JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 23-09-2007, 11:18   #1
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 pnkflyd dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpnkflyd dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Psişik Zincir///psişik bebekler..

Evrim teorisine göre git gide gelişiyoruz. Bu saçma hikaye şu cümlelerle bile çürütülebilir: Bir kuş, kullanamadığı organları köreliyorsa, neden kanatı nesilden nesile işe yaramadan gelişmeye devam ediyor… Bir zürafa buyunu sonradan ağaçlara uzanarak uzattıysa neden keçiler halen kısadır?… Tavuz kuşunun Darwini hasta eden güzelliği vs… Milyarlarca ara geçiş evresi fosilleri nerede?…

Olmayan evrim ve şuanın bilimi ışığında bakıldığında isnanların bebeklerin psişik doğması imkansızdır. Çünkü “dna” larımızdaki gelişmeler nesilden nesile asla aktarılamaz…

İşte burada tabiri caizse “bebeklerin psişik doğması” için başka birşey gerekiyor. Bu şey mutluluk enerjisi ve güven enerjisidir. (Bilinçaltına etki edebilen çoklukta - kanıtsal) Mutluluk ve güven hissi psişik güçleri açığa çıkartan faktörlerdendir.

İzlenimlerim çerçevesinde bir insan psişik bir gösteri yapınca yanında bulunanlarda bunu ilginç bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Bunun oranları tesadüften çok öte…

Bizler kitaplardan ve internet sitelerinden okuyup uygulayarak gerçekleştirdiğimiz psişik deneylerde güçlük çekiyoruz. Çünkü güven ve mutluluk hissi buralardan bilinçaltımıza işlemiyor. Benim “psişik zincir” şeklinde tabir ettiğim güven ve mutluluk enerjisinden etkilenmiyoruz.

Tüm bunlar çerçevesinde internet ve kitapların başlattığı psişik güçler öğretileri insanlar tarafından uygulanacak, hızlanan bir ivmeyle tüm dünyayı görsel saracak ve herkes kolaylıkla kaşık bükebilecektir.

(Not: Kaşık bükmek için metali büken fiziksel güç kullanılmaz. Kaşığı yumşatan bir enerji yüklenir)

Yine tüm bunlar dairesinde beyin okuma gibi hırsızlık olaylarına karşı yöntemler geliştirilebilir.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

kaynak:hakan.net
pnkflyd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-09-2007, 12:02   #2

roxee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 roxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of lightroxee is a glorious beacon of light

etkıleyıcı bı konu hosuma gıttı emegıne saglıkta aklıma bısı takıldı bugunlerde tanıdıgınız veya bıldıgınız hafıza okuyucular var mı yanı ben buna pek ınanamadımda belkı tahmınlerle yola cıkıyolardır
??
roxee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-09-2007, 16:41   #3

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Bilmediğimiz bir şey söylemek isteyen var mı?
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-09-2007, 16:46   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 pnkflyd dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpnkflyd dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilmediğimiz bir şey söylemek isteyen var mı?

ewrenin boyu kaç km dir...
pnkflyd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-09-2007, 20:51   #5

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Alıntı:
pnkflyd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ewrenin boyu kaç km dir...
Bu soruyu bana sorma gereğini neden duydunuz anlamadım
Benim söylemek istediğimle ne alakası var?

Alt 23-09-2007, 21:11   #6

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Ben evrim teorisi hakkında kuşkuluyum,inandığımı söyleyemem.Ama kullandığın ilk cümleler saçmalığın tavan yapmış haliydi bi daha oku istersen,çok saçma
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-09-2007, 22:10   #7

Deejay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Deejay henüz daha yolun başında

ya bisi demek istiyorum.
haklısın tmm ama kullanılan organ gelisir kullanılmayan...vs olayında
kesilmesi bir cozum degil canlının o organı kendi istegi ile curutmesı lagzım kullanmaya kullanmaya yoksa aynı sekılde dvm eder... kolu kesilen birinin dna sı(cocuklarına gecen) degismez. öle bi acık var.
ama MUTLULUK ve GÜVEN hissine %100 katılıyorum. bna örnek vermeye bile gerek yok

Alt 23-09-2007, 23:12   #8

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

çok mantıklı...mutluluk ve güven hisler için en önemli kaynak olabilir evet

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-09-2007, 00:40   #9

Diğer konularda boşuna didinmişim dmeek ki,neyse evet haklısın.Mutluluk ve güven çok önemli,konuyu koyman çok iyi olmuş,süper

Alt 24-09-2007, 05:42   #10

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
Deejay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kolu kesilen birinin dna sı(cocuklarına gecen) degismez. öle bi acık var.
öyle bi açık yok deejay çünkü evrim pat die kanıtlanmaz..bunun oluşumu için bir milyon yıl boyunca aynı soydan insanların kolunun kesilmesi gerek en az ve ben böyle bir deney hatırlamıyorum...yapılmamış bir deney için "açık var " diyemezsin.
ayrıca konunun ilk mesajında (kimin yazdıını hatırlayamadım şimdi) özellikle ilk paragraf ciddi saçmalıkta tavan yapmış...hangi kuşun kanatları kullanmadığı halde gelişmeye devam ediomuş ve daha önemlisi bi gelişmeyi kabul ediosa o zaman evrimi de kabul etmiş olmalı bu insan çelişki üstüne çelişki demekten kendimi alamıyorum. bir düşünce savunulacaksa daha sağlam savunulmalı. bu kadar basit olmamalı
--------------------
bu yazının alıntı olduğunu düşündüğümden dolayı diyorum ki bu yazıyı yazanın zerre kadar zooloji bilgisi yokmuş

know thyself...

Konu belfalas tarafından (24-09-2007 Saat 05:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama