JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 01-07-2008, 22:52   #1
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light
sizce bunun adı nedir?

Şuan başıma gelen bir olayı anlatayım önce.
Nette biriyle tanıştım biraz konuştuktan sonra msne ekledim.
Ona fotosuna bakarak hakkında bazı tahminlerde bulunacağımı söyledim.Ve tahminlerimin hepsi doğru çıktı;öyle ki 4 yıldır unutamadığı bir sevgilisi olduğunu bile bildim.Bunu çok nadiren yaparım.Sizce bunun adı nedir?Fotoğraf okuma mı??Fotoğraf falı mı???(Bu arada bazen birisinin yüzüne bakarak da fal bakıyorum ama yüzyüze olduğu için bu durumdan çok daha kolay ve farklı bişey)...Yorumlarınızı bekliyorum...
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2008, 22:59   #2

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 44 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

biz buna kehanet yeteneği diyoruz sanırım

Alt 01-07-2008, 23:33   #3

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

fotoğrafa bakarak o kişi hakkında hislerini sölüyorsun..
(Rimmon) Maverick 'in dediği gibi kehanet yeteneği..
sitedeki bir çok kişide vardır sanırım...
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-07-2008, 23:39   #4

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Gerçekten de bu sitenin üyelerinden bir çoğunda bu yetenek var sanırım.

Bu olay benim de başıma geliyor, geçenlerde ben de biriyle tanıştım ve msn de konuşurken o kişinin fotoğrafına baktığımda o kişi hakkında durup dururken bir çok bilgi içime doğdu ve ona söyledim; benimkilerin de hepsi doğru çıktı ve ona yardım etmem gerektiğini hissediyorum ama bir kaç gündür konuşamadım.
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2008, 23:52   #5
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Angel sendeki yetenek de şimdiki anla ilgili mi yoksa gelecekle ilgili tahminler mi???
Kehanet demişsiniz ben gelecekte ne olacağını bilmiyorum kiSonuçta o kişinin seçimlerine bağlıdır hayatı...
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2008, 23:54   #6
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

telepatik algılama o kişinin yaşamını uzaktan analiz ediyorsundur veya ufak bi ihtimal atıyorsundur tutuyodur ama bu gibi durumlarda şunu unutmayınki karşındakinin sana beynini açması sonucu bunları bilirsiniz yani doğrudan sizin değil karşınızdakininde yeteneğinden kaynaklı bi durumdur
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-07-2008, 23:55   #7

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Genellikle çoğu şimdiki anla ilgili geçmiş - şimdi - varılacak sonuç yani gelecek çoğunlukla oluyor ama her insanda olmuyor, enerji almam gerekir o insandan, senin de dediğin gibi her zaman olmuyor bu bir de.
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2008, 23:57   #8

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

karşıdaki beynini açıyor fakat algılamak istemiyorsam..bu işler algıyı algılayanında yeteneğiyle ilgili bence..
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-07-2008, 00:06   #9

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

her insanda olan bir yeteenek bu sadece bazıalrında daha gelişmiş bazıalrında ise çok daha gelişmemiş oluyor... bundan kaynaklanıyor.
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-07-2008, 00:06   #10
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

ben tersini söylemedim ikisi birleşmeli yoksa asla iletişim olmaz sen telefonla karşıyı arıyosun o açmadan konuşabiliyormusun? aynı şey farkı yok tabiki sende yetenek olacakki algılayacaksın
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama