklam wardı küçük bi kız saçlarını kesip lösemili abisine uzatıyodu o reklamı görünce dayanamamış ağlamıştım çok etkilenmiştim güzel paylaşım olmş saol=)

Seçenekler Arama