Dün ilk denememde paranın ucunu katlamayı başardım ama hala tam ortadan katlayamıyorum ne yapmalıyım birde psiwhelli yapamıyorum ne yaparsam yapıyım olmuyo.
Bi şey daha var bugün korkunç bir baş ağrısı başladı bununla bir ilgisi olabilirmi?
Ben ilk denememde hiç bir teknik kullanmadan tesadüfen yaptım ama artık kendime yol geliştirmeye başladım.(Yinede sadece paranın ucunu bükebiliyorum)Ben sadece paranın yükarı doğru kıvrıldığını düşünüyorum ve bir tek ona odaklanıyorum bu şekilde 1 dakika falan bekledikten sonra paranın ucu yavaş yavaş hareket etmeye başlıyor(bu sırada baya heyecanlanıyosun) daha sonra ıse yavaş yavaş kıvrılmaya başlıyo.Umarım sizde yapabilirsiniz.
Gerçekten Cok ilginc. ben denedim 1-2 kere ama sadece 10-15 saniye kadar odaklandım . gözlerim kapalıydı ve 10-15 sn sonra meraktan gozlerimi acıp baktıgım icin fazla deneyemedim bende.
sanırım sen gozlerin acık yaptın.. Sadece dusundunmu paranın katlandıgını yoksa gozlerin acık bir şekilde hayel ettinmi ?
en rahat oldugunuz zaman yapın mesela ben butun pisişik deneyimlerimi çay - simit - sigara molası verdikden sonra yapıyorum ve % 80 ihtimalle oluyor tavisye ederim..