JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 22-03-2008, 12:39   #1
CeRKeS
Guest

psiball imajinasyon

arkadaşlar çoğunuzun psiballdaki sorunu bnce enerji çekerken olan imajinasyon sorunu bunun için düşündüm taşındım bi yazı yazdım umarım işinize yarar
dielimki enerjinizi güneşten çekiyorsunuz böyle düşünün
güneşten daha büyüksünüz güneşi ellerinizin arasına alabiliyorsunuz güneşi ellerinizin arasına aldınız şimdi yapmanız gereken şey ısıyı hissetmek ve psi ballı yoğunlaştırmak için güneşin herşeyi içine çekerek güçlendiğini ve dahada yoğunlaştığını hayal edin

umarım işinize yaramışdır saygıarımla
not:ALINTI DEĞİLDİRR

--------------------
benim bi tek sorunum var psi ball da oda fırlatmak...

Konu CeRKeS tarafından (22-03-2008 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-03-2008, 16:21   #2

Centauru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Centauru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışCentauru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

rahat bir yere bağdaş kurup oturun sırtınız bir yere değmesin . oturş dik olsun.
en fazla 10 dk. kadar. nefes alıp verin nefes alırken karnınızı şişirin yani nefesi sanki karnınızla alıyormussunuz gibi. nefesi aldıktan sonra 2-3 sn kadar icinizde bekletin sonra verin
bunu tekrarlarken bir sure sonra karnınızın icinde bir sıcaklık olusucak.
sıcaklıga yoğunlaşıp bu hissi surekli hissetmeye çalışın.
bir sure daha bunu tekrarladıktan sonra nefes alırken karnınızı degil ciğerlerinizi şişirin
bu nefes alma sırasında bir sure sonra yine ciğerler icinde bir sıcaklık olusucak yine bir sure devam edin
daha sonra ise nefes almayı yaparken hem cigerinizi hem karnınızı aynı anda şişirin ve ciğerle karın arasındaki boşluga yani diyaframa yoğunlaşın orda bir sıcaklık hissetikten sonra bir sure daha devam edin
daha sonra nefes almanızı yavas yavas normale dondurup Ellerinizi dizlerinizin ustunde ve avuç içi yukarı bakıcak şekilde acık bir hale getirin normal bir şekilde nefes alıp verirken etrafınızdan , Guneşten - evrenden - aydan - herneyse işe enerşi çekin Enerjinin ellerinize geldiğini dusunun.
Gelen enerjiyi avuçların icinde biriktirin. herşey yolunda gidiyorsa iki avucunuzun icindede bir sıcaklık olusucak. - ben ancak bukadar yapıyorum. Gerini öğrenemedim henuz Yanıt bekliyorum bende bir yerden. Gelince yazıcam buraya.

belki bu kısımdan sonrasını Siz kendi yontemleriniz ile bir şekilde kullanabilirsiniz.
Ama birşeyi belirmem gerekiyor bunu yazan kişi nefes alma verme egzersizlerini kendi yontemlerinizle birleştirmeyin değişiklik yapmayın diye uyarmıştı. problem olabilir. bir de 10 dk diye yazdım cunku ogrendigim kişide bana oyle soyledi ama 10 dk bunu yapınca basınız donuyormus gibi oluyor tehlikeli birşey olurmu bilmiyorum boyle birşey olursa nefes alıp vermeyi yavas yavas kesebilirsiniz.
ve ara verebilirsiniz . yada egzersizi bu kadar uzun sure yapmayın .sure kısıtlaması maximun 10 dk yapmak
Bildiklerim bukadar. umarım bana yakında cevap gelir bende burda devamını yazarım
Centauru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-04-2008, 13:11   #3

cl4rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 cl4rk yakında ünlü olacak gibi

Ben sıcak olmasını isteyerek yada soğuk olmasını isteyerk istediğim şeyi yapabiliyorum
cl4rk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-04-2008, 19:02   #4

karapisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 karapisi ne işi var bunun burada

ben 1 aydan berı yapamıyom
karapisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-05-2008, 03:03   #5

Kinetix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Kinetix ne işi var bunun burada

Saat gecenin 3ü odamda tek başımayım. Enerjiyi tam elimde topladığımı hissediyordum ki florasanın ışığı kısıldı bende tırstım doğal olarak
Kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-05-2008, 17:45   #6

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Ben psiballu oluşturabliyorum yavaş yavaş büyütüyorum fakat büyüttükten sonra yavaş yavaş küçülüyo enerji ve yok oluyo.Sebebi ne ? :S

Alt 28-05-2008, 15:18   #7

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Sildim Arkadaslar

Konu emtrem tarafından (29-05-2008 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir..
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-05-2008, 16:34   #8

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Bu zaten sitede var psiwhelldir bunun adı burada bahsedilen psiball yani enerji topu
SchizophreniCorpse isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-05-2008, 18:01   #9

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

çok özür dilerim yanlıs anlamısım ama sizin dediğiniz sey nasıl yapılıo
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama