JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 06-07-2008, 22:20   #1

eJaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 eJaY ne işi var bunun burada
Question Bunun Anlamı Ne?!

Arkadaşlar Merhaba.Bu Daha İlk Günüm Bu Sitede.2 Gün Önce Keşfettim Siteyi.Gerçekten Böyle Şeylere Çok İlqim Vardır.Neyse Fazla Uzatmiim...

Geçen Gün Forumda Gördüqüm Psi-Wheel Çalışmalarını Okudum.Buqun Denemeye Karar Verdm Ve 1 adet iqne bir silqi ve bir kaqıt aldım.konsantre oldum.inandım ve qözlerimi açtıqım anda kaqıt dönmeye başladı fakat ilqinç olan şey o sırada karanlık hafasız bi odadaydım ışıkları açmıştım önceden içeri girerken. qözlerimi açtıqım ve kaqıdın dönmeye başladıqı anda ampul'un Voltu düşmeye başladı Sonra Korktum Biras Konsantrasyonm bozuldu Işık Geri Eski Haline Döndü Herhalde Raslantı Dedim.Daha Sonra Bidaha Kaqıdı Döndürmeye Çalıştım Ve Gözlerimi Açtıqımda Yine Aynı Olay Oldu.Bu Sefer de Raslantı Olamaz Die Düşndm Tekrar Konsantre Oldum ve Gözlerimi Açtıqımda Işık Tamamiyle Sönmştü...Bunun Anlamı Nedir Sizce?
eJaY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-07-2008, 22:24   #2

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

sen bayaa bi konsantre olmuşun yawf
ya da
keder
hadi sen seç

TaiNTeD_LoVe isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-07-2008, 22:26   #3

Alıntı:
TaiNTeD_LoVe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bayaa bi konsantre olmuşun yawf
Bilmiorm Ama Gerçekten Çok İlginçti...
Sponsored links

Alt 06-07-2008, 22:30   #4

TaiNTeD_LoVe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 TaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerliTaiNTeD_LoVe kısacası herkes için çok değerli

sen anlatırken bile korktum ben
TaiNTeD_LoVe isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-07-2008, 22:32   #5

Alıntı:
TaiNTeD_LoVe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen anlatırken bile korktum ben
Bu Gecede Yapcam Bakalım Noolcak xD

Alt 06-07-2008, 22:55   #6

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

yeteneklerinin üzerine konsantre ol ve yolunadevam et dogru yoldasın ve bol bol arastıra yapmayı da ihmal etme

Alt 06-07-2008, 23:10   #7

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 37 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

evet kesinlikle doğru yoldasın çalışmaya devamm
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-07-2008, 12:22   #8

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Yeteneklerin senin sandığından da fazla gelişmiş.. Ve senin kotnrolünden çıkıyorlar.. Sen psiwheeli bırak cisimler üzerine konsantre olmayı dene... Yana en iyisi mum alevi ile alıştırma yap.. Zihinsel gücün yüksek seviylerde... Sen odaklandığında serbest kalan zihin gücün sadeec psiwheele değil ışığada etki ediyor.

Dikkatli ol ve çaılmaya devam..
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 14:30   #9

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

Zihinsel gücün baya yüksek psiwheeli bırakıp cisimlere geçmenin zamanı gelmiş yeteneklisin anlaşılan çalışmalara dewam et.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-07-2008, 14:48   #10

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Amatör telekinetiklerin dikkate alacağı maddeler 1 ve 5. maddelerdir.

1) Şiddetli baş ağrısına neden olabilir

2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde bir süre kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz

3) Cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler.

4) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir

5) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir.

6) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir

Saydıklarımızın dışında başka teknik ve sağlık problemleri gerçekleşiyor olabilir.

alıntıdır.....

orada amatör yazıyo ama sen baya bi kendini aşmışsın başka tekniklere geç örneğin elektrokinezi belki ilk denemelerinde evinin şartlerini attırmak çocuk oyuncağı gibi gelir
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama