arkadaşlar , dün oturuyordum ve kaşık bükmeyi deneyeyim dedim.sitede bi arkadaşımızın tavsiye ettiği metodu uyguladım ve ellerimin yandığını , buna bağlı olarak kaşığın büküldüğünü düşündüm.2 dk falan düşünmeden sonra gözlerimi açtım.kaşıkta bi değişiklik yoktu ama tuttuğum nokta çok ısınmıştı ve elimle kaşığı iki tur çevirdim.yumuşamıştı ama yoksa benim elimin gücü müydü karar veremedim.
sizce nasıldı yani elimin gücü gibi değildi esasında off bilemiyorum
okulda arkadaşlarıma anlattım ama onlar elimle bende bükerim falan dediler
bende üzüldüm işte ama bilemiyorum işte
sizlerde bişey diyin lütfen...
walla bende denedımm gercekden ısınma oluyor da bukemıyorum o isi sanırım benım yaşadıgım olay sanırım vucut ısımdıı...........senınkınıı bılemıcem artık ama güçlü birisin kaşıgı elinle buktugune göre
__________________ daL rÜzgarı aFFetSEde KIRılmışTIr BiKere
arkadaşlarının inanmıyacağını biliyosan anlatmasan daha iyi olur . Yaptığın sitede okuduğun şeyle aynı başarmışsın yani.İlk denemende yaptığına göre daha da ileriye gidebilirsin...
evet bundan sonra anlatmayacağım valla şevkini kırıyorlar insanın...
ya aslında mantık yürütürsek güçlü biri sayılmam aslında elim ağırdır biraz ama kavga etsek döverler beni herlde tabiki en doğrusu çalışmalara devam...dimi...?...
evet bundan sonra anlatmayacağım valla şevkini kırıyorlar insanın...
ya aslında mantık yürütürsek güçlü biri sayılmam aslında elim ağırdır biraz ama kavga etsek döverler beni herlde tabiki en doğrusu çalışmalara devam...dimi...?...
lütfen şevkinin kırılmasına izin verme.iyi tarafından bak dediğin gibi ısınmışsa belki de nerdeyse pyrokinezi(ateş bükme)yi beceriyordun
bencede blueboy sakın şevkini kırma konsantrasyonuna önem ver ilk denemede yapmak zordur ama inanırsan en geç bir hafta içinde kaşık bükülüo
--------------------
ya bisey sorcam ates bükmeyi bilen birisi varmı aranızda
Konu emtrem tarafından (27-05-2008 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Bildiğim kadarıyla ilk zamanlar kaşık kendiliğinden büülmüyo.Sen yumuşatıyosun o bükülüyo.Ben denemiştim bizim kaşıklarımız baya bi sert kendim ellerimle bükemiyorum yani çok uğraşsam bile.Onlarda bükmeyi denedim baya bi ısındı kaşık.Parmağımla tepesinden bi ittim yamuldu.Öyle işte