Bu gün müzik dinlerken küçük kare bi kağı koydsum elime.elimi tavana doğru açtım kağıdı yerleştirdim
Şu post it gibi olanlar varya küçük ama yapışkansız,o kağıtlardan.
Birden kağıdın köşeleri kalkmaya başladı.Ama ortası kalkmadı köşeleri çok bariz bi şekilde kıvrıldı.Ters çevirdim kıvrık uçlar aşağı bakıcak gibi,bu sefer yine yukarı doğru kıvrıldı.Annemde bu olaya şahit oldu.İşin ilginci annemde yapabiliyor.Zaten annemle ben sürekli telepati vs kurarız.Szice bu levitasyon mu telekinezi mi?
bence 2 side ola bilir ama senin yapış tarzına bağlı levitasyon daha çok konsantre ister bildiğim kadarıyla telekinesi ben bakışlarımla bile psi-wheel yapıorum mesela bence telekinesi daha ağır basıo
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
ya bide ruhsal durumun enerjin rahatlığın felan çok değiştirio eğer zindeysen kafanda sorun yoksa yani aklını meşgul eden bişi yoksa ve enerjiksen % 99 yaparsın rahat ama tersiyse % 10 a düşer...
kesinlikle tekekinezi zira levitasyonda cismin havalanması gerek ama bu durumda sadece ( bu sadeceyi basit birşey olduğundan söylemedim yanlış anlaşılmasın.) telekinezidir zira s cisimde bir deformasyon olmuş.