JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rap

Seçenekler Arama
Alt 10-08-2006, 15:02   #1

Siber_Keşiş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Siber_Keşiş dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışSiber_Keşiş dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Türk rap müziğinin en üretken isimlerinden Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz), Kolera (Esen Güler) ile kendi plak şirketleri olan Melankolia Müzik'i kurdu. Bu şirketten çıkan ilk albüm olma özelliğini taşıyan Kafile, aynı zamanda; rap'in yeni yeteneklerine yer vermesiyle de
dikkatleri çekmekte.
Kayıtları Kuvvetmira Stüdyosu'nda yapılan albümün prodüktörlüğünü Sagopa Kajmer üstlendi.
Albümün içerisinde Sagopa Kajmer ve Kolera'nın yanı sıra; Raffine, Zet, Abluka Alarm gibi bir çok yeni yetenek de yer almakta.
Türkiye'nin en iddialı Türkçe rap karması olan Kafile albümü 16 şarkıdan oluşmakta.
Lirikal ve müzikal açıdan bir çok farklı rap stilini içinde barındıran Kafile albümü, bu türü sevenler için koleksiyon değeri taşımakta.

ALBÜMDEKİ PARÇALAR

1-BAYTAR - SAGOPA KAJMER
2-YAR - SİTEM DEPRESİF(FEAT.MOZOLE MIRACH)
3-EVVELA ELVEDA - RAFFİNE
4-GÜNLÜKLERİM AYLIK OLMUŞ - ABLUKA ALARM
5-SANSÜR PERDESİ - SAGOPA KAJMER
6-LA KAYYUME ILLAHU - KOLERA
7-YAŞANANLAR VAR - RAFFİNE
8-SUAL - LEADRİ
9-SEVEMEDİM VEDALARI - KOLERA(FEAT.MOZOLE MİRACH)
10-DİYET - ZET
11-ONCA SANE VARKEN - MOZOLE MİRACH
12-İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ - SAGOPA KAJMER
13-EŞGALİMDİ EŞKIYA - ABLUKA ALARM
14-İSTEDİĞİMİ VERİN(FEAT.RAFFİNE) - ZET
15-YAŞAMADIM RELAX - SAVAŞ
16-KAFİLE - KUVVETMIRA RAP STICKS

Ben albümü dinledim içindeki parçalar hoşuma gitti ama sadece 3 parçada sagopa söylüyor, o yüzden biraz üzücü Almak isteyenler için söyliyim, bu albüm sagonun bir önceki albümü olan Romantizma albümünün yanından bile geçemez... Romantizma yaptığı en güzel albümdü çünkü... Neyse, değişiklik olsun dienlere öneririm.
Ekli Resimler
Dosya tipi: jpg picture.jpg (27,8 KB (Kilobyte), 11x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg resim.jpg (43,1 KB (Kilobyte), 9x kez indirilmiştir)

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-08-2006, 15:04   #2

gösde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gösde henüz daha yolun başında

hiç dinlemedim bugüne kadar yada dinledim ama kim olduğunu bilmeden merak ettim limewire dan falan ariyim bakalım çıkar umarım
gösde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2006, 15:07   #3

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Firdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud of

bende hiç duymamıştım. merak ettim bi dinliyim_?

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-08-2006, 15:22   #4

Siber_Keşiş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Siber_Keşiş dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışSiber_Keşiş dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Valla ben tavsiye ederim. ama tabiki bu zevk meselesi. ben rap'ten çok hoşlanıyorum. sevmeyen birisi için dırıdır gelebilir
Siber_Keşiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-08-2006, 15:48   #5
Elit Üye

cancanan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 cancanan yakında ünlü olacak gibicancanan yakında ünlü olacak gibi

yok o benim tarzım değil, yok bu böyle şu şöyle diyen insanlara fitil olurum zaten. ya tarzımız olmayabilir ama bi dinlemekte fayda var bazen öyle oluyorki tarzımız olmayan müzikten hoşlanabiliyoruz. açık konuşmak gerekirse İ.Tatlıses pek dinlemem ( seven arkadaşlar alınmasın ) ama ' bir taş attım' şarkısını çok güzel söylemiş onu duyunca yerimde duramıyorum vallahi.

Alt 25-01-2007, 18:56   #6
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Rap benim de tarzma pek uygun düşmüo ama sagopann sözleri gerçekten çok etkileyici yazdığı tartışılmaz bi gerçek.Albümde bi tek baytarı dinledim güzel olmuş ne diim
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-07-2007, 19:43   #7

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 77 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Baytar sayesnde biraz çocuk çoluğa düştü rap ama albüme adını veren '' Kafile '' adlı şarkı gayet başarılı . .

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-07-2007, 21:43   #8

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

1-6 we 16. olan şarkılar çok güzel

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2007, 06:02   #9

DrEaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 DrEaM henüz daha yolun başında

bpg(bir pesimistin gözyaşları)'yi tek geçerim harika bir albüm ve sagonun pesimistik sarkıları bu albümde ağır basmaya başlıyo diyebilirim.
gerçekten muhteşem şarkılardan oluşan bi albüm.

kanatlarım olsun istedim ben
ama hiç uçamadım
kanadım oldu denedim
yerin dibine çakıldım...
DrEaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama