Neden TSK psisik yetenekleri dikkate almiyor neden ayni ruslarin yaptigi gibi yapmiyo
Size bir sorum olacak: Neden TSK bir (kulaga saçma gelsede) parapsikoloji komutanligi yada nebiliyim ona benzer birsey açmiyor? Bence bunu gelistirmeli bizim askerlerimiz ve savasta çok etkili olacagina inaniyorum.
nereden biliyorsun kullanmadıklarını bir de bunun komutanlığını açmak istemezler çünkü daha nesnel bir şekilde yürütülen işler bile sarpa sardırılıyorken parapsikolojik şeylerin resmi kullanımı halinde neler olacağını düşünemiyorum bile... ondan önce bunun bölümleri olsa daha yakın bir istek olabilir belki...
bence inanmıyor görünüp aslında delice inanan üstelik uygulamaya çalışan ve merak eden bir milletiz çünkü burcumuz akrep ; )
ama yine de yapamazlar çok riskli yapsalar da söyleyemezler yine çok riskli...
Silahlı kuvvetler hala daha "saldırı" ordusundan ziyade "savunma" ordusu düzeninde bir işleyişe sahip olduğu için bu tip araştırmaları gerekli görmedikleri kanısındayım.
__________________ Geri dönmek inan işten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle ya olursa dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini
Ah.. Ah keşke nerde o günler.. Rusya gibi bir parapsikoloji kürsüsü bile kuramadık şu üniversitelerimizde...
Ki Tsk ordu kursun. Bu konuda ihtisaslı insanlar çok az.. Ve Ülkemizin durumu bu tür şeylere imkan verecek ihtivaya sahip değil...
Bizler ilk önce k.çımızı Tayyeap! denen b.ktan kurtaralım ondan sonra... İnşallah onuda yaparıs...
Size bir sorum olacak: Neden TSK bir (kulaga saçma gelsede) parapsikoloji komutanligi yada nebiliyim ona benzer birsey açmiyor? Bence bunu gelistirmeli bizim askerlerimiz ve savasta çok etkili olacagina inaniyorum.
Göruslerinizi bekliyorum.
Çünkü mantığın olduğu yerde inanç yoktur,duygu yoktur..Mantıklı düşünüp her probleme mantıklı cevaplar varsaymak gerekir
__________________ bana bir şimşek çak
içim içime sığmıyor artık
vahim bir çağrışımdan
daha vahimine atlamaktayım