JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 02-06-2008, 00:55   #1

high_voltage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 high_voltage henüz daha yolun başında
4.boyut

arkadaşlar 4.boyuta geçmek için ne yapmam gerek.beyin titreşimlerimi düşürmem gerektiği yazıyordu beynin gizli güçleri adlı bir kitapta.ama yapamıyorum beceremiyorum.ayrıca başka bir boyuta geçmenin zararları var mıdır ve çok dindar biri olmama rağmen günah mıdır?

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-06-2008, 02:07   #2

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Harry yakında ünlü olacak gibi

bence uğraşma derim ama... eğer gerçekten çok istersen başarırsın....
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 02:24   #3

sen geçebildin mi 4.boyuta?
high_voltage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 03:57   #4

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Harry yakında ünlü olacak gibi

hayır, keşke geçebilme imkanım olsa ama tabi tam kontrolü sağladıktan sonra bir sorun olmaz. zaten bu işi yapan kişi aşmış olduğu için, aşmak lazım yani... bazıları dünyanın çeşitli yerlerinde geçiş noktaları olduğundan bahsediyor, eski kitapları araştırıp bulmak lazım(her dildeki kitapları), bence olabilir 4. boyuta geçiş noktaları...
--------------------
*İşte Bizlerin şu anda göremediği, ancak iç içe yaşadığımız, bu Medeniyet Mensubları, Dünya İnsanlarının 4.cü Boyuta geçişi sürecinde onları karşılıyacak, kendilerini tanıtacak ve İnsanlara Bilgi aktaracaklardır. Kuran'ın Neml Suresinde bahsedilen DABBETÜL ARZ, yani Yerden çıkacak ve Hakikatleri anlatacak olan Canlı Varlıklar, Bu medeniyetlerin Mensubları olan Varlıklardır.
*Dünyanın 4.cü Boyuta geçişi şöyle olacaktır. Güneş'ten ve Kozmo'dan gelen Enerjileri, Düşünceleriyle, Bilgi ve Bilinçleriyle çekerek hücresel titreşimlerini Gerekli seviyeye yükselten İnsanlar kendilerini (Yine Dünya'da ama) farklı bir ortamda bulacaklardır. Burası 4.cü Boyuttur. Çeşitli Ruhsal kaynaklarda YÜKSELİŞ olarak anlatılan olay da budur. 4.cü Boyuta geçen İnsanlar 3.cü Boyutta kalan İnsanlar tarafından görülemeyecektir. Onlarla aynı yerde iç içe olmalarına rağmen, 3.cü Boyut İnsanları, 4.cü Boyuta geçen İnsanları kaybolmuş olarak algılayacaktır. YÜKSELİŞ İnsanın mevcut Bedeniyle birlikte 4.cü Boyuta geçmesidir. 3.cü Boyutta iken Çeşitli nedenlerle YÜKSELİŞ'e katılmayan veya katılamayan ancak Bilgi ve Bilinçlerini, Hücresel titreşimlerini 4.cü Boyut Frekansına ulaştırmış olan İnsanlar ise Ölümlerinden sonra ışınlanarak-anında 30 yaşındaki Bedenleriyle 4.cü Boyuta alınacaklardır.

2300 yılına gelindiğinde ise 4.cü Boyut tamamen Dünya üzerine açılacak ve yerleşecek, Dünya üzerinde 3.cü Boyut Bilincinde hiç bir İnsan kalmayacaktır. 4.cü Boyut Bilincine ulaşamayan, İnsani Bilinçler, Evrimleri için, 3.cü Boyutun yaşandığı, diğer gezegenlere transfer edileceklerdir. 4.cü Boyutta Ömürler çok uzundur (800 sene) ama, fiziksel görünüm hep 30 yaş civarındadır. Doğum ortadan kalkacaktır. Tüm işleri hep robotlar görecek, İnsanlar Uzay çalışmaları, uzay seyahatleri ve araştırmaları, yapacak, Yepyeni İlim, Bilim, Sanat, Biyoloji vs. dallarında araştırmalar yaparak çalışacaklardır. Herkesin bütün ihtiyaçları Devlet tarafından karşılanacak, Kötülük, Savaş, Açlık, Korku, Baskı, Sindirme, Öldürme v.s. gibi negatif olaylar Dünyada olmayacaktır. Sınırlar ortadan kalkacak,Tüm milletlerden oluşan, Tek bir Dünya Devleti olacaktır. Dünya Devleti, Samanyolu Galaksisinde bulunan FEDERASYON'a üye olacaktır.
*SONUÇ ; Her Bilgi Allah'ın Bilgisidir. Bütün Dinsel-Ruhsal ve İlmi Bilgiler arasında Gerçekleri ve Kaynağın Tekliğini gösteren inanılmaz bağlar vardir. Bütün Bilgilerde "Gerçekler ve Doğrular" mevcuttur. Yanılan-Yanlış yapan (Mevcut Bilgi ve Bilinç seviyesinden dolayı) Bilgiyi yorumluyan İnsanın kendisidir. DABBETÜL ARZ, Kıyamet Zamanında yani Bilinçlenerek 4.cü Boyuta geçen İnsanlara, 4.cü Boyutu tanıtacak ve Gerçekleri anlatacak olan, halen Dünyanın içsel katmanlarında yaşamakta olan 4.cü Boyut Varlıklarıdır. 3.cü Boyut İnsanlarına bu gerçek asırlar önce aktarılmış olmasına rağmen İnsanlar yetersiz Bilgilerinde dolayı DABBETÜL ARZ'ı yanlış anlamışlardır. DABBETÜL ARZ, 3.cü Boyut varlıklarına 4.cü Boyut Varlıklarını anlatan bir Şifre Kelimedir

alıntıdır...

Konu Harry tarafından (02-06-2008 Saat 03:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-06-2008, 11:19   #5

hiç dördüncü boyuta geömeyi denedin mi?ben denerken önce sanki havaya fırlamış gibi oluyorum sonra o noktada takılıyorum aşamıyorum o engeli ya da tam aşcak gibi olurken kapı çalyo, kapının önünden overlokçu geçiyo, tel. çalıyo, uçak geçiyo.sanrım konsantre olma problemim var.

Alt 02-06-2008, 11:24   #6
-YASAKLI-

Xbalanque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Xbalanque henüz daha yolun başında

4. boyuta nasıl geçeceksin high voltage o kadar bilgilimisin bi anlatsana nasıl deniyorsun neler yapıp hazırlanıyosun ve en önemlisi orda ne yapmayı planlıyosun?
Xbalanque isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 11:32   #7

Sayko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Sayko henüz daha yolun başında

+4 boyuta geçmek kolay iş değildir ayrıca tahmin ettiğiniz kadar güzel değil ben geçiyorm ama zewk içn değil orada benliğini we 8 hissini kaybedip boyuta uyum sağlamak çok zor sandığınız gibi bişey deil we tehlikeli bence bırak boşwer
Sayko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 11:37   #8

@balanque
beyin frenkanslarımı düşürmeye çalışıyorum(alfa, beta, teta olayı fln.).becerebiliyo musun diye sor, hayır ama deniyorum.
@sayko
biraz daha açabilir misin?

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-06-2008, 11:44   #9
-YASAKLI-

Xbalanque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Xbalanque henüz daha yolun başında

öyle bi yazmışınki sanki başarmak üzeresin gibi konuşuyorsun insanları yanıltma bunu başarman imkansıza yakın sayko sende popülerlik peşindeymiş gibi yazmada açık açık yaz yaptıklarını ki herkes bilgisn ben geçiyorum önermem demekle bitmez iş bende geçiyorum desem şimdi yanlış olur eğer yeterince bilgiliysen bazı bilgilerin ortada saçılmaması gerektiğini bilirsin herhalde değil mi
Xbalanque isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 11:49   #10

başarıyormuşum gibi bir imaj yattıysam özür dilerim ama cümlemin sonun hayır beceremiyorum ama deniyorum diye yazmıştım.ben sadece yardım bilgi ve öneri istedim.

Seçenekler Arama