JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Farkındalık > Reiki

Seçenekler Arama
Alt 11-01-2007, 16:26   #1

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future
Duyuru: Kundalini Reiki'ye Uyumlanmak İsteyenler

Kundalini reiki inisiyesi dağıtımına başlamak istiyorum..
İnisiye olmanız için para karşılığı olmadan sırasıyla kundalini reiki 1,kundalini reiki 2 ve kundalini reiki 3 aşamalarında reiki verilecektir.
İnisiye olmak isteyen arakdaşlar:
adınızı,soyadınızı,yaşınızı ve bulunduğu ili özel mesajla bana yollayın...
İlk inisiye tarihi:
20/01/2007 Cumartesi saat22'de Kundalini Reiki 1 inisiyesi(uyumlaması)

İnsiyede yapılması gerekenler

Önce bir duş alın(zorunlu değil)

Sessiz ve loş bir ortama geçin

Üzerinize rahat şeyler giyip yatağınıza düz bir vaziyette uzanın

Saat 22.00da gözlerinizi kapatın ve hiçbirşey düşünmemeye çalışın

Aklınıza birşeyler gelirse bırakın film kareleri gibi akıp gitsinler

Uyumamaya çalışın

İnsiasyon 25 dakika sürecektir.Tadını çıkarmaya bakın

Hexagram

Kundalini neyin nesidir diyen arkadaşlar için açıklama(alttaki yazı alıntıdır) :

Kundalini, kuyruk sokumu kemiğinde uyuduğuna inanılan ve niyetle uyarılabilen çok güçlü bir enerjidir. Kundalini ne kök çakradan giren yer küre enerjisidir, ne de tepe çakradan giren evrensel enerjidir. Kundalini, kuyruk sokumundaki sakrum kemiğinde uyur vaziyette bulunan manyetik etkili ve çok yoğun bir enerjidir. Kök çakranın sakrum ile, kundalinini de yer küre enerjisi ile karıştırılmaması gerekir.

Kök çakra bacaklar arasında bedenin en alt noktası olarak tarif edilen yerde bulunur. Bu nokta cinsel organlar ile makat arasındadır ve sakrumdan farklıdır. Sakrum kök çakra ve cinsel çakranın ortasındadır.

Kundalininin uyandırılması ile kundalini vücutta dolaşan bir tren gibidir. Kök çakra enerjisini alır, omurga boyunca vücudun arka kısmından tepeye kadar çıkar, tepe çakrayı açtıktan sonra vücudun ön kısmından tepe çakradan gelen kozmik enerji ile kök çakraya kadar iner. Kundalini yol boyunca var olan tüm blokajları aşar ve çakraları taşıdığı eneji ile besler.

Bu blokajları açılması sırasında eski anıların canlanması, travmaların tekrar su yüzüne çıkması ya da kronik hastalıkların tekrarlaması mümkündür.

Kundalini gerekli temizliği yaptıktan sonra problemler ilelebet ortadan kaybolacaktır.
------------

Kundalini Reiki 3 inisiyesini almış herkes,kundalini reiki master'lığa yükselir ve artık o kişi de başkalarına kundalini'yi yollayabilir.
Kısaca başkalarına şifa da dağıtabilirsiniz,kendiniz için de kullanabilirsiniz..

Konu hexagram tarafından (22-02-2007 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir..
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-01-2007, 17:51   #2

delycochuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 delycochuk yakında ünlü olacak gibidelycochuk yakında ünlü olacak gibi

ya biraz daha basite indirgeyebilirmisin pek anlıyamadımda bende istiyorum ayrıca

Alt 11-01-2007, 19:20   #3

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Ayrıca gelişim aşaması şu şekilde olacak:

bahsettiğim saatte kundalini reiki 1'i almış olcaksınız.
aldıktan 5gün sonra kundalini reiki 2'i vericem,kundalini reiki 1'i almış olanlara...
ondan 5gün sonra da kundalini reiki 3 inisiyesini yolladıktan sonra kundalini reiki master olacaksınız.
bu 10günlük zaman dilimi içerisinde her gün 5dk boyunca yine yatar vaziyette uygulamayı tekrarlamalısınız.
bu şekilde kundalini reiki enerjisini kullanabilir hale gelirsiniz...
bundan sonra gelişim size kalmıştır,kundalini reiki uygulayıcısı olarak kendi kendinize dna,konum,doğum travması,geçmiş hayat ve kristal reikilerini verebilirsiniz...
ayrıca usui reiki master'lığına ulaşmış bir master'dan da aynı benden aldığınız gibi ,usui reiki de alabilirsiniz..
Kısacası 10gün sonunda kundalini reikiyi kullanabilir olcaksınız ve onunla yapmak istediğiniz şeyleri yapabilir,kendi gelişiminizi yine kendiniz sağlayabilrisiniz..
Şifa dağıtabilrisiniz..
Başka Reiki türlerini almak için,o reikide masterlığa yükselmiş birisiyle irtibata geçebilirsiniz.
Kundalini yolladığım kişilere enerjilerini nasıl kullanabileceklerini anlatan bir de yazı yollucam...
Ayrıca bu tür yazılar reiki sitelerinde de mevcuttur,bakabilirsiniz..
Bu işi bedava yaptığımız için kafalarında şüpheler oluşanlara da şunu söyleyeyim:
Size Kundaliniyi yollayarak bizdeki enerjimizde de bir artma söz konusu,yani siz evrensel enerjiden yararlanırken biz de yararlanmış oluyoruz.
Yanlış anlaşılmasın,bir enerji sömürme yok ortada..
Yani karşımdakinin enerjisini kullanıyor değilim.

Alt 12-01-2007, 17:02   #4

Kundalini kelime anlamı olarak, Hintlilere göre omurga dibinde kendi etrafında kıvrılmış bir yılan gibi görünen güçtür.Bu gücün çeşitli hareketler sonucunda uyarılması bedendeki yedi chakra boyunca yukarı çıkmasına ve bu chakra' ların sırayla çalışmasına neden olur.Uygulanan işlemde son olarak tepe chakra ya sıra geldiğinde aşarsınız. Bu prematüre uyanma sonucu yaşanmış fiziksel ve ruhsal gelişim, oldukça güçlü bir reiki sistemi kundalini reiki ile yaşanmaktadır. Usui reiki 1.-2.-3. seviyeye eş değerdedir. Zamansız uyanmış kundalini enerjisinin vücuda verdiği zararlara da iyi gelmektedir. Yeryüzü, kundalini ve reiki enerjilerinin kombinasyon çalışması kundalini reiki' dir.Kundalini Reiki kullanımı son derece kolay, 5-10 dakika kadar uygulamanın yeterli olduğu etkili bir şifa sistemidir. Temeli vücuttaki enerji kanallarının şifasal açılması ve chakra' ların dengelenmesine dayanır. Nentatsu-Ho (niyet) ederek kendimize yada başkalarına şifa vermeye dayanan bir öğretidir. Kişisel problemleri dengelemede etkilidir.Kundalini Reiki' nin kurucusu Mr.Ole Gabrielsen tarafından dünyaya tanıtılmıştır. Mr.Ole Gabrielsen Danimarkalı bir Meditasyon Master' ıdır. Mr.Ole Gabrielsen ile Master Kuthumi' nin yaptığı çalışmalar ve ruhani bilgi alışverişleri (Spritüel yaşanmış deneyimler) sonucunda Kundalini Reiki tekniği doğmuştur. Şu ana kadar Kundalini Reiki uygulayıcıları bunun büyük faydalarını görmüşlerdir ve tüm dünyada büyük bir hızla yaygınlaşmaktadır.
Temel olarak, Kundalini' nin anlamı güvenli, kesin tedavi kanalı ve chakra' ların dengelenmesinin sağlanması, ve enerjinin dünyasal girişimini kazanırsınız. Kök Chakra, aracılığıyla yapılan bu çalışmada kundalini enerjisinin aktarımı uyulmamayla yapılmaktadır. Kundalini enerjisi daima Kundalini ateşini harekete geçirir. Daha sonra enerjinin dönüşümü tüm beden üzerinde yol alır, kişi enerji değişimine baştan başa adapte olur ve Tepe Chakra' dan çıkışı sağlanır. Bu enerji deviniminin izlediği değişimsel yol Tepe Chakra' dan başlar ve tepe de son bulur. Kundalini açılımı zaman, periyot, chakra' ların komple dengelenme ve arınması, vücuttaki enerji değişiminin devinimi, kundalini enerjisinin kazanılması ile son bulur. Enerjiye kim sahip olmak isterse; problemleri ve hataları kundalini izler, yada diğer problemler ile birlikte kundalini enerjisi dengesizleşir, bu kişiler çoğunlukla kundalini reiki' den yardım almalıdırlar. Her kim ki ilginç gelen ve Kundalini Reiki' yi öğrenmek isterse, Kundalini Reiki 1. seviye ile daima,bir yandan diğer yana devinim ve diğer sistemlerine sahip olmalıdır. Kundalini Reiki 1-2-3 uzaktan alınabilir, uzun süreli uyumlama gerektiren bir kurstur. Uyumlama araları çok açılmamalıdır. Bağlantısı yapılmalıdır,uzaktan el kullanım pozisyonları, uzak mesafelere bağlantılar belirginleşmelidir.

***********'dan alıntı...

Arkadaşlar bu fırsatın farkında olmanızı istiyorum.....

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-01-2007, 19:47   #5

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 mistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of light

son günlerde çoğunluk eğlenceye sardığından bu fırsatı farkedemiyorlar sanırım. bence çok faydalı bir iş yapıyorsun, tebrikler..
mistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-01-2007, 18:25   #6

Kundalini Reiki Master olunaca neler yapabileceğim diye soranların sorularını cevaplar nitelikteki yazıları siteye ekledim.
Kundalini Reiki 1 aşamasındakiler: http://www.gnosis.gen.tr/forum/showthread.php?t=5041
Kundalini Reiki 2 aşamasındakiler: http://www.gnosis.gen.tr/forum/showthread.php?t=5042
Kundalini Reiki 3 aşamasındakiler: http://www.gnosis.gen.tr/forum/showthread.php?t=5043

burda yazılanları kundalini reikiyi kullanıp yapabileceklerdir...

Taleplerin artmasını istiyorum,bu fırsatı bi daha zor bulabilirsiniz,bu yüzden hazır zamanınız varken ayın 20sine kadar vaşvurmanızı isterim.
Ruhsal gelişiminizde 1 adım atmak için çok iyi bir şans diye düşünüyorum ben ve bence büyük bi adım sayılır
sevgiyle kalın...

Alt 13-01-2007, 22:21   #7

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

arkadaşlarımızın ilgisi bu konuya biraz az ama kaçırılan fırsatında farkında değiller arkadaşlar aslında bende insisiye vermek isterdim ama fırsatım olmadığı için veremeyeceğim ama mikado ve hex arkadaşım çok güzel bi iş yapmışlar şunu bilinki kundalini reiki alabilmek için yalvaracak kişiler tanıyorum başlangıç için iyi olacağını düşünüyorum gerçekten muhteşem bi deneyim olacaktır sizin için herkesede tavsiye ediyorum...

bu fırsatı kaçırmayın

ışıkta kalın
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-01-2007, 23:41   #8

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

hexagram reiki ile ugrastıgını bilmiordum bu arada isterdim ama butun gün işteyim fırsatım yoq saat 22:00 cok erken saat gece 03:00 gib olsa cok iyi olurdu neyse size bol katılım dilerim

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-01-2007, 23:45   #9

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

arkadaşım saat 22:00 olması çok kişiye insisiye yollanacağı içindir herkese ayrı saatte yollanması daha zor oluyor ama hex sana ayrıcalık yapabilir belki olmadı daha sonra ben sana bi ara yollarım insisiyeni tabi yoğun olmadığım bi zaman
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-01-2007, 01:47   #10

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

katılıyorum bu güzel bir fırsat ama benim korkum bu enerjiyi bedava alanların kullanmama riski. Yani söyleyeceğim arkadaşlar Kundalini Reiki güçlü ve güzel bir enerjidir. Bunu alın, şükredin ve kullanın. Gördüğüm kişilerin hevesi 2 yıl sürebiliyor yada başka. SOnra kullanmamaya başlanıyor. Gerçi kendi seçimleri ama tavsiye olarak söylüyorum. Sağol hexagram
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama