arkadaslar daha demin ilk olarak aura ya bakmak istedim ve ellerimden basliyim dedim ve 2 dakika odaklanmadan sonra elimin ustunde morumsu bir renk gormeye basladim sizce bu bir goz yanilmasimi yoksa esastan auraya bakabildimmi???
bunu ancak sen bilebilrisin aslında...her ikisi de olabilir ortamın ışığına bağlı olarak uzun bir süre bir noktaya bakınca bazen insan farklı renkler görebiliyor ama bu neden aura olmasın
bunu ancak sen bilebilrisin aslında...her ikisi de olabilir ortamın ışığına bağlı olarak uzun bir süre bir noktaya bakınca bazen insan farklı renkler görebiliyor ama bu neden aura olmasın
ama baksa bir yere bakinca elimin yansimasini gormuyordum
dediğim gibi...bunun aura görüp görmeme olduğunu başkası bilemez...ancak şöyl e olabilir: bu konuda uzman biri ile birlikte aurana bakarsın gördüğün rengi o da görüyorsa o zaman daha kesin bir yanıt almış olursun. ama dediğim gibi zaten görüyorda olabilirsin cevabını ben bilemem sadece bir tavsiye veriyim dedim.
Elini beyaz bir kağıdın üzerine koyup bak,o zaman daha net sonuç alırsın. Belfalas'ın dediği gibi belki yanılma belki auradır. Psişik Yetenekler içine nasıl bakılacağını yazmıştım,ona bakabilirsin. Nesnenin yani elinin bütününe bak ve çevresindeki enerji alanını görmeye çalış,gittikçe "hayalet casper"ı andıran bir alanla karşılaşırsın muhtemelen...