JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 04-06-2008, 16:32   #1

women_fenomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 women_fenomen ne işi var bunun burada
uzaktaki bir insanla zihinsel iletişim

acaba bunu deneyiniz var mı? hiç başarabildiniz mi? bir insanla zihinsel iletişim kurup aklen konuşup ve yönlendirmek mümkün mü?
women_fenomen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 17:02   #2

armstrong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 armstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerli

imkansız diye birşey yoktur.iletişim kurmak telepatiye girer.benim başımdan bikaç sefer şuna benzer olaylar geçti:ertesi gün buluşacağım bir arkadaşımın buluşacağımız zaman cebinden captain black sigara çıkaracağını düşündüm onu o şekilde beynimde imajine ettim ve hiç kuşkuya düşmedim;ve ertesi gün ne oldu,o şeyi cebinden çıkardı.normalde arkadaşım o sigarayı hiç kullanmamıştı ama o gün ilk alışıymış.artık tesadüfmü sihinsel iletişimmi,çekim yasasımı siz karar verin.
armstrong isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 17:17   #3

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Harry yakında ünlü olacak gibi

radyocu muzonun anlattığı bir olay var kız arkadaşı portakal istemiş muzoda gidip almamış, o kızda arkadaşıyla iletişime geçmiş ve portakalı istemiş, arkadaşı da getirmiş, kapıyı muzo açmış, tabi şoke, kızın cümle aynen şu:"tam minibüse biniyordum, tülin bana ulaştı, portakalları aldım geldim"
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 17:38   #4

women_fenomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 women_fenomen ne işi var bunun burada

ilginç deneyimler
women_fenomen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 18:47   #5
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

evet bunun metodu vardır..yaptım ve gerektiğinde yapıyorum hatta...herkes yapabilir mi bundan emin değilim çünkü zaten belirli seviyede güçlerim var çeşitli alanlarda.şimdi tutup da bunu herkes yapabilir dersem yanlış olabilir.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 19:13   #6

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

eminim herkes yapabilir ama bunu genellikle insanlar yoğun duygusal bağı olduğu kişilerle yapabiliyor. mesela annelerimizle olan telepatik iletişim buna en iyi örnektir. onların hiç bir şeyden haberi yokken sizi arayıp başınıza kötü bir olay geldiğini bilebiliyorlar. başka bir örnek de, evde bakkala gidecek kimse olmadığında ya da anne veya babamız ya da sevgilimiz bir şeye ihtiyaç olduğunu düşündüğünde siz hiç haberiniz yokken iş ya da okul dönüşü ihtiyaç olan malzemeyi alıp gelebiliyorsunuz. buna benzer daha birçok örnek verilebilir. sadece bunu genel olarak insanlarda kullanamıyoruz. bu da, bu yeteneğimizi körelttiğimizden dolayı oluyor. bunu geliştirmek için sabırlı olur ve uzun zaman bu konuda çalışırsak rahatlıkla başarabileceğimize eminim. bu çalışmalar için özel zamanların dışında, evde otururken, dışarda dolaşırken, otobüsteyken yani günlük hayatımızda da bu alıştırmaları sürekli hale getirebiliriz. hatta bunu bir oyun havasında kimseye zarar vermeyecek şekilde yapabilirsiniz. yaratıcı olun bu konuda, yararını göreceksiniz...
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 20:10   #7

UsagiNarciss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 UsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerliUsagiNarciss kısacası herkes için çok değerli

ben tam konusamasam da aynı seylerı hıssedebılıorum
bı keresınd ben dustum basım flm dondu
tam o sırada sevgılım de bayılcak gb olmus fark ettık ve garıptı yane
daa bıcok sey var bole yasadıımız

Alt 04-06-2008, 22:11   #8

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

bu gayet olağan ve yapılabilir bir olgu
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 22:21   #9

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Harry yakında ünlü olacak gibi

peki tanımadığınız birisiyle iletişime geçebilir misiniz?
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 22:23   #10

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

kontrolü ele alabilen kişi bunu yapabilir ama benim için soruyorsanız hayır tanımadığım birisiyle iletişime geçmem biraz zor ama nasıl olduğunu bilmediğim bazı olaylar yaşadım ama kayda değer büyük birşey sözkonusu değil...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama