JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 18-09-2007, 17:35   #1
elacayib
Guest

Yağmur Çubuğu Yapımı

Afrika, Yeni Zelanda, Hindistan, Orta ve Kuzey Amerika da dahil olmak üzere birçok toplum tarafından kullanılan yağmur çubuğudur. Esasen yağmur sesini taklit ederek yağmur yağdırmak için yaratılan yağmur çubuğu aynı zamanda iyileştirmede, bilinçdışı güçlere götüren kanalları açmak için meditasyonda ve bir de yeryüzünün yaratıcı ve iyileştiren enerjisiyle bağlantı kurmada kullanılmaktadır.
Yağmur çubuklarını, etnik ürünler satan bir dükkandan satın alabilirsiniz, ama (bir yakın veya bizzat enstürmanın sahibi tarafından yapılan) boğa-gürlemesi gibi yağmur çubuğu da, onu kullanan kişi tarafından yapılırsa, psişik bir alet olarak çok etkilidir.

Yağmur çubuklarının boyları 30-60 cm.'dir, içi boş ahşap veya bambudan yapılırlar ve çubuğun çapı bir yetişkinin baş ve işaret parmaklarına göre ayarlanır. İçleri kabuklar, küçük taşlar veya kurutulmuş tanelerle doldurulur ve her iki ucu kapatılır.
Büyü sembolleri veya sahibinin sihirli harflerle (runik alfabesi) yazılan ismiyle isteğe göre astrolojik işaretler veya doğal
sembollerle-kabuklar, yapraklar, spiraller, yıldızlar veya yılanlar, Paleolitik zamandan beri kutsal şeylerin süsü olarak kullanılan işaretlerle-süslenebilir. Bahçecilik merkezlerinden veya el işi mağazalarından büyük bambu parçaları alabilirsiniz, ama aletlerle aranız iyiyse, bir ormandan özel bir dal seçip içini oyabilirsiniz.

Gözlerinizi kapatın ve yağmur çubuğunu, tatlı yağmur sesi veya çatı padavrasındaki yumuşak dalgaların ıslığı ile kendinizden geçip sihirli hayvanlar, kuşlar veya sadece yumuşak renkler göreceğiniz ve belki de dile getiremediğiniz sorularınızı yanıtlayan iç sesinizi duyacağınız bir yarı-rüya durumuna geçene kadar sallayın. Bazı insanlar bedenlerini terk edip yukarı yükseldiklerini, bazıları da sesin bütün bedenlerine nüfuz edip gerginliği ve yorgunluğu aldığını hisseder.

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2007, 17:38   #2

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 sevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant futuresevgisu has a brilliant future

ilginç ben ilk defa duyuyorum enerji yoğunluğu yaşıyo olmalılar.....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2007, 17:41   #3

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 140 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bende ilk defa duydum eline saglık guzel paylasım

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2007, 17:46   #4
elacayib
Guest

Birçok yerli halk, sesleri ruh çağırmak ve aynı zamada kendi büyü enerjilerini yenilemek için kullanmaktadır.

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2007, 18:04   #5
-YASAKLI-

uhud dagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 uhud dagi yakında ünlü olacak gibiuhud dagi yakında ünlü olacak gibi

kardes bu cubuklar ama cogunluk olarak alkollu yapiliyor,
dogrulugu tartisilir??
benim bu konuda ama az bilgim var!!
uhud dagi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2007, 19:36   #6

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

enstrüman olarakta kullanıldığını biliyorum.gerçekten çok güzel sesler çıkarıyor.paylaşım için saol.

men arefe nefsehu fekad arefe rabbehu

ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm

enel hak
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2007, 21:08   #7

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

resmen huzur akıyordu her cevirisimde.. .. bir arkadasin evinde vardi da.. oraya gitme sebeplerimdendi.. .. henuz kendime bir tane bulmus degilim.. yapmaya da calismistim ama.. fiyasko haliyle.. ..

Alt 18-09-2007, 21:19   #8

Moliere13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Moliere13 is just really niceMoliere13 is just really niceMoliere13 is just really niceMoliere13 is just really nice

Sesi gerçekten huzur verici . . .Bir tane yapmayı denerim ama umarım becerebilirim . .

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2007, 04:21   #9
elacayib
Guest

Evet, bu ses anlatılmaz bir huzur veriyor insana.

Alt 19-09-2007, 11:06   #10
ares
Guest

ares - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yeni duydum . değişikmiş. sağol

Seçenekler Arama