"Çok az kullandım ve etkisi olmadı. "
Her ilaç için geçerli,az kullanınca hiçbir işe yaramaz ve bu ilacı tekrar kullanınca da ilacı sonuna kadar kullansan da tedaviye katkısı az olur çünkü daha önce az kullanıp bırakmışsın.
"Ayrıca Cryokinezi de buz oluşturma falan da var. Ben öyle birşey yapamıyorum. Yine de deniycem buz oluşturmayı. Tahminimce oluşturursam ağrım daha çok olur. Bu ağrı giderilmez mi ? Hap falan da işe yaramıyor."
Çelişkilerle dolu cümleler olmuş. Hem diyorsun ki cryokinezi yeteneğimi yok etmek istiyorum,hem de cryokineziyi daha iyi uygulayıp buz oluşturmak istiyorum. Üstelik daha çok ağrıya sabep olacağını söylüyorsun ama sen zaten bu ağrılar yüzünden bırakmak istiyorsun.
Öncelikle yapman gerekene karar ver. Bu yeteneğini görmezden mi geleceksin,yoksa ağrıyı ortadan kaldırmanın bir yolunu bulup geliştirecek misin?
Bu yetenekler eğer sen görmezden gelirsen,kafana takmazsan,onlarla uğraşmazsan,aklına getirmezsen zaten kendiliğinden yok olurlar. Çocukken 6.his durugörü telepati vs. sahiptik ama ailemiz,çevremiz bizi o kadar maddeleştirdi ve "mantığı" öğretti ki biz bunları görmezden geldik,gereksiz olarak gördük ve bu yetenekler de uzaklaştı bizden. Bu sitede bazı yeteneklerini açığa çıkarmaya çalışanların amacı unuttuklarını hatırlamak aslında.
Yani sen bu yeteneği gerçekten istemiyorsan,zaten gider.
Ama hala gitmediğine göre bu yeteneğini seviyor olmalısın. Farklı olmak ne güzeldir. İnsanlara "bak ben şunu yapabiliyorum" demek...
Eğer yeteneğini geliştireceksen ağrıyla başa çıkmalısın.
Öncelikle tıbbi bir inceleme yapılmalı,teşhis konulmalı. Şayet konulamazsa,sen bu ağrıyı gidermek için burada önerilenleri yap. Çünkü anladığım kadarıyla gerçekten ciddi baş ağrıları çekiyorsun ve bunlar asla hafife alınmamalı. Migren gibi beyinsel bir hastalık olabilir,bu yüzden de gerekli uzmanlarla görüşülmeli.
Bu yetenekleri görmezden gelirsen seni bırakır ama hastalık böyle değildir. |