JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Rüyalar

Seçenekler Arama
Alt 08-11-2008, 13:01   #1

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 emirhancan henüz daha yolun başında
bana göre rüya

bana göre diğer rüya tabirleri herkes için geçerli değildir .. her gün rüya gören bi insanım , ve bence herkes kendine göre rüyanın acıklaması wardır , başka rüya tabirleri bişi yaramas , herkes gördüğü rüyanın tabiri kendidir.Diye düşünüyorum

sizin görüşleriniz nedir ?
emirhancan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-11-2008, 13:13   #2

ucakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 ucakk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışucakk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışucakk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ewet bende sana katılıorm rüya tabirleri bence sacma
ucakk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-11-2008, 19:14   #3

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 GuiltyDemon is a splendid one to beholdGuiltyDemon is a splendid one to beholdGuiltyDemon is a splendid one to beholdGuiltyDemon is a splendid one to beholdGuiltyDemon is a splendid one to beholdGuiltyDemon is a splendid one to beholdGuiltyDemon is a splendid one to behold

Rüya tabirlerinin saçma olduğunu düşünmüyorum, eğer dediğin gibi rüya tabirleri saçma olsaydı hz yusuf saçmalıyordu ki ben asla öyle büyük bir zaatın saçmalayacağını düşünmüyorum..!
GuiltyDemon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-11-2008, 12:34   #4

emirhancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 emirhancan henüz daha yolun başında

Alıntı:
GuiltyDemon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rüya tabirlerinin saçma olduğunu düşünmüyorum, eğer dediğin gibi rüya tabirleri saçma olsaydı hz yusuf saçmalıyordu ki ben asla öyle büyük bir zaatın saçmalayacağını düşünmüyorum..!
evet haklısın yanlıs düşünüyorum ozaman

emirhancan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-11-2008, 13:03   #5

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

bence rüyanın yorumu insana kalan birşeydir tabikişde her rüyanın bir açıklaması bir anlamı vardır ve demon nun dediği gibi hz Yusuf rüyaları çok güze yorumlardı ve doğru yorumlardı ama Allah yardımıyla hz Yusuf öldü ve kimseninde rüyaları onun gibi yorumlayacağını sanmıyorum rüya tabirleri kitaplarını yazanların birçoğu sahte ama tabii geçmişte duyulan gerçek yorumlarda vardırr ama eminimki çoğu yalandır...

Alt 09-11-2008, 21:05   #6

kovboy123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kovboy123 ne işi var bunun burada

bence bağzı rüyalar haberci labiliyo insana çoğuda bilinç altı tabii ki
kovboy123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-11-2008, 22:22   #7

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Rüya tabiri yapmak veya yaptırmak emek ister kulaktan dolma bilgilerle yapılmayacağı veya yapılamayacağı bir gerçektir.Fakat rüya tabiri denilen şey aslında insanların geçmiş-şimdiki -gelecekte yaşayacaklarının bir göstergesi olarak simgeleşmiş halidir. Bu simgeler her olaya her kişiye göre değişiklik gösterebilir rüyalar yorumlanırken bir kaç kişinin görüşü de alınırsa bazı olaylara daha farklı açılardan bakma düşüncesi gerçekleşmektedir. Tabir edilen şey ancak ve ancak tabircinin yorumuna açıktır ve gazetelerin veya ben bu konuyu biliyorum deyip ordan burdan kopy paste yapılmış bilgilerle oluşturulan kitaplar aracılığı ile rüyalar açıklanamayacak boyutlara sürüklenebilinir.

Alt 10-11-2008, 01:41   #8

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

şimdi efendim; benim bi Fruyud amcam var, bu amcam çok çalışmış çabalamış ve rüya insanların bilinçaltına attıkları olayları değişik şekillerde görmesidir demiş. hatta amcam gaza gelmiş, birde görülen rüyalar üzerinden araştırma yaparak bunu ispatlamış ve rüyalarda görülen nesnelere birer anlam vermiş...

şimdi efendim, olmalıdır ya da olmamalıdır gibi bir tartışmaya hiç girme yanlısı değilim çünkü, bu tartışma tam anlamıyla bir kısır döngü üzerine gidecek. o yüzden de, burada var mıdır, yok mudur tartışması yerine, neden varolduğu üzerine tartışılmalıdır.

benim görüşüm bu en azından.. sevmeyebilirsiniz...çokta önemli değil zaten....ama böyle olursa daha iyi olur...
benim de yaptığım gibi..."
U.
raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-11-2008, 01:52   #9

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Rasko freud benim amcam bi kere
Arkadaşlar rüyalar 2'ye ayrılır psişik anlamda incelendiğinde.1.si sıradan rüyalar yani freud'un incelediği bölüm ki bunlar rüyalarımızın %99.999 kadarını oluşturur diğer kısım ise gelecekten haber veren rüyalardır.Yorumlanması gereken rüyalar bu 2.kategoriye girer.Ki haberci rüya öyle kolay kolay görülebilecek birşey değildir

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-11-2008, 19:02   #10

JeliPhoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 JeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to behold

Bence Tanrının Bize Gelecek Hakkında Verdiği Küçük İp Uçlarıdır =)))

Seçenekler Arama