| Bana birisi bu kadının bunları nasıl bildiğini açıklasın llütfen
banu abla
--------------------------------------------------------------------------------
benim de boyle bir tanıdığım vardı , ben ona falcı diye gitmiştim fakat benimle arabaya bindiği gibi konuşmaya başlayınca enteresan birşeyler olduğunu anladım. Bana dönüp ömer sen adidas deodorant mı kullanıyorsun dedi evet dedim , odanın girişinde sağda ki rafta duruyor ve çaprazında tuvalet mi var dedi .... elim ayağım tutuldu ve tesadüf dedim daha sonra ayrıldığım kız arkadaşımın fotografları kardeşimin arabasının bagajında duruyordu ve bana dönüp o diğer arabanın bagajındaki resimleri de atacaksın dedi , daha sonra , ben bir ilaç kullanıyordum bana dönüp o ilaçları da bırak dedi ne ilacı dedim o yatağının yanındaki göz de duran gri beyaz ilaç dedi. bu kadarda değil sevgilimin ananesinin ağır bir hasta olup olmadığını sordu evet dedim kanser yakında gidecek dedi. Bunu yaklaşık 1 ay önce söyledi tabii zaman vermedi onun için bilemiyorum salladı mı? şimdi buraya kadar diyebiliriz benim zihnimi okudu fakat benim bilmediğim seyleri bildi mesela ananenin dudakları kuruyor yazık şeker hastası kadın dedi ve ben bunu bu bayanın yanından gittikten sonra babamdan öğrendim. Kız kardeşin pariste okuyacak dedi bende güldüm eve geldim kız kardeşimle konustum hayalinin pariste moda okumak olduğunu söyledi. Babam için inşaat işine girecek dedi fakat biz tekstilciyiz bunu söyleyeli 1 ay oldu ve gecen hafta babam gayrı menkul şirketi açtı , arabanı değiştireceksin dedi hatta önümüzde range sport vardı bundan alacaksın dedi bende yok dedim mümkün değil yok yok dedi bunun içinde görüyorum seni dedi aradan 20 gün geçti şu anda range sport a biniyorum ve arabayı kesinlikle ben seçmedim. Bu kız sana sürüne sürüne dönecek , sensiz yapamaz dedi hatta benimle iddaa ya bile girdi fakat hala dönmedi. Bu arada ben bu kadınlaa toplam 12 saat geçirdim ve burda daha yazmadığım onlarca sey var çoğu gerçekleşiyor fakat işin kötüsü ben bu kadına sadece ayrıldığım sevgilim için gittim ve dönecek dedi hepsi tuttu o tutmadı
Şimdi bana birisi anlatsın bunların açıklaması nedir ? |