ELektiriklenme (karşınızdaki kişiyle birlikte size elektrik çarpması)
vücudum sakin bir durumdayken birisi bana dokunduğunda ikimizide elektrik çarpmış gibi oluyoruz. acaba bu durum neyle ilgili ve bunu konrol edebilirmiyim... hiç böyle bir deneyimi olan var mı acaba ?
ben de çok yaşıyorum, sadece insanlara değil bazı nesnelere dokunmaya çalışmam bile yetiyor. bu durumu anlattığım biri bana ellerimi tuzlu suyla yıkamamı tavsiye etti, duş alırken de tuzlu suyu kullanmamı. ellerini ve ayaklarını toprağa gömmen, yürümen ya da duvara dokunman da iyi gelir...
__________________ "W" değil "v",herke"z" değil herke"s"... bütün sesliler kullanılır ayrıca, "bn byle yzmk istyrm ok" gibi bir savunma da kabul edilemez... Ya efendi gibi ya hiç!!!
bunun sebebi wücudunun fazlaca elektrik yüklü olması. toprak wücudunda yüklü olan elektriği alır. telekineziyle bir ilgisi yok. çıplak ayakla toprağa basmanı öneririm. yoksa arki' lerini telekinetik enerjinle öldürürsün
--------------------
Alıntı:
zibailelectra´isimli üyeden Alıntı
çok acı verici bişey bu
ben de çok yaşıyorum, sadece insanlara değil bazı nesnelere dokunmaya çalışmam bile yetiyor. bu durumu anlattığım biri bana ellerimi tuzlu suyla yıkamamı tavsiye etti, duş alırken de tuzlu suyu kullanmamı. ellerini ve ayaklarını toprağa gömmen, yürümen ya da duvara dokunman da iyi gelir...
bendede metallere dokunuca oluyor bazen
Konu emtrem tarafından (17-06-2008 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
statik elektrik bu..doğada + ve - yüklerin bir araya gelmesiyle oluşan bir nötürleme süreci..toprağa yalınayak bastığımızda kendimizi rahatlamış hissederiz bunun sebebi de aynı statik elektrik..çok kez oldu...metal aksamlara dokunduğumuz zaman da oluyor..bir anlık ama ayıltmak için yeterli bence
bend de oluo psısık guc flm deıl
ben de ole zannettm ortalıkta sırıta sırıta gezıodum sonra teyzenın bırı dedı strestndır toprakla ugras ondan sonra olmadı baya bı sure
benimde ilk opusmem oyle olmustu.ne alakaysa dislerim titredi o anda.sanki elektrik carptihic unutmam o animi.hatta birbirimize tuhaf tuhaf bakmistik.yaa acaba oda mi ilk kez opuyordu birini.
tuh bee bakirmis o zaman.
Keşke ben de ilk seferinde mal gibi öpüşene kadar şöyle bişiler yaşasaydım. Bakir miydim neydim o zamanlar...
Bu arada insanın kendini ara sıra topraklaması çok önemli Toprakta,çimende çıplak ayakla gezme, akan suyla sık temas içinde bulunma, o da olmadı ağaçlara sarılma veya yaslanma bu tip elektriklenmeleri keser.
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.