JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 05-07-2008, 15:22   #1

Python - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Python ne işi var bunun burada
Yardım eder misiniz lütfen? Acil!

Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Ama bazı yeteneklerimi anlamama yardımcı olurmusunuz lütfen. Örneğin insanların benim hakkımda iyi, kötü, kıskançlık vs. hisleri anlıyorum ve aynilerini ben de hissediyorum. Onların hissettiklerini sanki yaşıyorum. Ve kötü birşeyler olacağı zaman hemen beni bir huzursuzluk kaplıyor. Veya bazen eğer birisi arkamdan sessizce en yfak bir ses bile çıkarmadan geliyorsa bir şekilde enerjisini hissediyorum. Yani yaklaşıp yaklaşmadığını bile hissediyorum. Ama görmüyorum ya da duymuyorum. Bunları sadece yoğun bir şekilde hissediyorum. Bu tam olarak nedir? Ayrıntılı bir açıklama yaparsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim
--------------------
Ayrıca birşey daha söylemeyi unuttum. Bazen de nasıl bilmiyorum ama hislerimi dinleyerek cevap veriyorum ve bir kişinin yakın zamanda yaptığı birşeyi biliyorum.

Konu Python tarafından (05-07-2008 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Python isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2008, 17:39   #2

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

eğer açıklıyacak olan varsa açıklasın bende merak ettim
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 17:46   #3

Requiem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Requiem ne işi var bunun burada

Sadece 6. hisin kuvvetliliği
Requiem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 17:52   #4

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Requiem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece 6. hisin kuvvetliliği
Kesinlikle sadece 6. his diyemezsin. Arkadaşımızın aurası çok geniş olmalı. Ve sanırım temiz bir auraya sahip... İnsanları hissetmesi bundan kaynaklanıyor. Birde duygularını hissetmesi var oda telepati diye adlandırılyor. Bunların hepsini birleştirince senin özelliklerin ortaya çıkıyor. Seni tanımadan sölemek pek iyi değil ama belki Durugörü yeteneğin bile olablir.. İnsanların yaptıklarını görüyorsun...

Birkaç akşam lütfen meditasyon yap ve tek bir şeye odaklanarak ( insn olması daha iyi olur) onun hakkında bilgi edinmeyi dene... Sitede meditasyan ve durugörü hakkında birçok bilgi var...
Başarılar...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2008, 17:53   #5

sidarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 sidarta kısacası herkes için çok değerlisidarta kısacası herkes için çok değerlisidarta kısacası herkes için çok değerli

bu her insanda olan birşey... yaş kaç bilmiyorum ama bu zamana bağlı bişey ya geliştirirsin özelliğin olur ya da hayat kaygılarının arasında kaynedersin tüm yetini..

Alt 05-07-2008, 17:54   #6

Alıntı:
Valakar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle sadece 6. his diyemezsin. Arkadaşımızın aurası çok geniş olmalı. Ve sanırım temiz bir auraya sahip... İnsanları hissetmesi bundan kaynaklanıyor. Birde duygularını hissetmesi var oda telepati diye adlandırılyor. Bunların hepsini birleştirince senin özelliklerin ortaya çıkıyor. Seni tanımadan sölemek pek iyi değil ama belki Durugörü yeteneğin bile olablir.. İnsanların yaptıklarını görüyorsun...

Birkaç akşam lütfen meditasyon yap ve tek bir şeye odaklanarak ( insn olması daha iyi olur) onun hakkında bilgi edinmeyi dene... Sitede meditasyan ve durugörü hakkında birçok bilgi var...
Başarılar...
Abi doktor gibi rapor vermişsin yani sende Tabi oda benim görüşüm ve isteyen herkes benimseyebilir Güzel yazı olmuş seninkide kendi inanışların açısından

Alt 05-07-2008, 17:59   #7

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

SAol üstad :d ... Senin görüşüne her zaman saygım war ama bu tür şeyler zaten gizli birde yanlış şeyler söyleyerek iyice çorba etmeyelim die ben düzelteyim dedim ..Sert olduysa kusura bakma..
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 18:02   #8

Yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum.. 6.his zatenb senin anlattıklarınla ağdaşan ve biraz ilerleyince yetenek haline gelebilen bir kavramın sizin söylediklerinizden tekil ,başka bir adı..Sert olmadı tabi ki her görüşe saygılıyız.

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2008, 18:28   #9

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Python´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Ama bazı yeteneklerimi anlamama yardımcı olurmusunuz lütfen. Örneğin insanların benim hakkımda iyi, kötü, kıskançlık vs. hisleri anlıyorum ve aynilerini ben de hissediyorum. Onların hissettiklerini sanki yaşıyorum. Ve kötü birşeyler olacağı zaman hemen beni bir huzursuzluk kaplıyor. Veya bazen eğer birisi arkamdan sessizce en yfak bir ses bile çıkarmadan geliyorsa bir şekilde enerjisini hissediyorum. Yani yaklaşıp yaklaşmadığını bile hissediyorum. Ama görmüyorum ya da duymuyorum. Bunları sadece yoğun bir şekilde hissediyorum. Bu tam olarak nedir? Ayrıntılı bir açıklama yaparsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim
--------------------
Ayrıca birşey daha söylemeyi unuttum. Bazen de nasıl bilmiyorum ama hislerimi dinleyerek cevap veriyorum ve bir kişinin yakın zamanda yaptığı birşeyi biliyorum.
olayı aşmışsın, böyleleri fazla ortada olmamalı, tecrübemle sabittir, bir süre çeneni kapamanı tavsiye ederim
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-07-2008, 18:30   #10
-YASAKLI-

THE_BONES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 THE_BONES yakında ünlü olacak gibiTHE_BONES yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
justy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
olayı aşmışsın, böyleleri fazla ortada olmamalı, tecrübemle sabittir, bir süre çeneni kapamanı tavsiye ederim
kesin tanı
THE_BONES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama