faydalı olmasına sebebiyet veren kimdir¿ bence işin özünü kavramak en hayırlısıdır,,yine de senin bileceğin iş,,reiki ile ilgili bölüm vardı sanırım,oradan takip edebilirsin,,,
reiki enerjiside Allah'tan gelir. Reiki yapanlar her reikiden sonra şükrederler Allah'a. Hiçbir kötü tarafı yok bu enerjide Allah'tan geliyor ve şükürler olsun ki bize kadar gelebildi. Reiki çok basittir aslında. Direk tedavi değildir eder ama uzun süreli ayrıca tıbbi tedaviyi hızlandırır. reiki 1. seviyedeki kişiler psikolojik sorunları olanlara yapmamalı denir. Çünkü reiki en derine ineceği için hastalığı iyileştirmek için tekrar ortaya çıkartabilir zamanla düzelme olur. reiki 2. seviyede üç sembol öğrenilir bu semboller sayesinde uzağa reiki gönderilebilir. 3. seviyede yine bir sembol daha eklenir. Şifa yakından elle temas ile olur. Uzaktan ise kişinin yeri adı ve imajı akla getirilerek sembollerle yapılır. Aynı zamanda bir diğer yöntem dizinizde kişiyi hayal ederek dizinize yapmaktır. Dua ile de şifa sağlanır ve belki daha güçlüdür. Ama reiki de yumuşak güçlü ve güzel bir enerjidir. Hiçbir olumsuzluk görmedim. Bazı aşırı dindar kısım bunun günah olduğunu şirk olduğunu düşündükleriniegörüyorum. Halbuki bu enerji Allah'tan gelir. Kişi sadece bu enerjiyi gerekli çakraları ile kanalları açıldığı için karşıdakine iletir.Ve de en önemlisi bitince şükreder.Reiki'de tavsiye edilen şeylere bakın içinde şükürü göreceksiniz Bİr de şunu söyliyeyim Allah'a dua ettiğinizde Allah şifa için başkalarını aracı gönderecektir. Yollar açacaktır belkide bu aracılardan biri reiki yapan biri olacaktır. Bu yüzden dar görüşlü olmamakta yararlı var diye düşünüyorum
dusuncelerine tamamen katılıyorum sirius gerçekten bazı insanlar buna çok yanlış bakıo ama aslında öyle deil sonuçta o enerjide Allah sayesinde gelio ve o işi yapanlarda bilio enerjinin nerden geldiğini yani ortada şirk koşmak falan yok... bende yapmak isterdim guzel bişi sonuçta insanların yararı için