arkadaşlar bana kaşığı bükerken ne düşündüğünüzü anlatırmısınız ama yamulduğunu hayal ederken hayali ellemi yamulttuğunuzu düşünüyorsunuz bana aşamalarını anlatırsanız çok mutlu olurum
kaşık bükmek aslında bir teleknesis güç yoludur sen tüm beyin enerjini kaşığa odaklarsın ve kaşığın yamulduğunu değil aslında su gibi akışkan bişi oldunu düşünürsün en zoru kaşık değil insanları bükmektir yani düşündüğünü birine yaptırmak.tavsiye ederim önce tüyle başla
__________________ |THE BİRD OF HERMES İS MY NAME EATİNG MY WİNGS TO MAKE ME TAME|
saol dün biraz uğraştım kaşık elimde erir gibi oldu biraz bekledim gözümü açtığımda kasığı biraz yamulmus olduğunu gördüm herkezin yardımlarından dolayı tesekkur edrim kendimi iyi gelistir cem daha kasık bukmeden baska numara bilen varsa yazabilirmi
aslında yapmanız gereken çok basit sadece inanın!ve deneyin!elinizi alev topu olarak hayal edin ve kaşığa sürttükçe kaşığın eriyeceğine inanın ama bu iş 15-20 saniyelik bir iş değil çok zamanınızı alabilir fakat sakın denemekten vazgeçmeyin ben bu yöntemi kullanıyorum ve başarılı oluyorum