| Telekinezi Yardım
Öncelikle merhaba. Buraya ilk mesajım. Telekinezi işini iyi bilenlere bir kaç sorum olacak.
1)(Psi-wheel) Sola çevirebiliyorum pervane gibi ama sağa 1 tur çevirmek için akla karayı seçiyorum. Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu?(Sol ilk çevirme yaptığım yön)
2)(Psi-wheel) Ellerimi kullanmadan çevirebiliyorum, ama ellerimi kullanınca kontrolüm artıyor. Bu beynimin bir şartlanmasın mıdır(sola çevirmede olduğu gibi) yoksa gerçekten yararı var mı?
3)(Psi-wheel) Günde 30dk çalışıyorum. Yeterli midir?
4)(Psi-wheel) Meditasyon'a başlamak istiyorum, telekineziye gerçekten yardımı var mı? Varsa hangi meditasyonu önerirsiniz?(Zazen, Transandantal, Tao)
5)(Pipet) İlk psi-wheel ile başladım(1 ay olmadı). Yaklaşık 4-5 gün önce pipet denedim. Pipette büyük sıkıntım var. Sadece sağa çevirebiliyorum ve çok uğraşmam gerekiyor. Bir yolu yordamı var mıdır?
6)(levitasyon) Psi-wheelde de pipette de sağ sola değilde yukarı aşağı oynatmaya çalıştım. Psi-wheel dışında(üstünden bastırabiliyorum biraz) aşağı yukarı hareketini yaptıramıyorum. Bir yolu yordamı var mıdır?
7)(Psi-wheel)Yukarda söylediğim gibi ellersiz yapabiliyorum ama cam bir kasenin içine koyduğumda ellerimi kullansam bile oynatamıyorum. Özel bir yöntemi mi var?
8)Tarifinin çok zor olduğunu yapanlar bilecekler, "istek"'in tam kontrolunu nasıl yapabilirim tekniği var mıdır? Çünkü çoğu zaman sadece döndürmeye odaklanıyorum yönü karar veremiyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Tekrar merhaba herkese.
Not: Tekniğimi inceleyip hatalarımı gösterecek olanlara video çekip yollayabilirim. |