JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 02-07-2008, 13:51   #1

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold
Arrow Yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar...

Benim bir takım yeteneklerim var.Geleceği görebilmek gibi.Yada eş zamanlı olarak hiç görmemiş olduğum birinin nerde ne yaptığı,üstünde ne olduğu gibi...

Ama bu bir takım sorunlar oluşturuyor.Çünkü geleceği görebilmek demek bir çok şeyin yanında ölümleri yada diğer kötü olaylarıda görebilmek demek...

İşte tam bu noktada takılıyorum.Acaba bu yetenekleri kullanmayı bırakıp (Ki bir süredir kullanmıyorum) yok olmasını mı bekliyeyim, yoksa ilerletip daha da fazla bir hale mi getireyim...?

Siz olsanız ne yapardınız ?
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-07-2008, 14:07   #2

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Eğer iyi şeyler öğrenmeyi kabul ediyorsan kötüleri de kabul etmelisin. Bu yetenek kaderci olasın diye değil gelecekteki tehlikleri görüp önlem al daha az zarar gör diye verildi. Ölüm herzaman sonu işaret etmez. Duygulardan ve mantıktan arınarak bu yeteneğini kullanmalısın. Aksi taktirde hem sen üzülürsün hem de duyguların gelen görüntüleri, bilgileri değiştirir. Ben bu yeteneği önlem almak amaçlı kullanıyorum. Kaderci olmak yerine katılımcı olmayı tercih ediyorum. Kesinlikle körelmesine izin verme devam et. Bu yetenekle birçok evliliğin yıkılmasını engelledim bir çok kazanın önüne geçtim. Tabii ki değiştiremediklerim de oldu. Ama unutma eğer diğerlerini de değiştiremeseydim ölümü bilmekten daha acı şeyler yaşamak zorunda kalıcaktım.

Alt 02-07-2008, 14:26   #3
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

seviyen yükselirken bu soruyu sorman doğru olmuş...iç sesini dinleyip,önündeki yaşam boyunca bunun sana neler getireceğini,senden neler götüreceğini etraflıca düşün canım...ben ya da bir başkası sana ne derse desin,esas karar senin vereceğin olmalı...kararını kendin vermelisin herşeyi ölç tart...

ve de sakin ol
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-07-2008, 15:14   #4

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 UsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerli

bence bunları kullanmalısn
bu sana verılmıs bı yetenek ve kullandıkca ıstedıoın gb yonlendırmeyı de ogrenırsın

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-07-2008, 16:03   #5

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bencede geliştir bu nimeti bulamayanlarda var
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-07-2008, 19:11   #6

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Buna sadece sen karar vermelisin.Her yeteneğin bir de zorluğu vardır.
İleriki yıllarda belki senden çok farklı şeyler istecek belki de bedensiz varlıkları görebileceksin.Belli ki bu konulara ilgin büyük bence istesen de istemesen de bu yeteneği göz ardı edemeyeceksin
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-07-2008, 19:19   #7

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Kullanmayı bırakırsan sadece bir kenarda dururlar,yok olmazlar.Diğer taraftan eğer bu yeteneğini geliştirirsen belirli bir süre sonra kontrol etmeyi öğreneceksin,geleceğin sadece "baktığın" tarafını görmeye başlayacaksın
Bile bile herşeyin bittiğini

Alt 05-07-2008, 13:22   #8

mertsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 mertsen ne işi var bunun burada

kısa ve net cevap veriyim eline böyle bir fırsat geçmişken neden bırakasınki?
mertsen isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2008, 14:04   #9

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Bahşedilmiş güç yok olup gitmezki üstad. Senin bir parçandır. Sen onu bastırdıkça o biryerlerden fışkıracaktır. Aynı su gibidir bu yetenekler sen istediğin kadar kullanmak isteme ama onlar gelir bir yerlerden sızarlar. Bazen rüyalarına bazen hayallerine... Sen onları reddetmektense kabullen ve daha çok sarıl. Gördüklerin senin için değerli olmasada orada gördüklerin için değerlidir. Neler yapabileceğini bir düşün istersen ...
Ve en önemlisi bu yeteneğin iki yönlü olması yani iyi ve kötü. dünyadaki hersey gibi buda sıralı olacaktır. Bir iyinin ardından bir kötü gelebilir. Bazen sürekli kötü olabilir ama sonrasında sürekli iyi olacaktır. Unutma Karanlık olmadan ışığın değeri anlaşılmaz....

BENCE senin tek yapman gereken senin olana sarılıp inancınla beraber birşeyler yapman... Ama unutma hersey sıralı ve dengeli.... Kötünün ardından iyi iyinin ardından kötü gelir... Gece ve gündü ayrılmazsa kötü ve iyide ayrılmaz...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama