Psi-Wheel'in nasıl hazırlandığı; Önce Bir İğne [toplu iğne değil] ,Kalem Ucu da Olabilir. Bir silgi ve Birde KARE kağıt alın. Kare olan kağıdımız ne çok büyük, nede çok küçül olmalı ve kağıtta "+" şekli görüleceği tipte ortalardan katlayın.(kağıt katlanmalardan sonra 4 kareye bölümlü gibi görünecek)
Kağıdın fazla büyük olmaması gerekir çünkü uçları yere değebilir, kağıdın fazla küçükde olmaması gerekir yoksa işiniz zorlaşır.Kağıdın üst tarafı çok sivride olmııycak kareli defter kullanıosanız 22 x 22 kare yapabilirsiniz daha kolay olur. Silginin üzerine dik olarak batırılmış duran iğnenin üzerine kağıdımızı yerleştiriyoruz fakat kağıdı iğneye batırmayın, sadece üstüne yerleştirin. İşte Psi-Wheel mekanizmamız hazır.
Psi Wheel Yapmaya Geçelim :
Arkadaşlar önce mekanizmayı önünüze koyun şimdi gözlerinizi kapatın . bi boşluk hissedin 0 duygu durumuna geçin 30 sn hiç bişi düşünmeyin . şimdi kendinizi denizde bir gece vakti sandalda balık tutarken hayal edin . 2 dakka boyunca buna odaklanın . daha sonra aniden kendinizi kağıdın üzerinde hissedin. onu sanki bir dönen bir oyuncak gibi hissedin . Luna Park tasınız ve ona biniyorsunuz . ama onun ilerlemesi için elektiriğe değil koca bir parmakla itilmeye ihtiyacı var. ve parmakla biri onu itiyormuş gibi imajine edin . elleriniz bunu düşünürken kağıttan bi 3-4 cm civarı uzakta olsun. şimdi onun itilen parmakla yavaş yavaş döndüğünü düşünün .3 parmakla çevirmede bir hızlandığını hayal edin .kendinizi dönüyor görün . gözlerinizi açın bu sefer o mekanizmanın üzerinde başka biri var ve siz onu parmaklarınızla itiyorsunuz . (Gözleriniz Açık). Elleriniz yine mekanizmanın 3-4cm uzağında...
yavaş yavaş ilerlediğini imajine edin . bunu böylece sürdürün...
İlk denediğinizde olmadımı... 2. defa deneyin ... yine mi olmadı ? 3. defa deneyin !!
merak etmeyin ve kendinizi kasmayın !! en fazla üç gün içinde enerjinizi kontrol edebilecek kadar psi- wheel yapabileceksiniz. Bu Benim kendi yöntemim ve sadece 1 gün de enerjimi kontrol edebilecek kadar geliştim SIra Sizde Hadi Göriim Sizi Yawrularım .!!!!!

Mekanizmanın Hazırlanışı Bölümü Alıntıdır ......
Psi Wheel Yapmaya Geçelim bölümü ise tamamen benim eserimdir