JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Pop

Seçenekler Arama
Alt 07-09-2007, 15:07   #1

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute
Adın Bahardı/ Beni Neden Etkilediğini Bilmediğim Şarkı

Bu da orjinal klip...

Sanırım hepimizin vardır böyle çocukluk aşkları

Kente yalnızlık gelirdi sen uyuyunca
Yüzümde mevsim değişirdi uyandığında
Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi
Aşkın içimde solardı adın bahardı

Eteğini koştururdun sokağımızda
Sokak sus pus olur sana bakardı
Bilmezdin gizliden izlediğimi
Gözlerim gözlerinden korkardı
Hatırlıyorum adın Bahar’dı

Sokakta bir bayramdı durakta bekleyişin
Sanki sonsuz bir ayrılıktı okula gidişin
Bilmezdin her sabah seni yolcu ettiğimi
Yüreğim yol boyu ardından ağlardı
Hatırlıyorum adın Bahar’dı.
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2007, 15:08   #2

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

soner arıcanın en sevdıgım sarkılarından bı tanesı saogolasın vhercle abıcım paylasım ıcın!

saygı ve sevgılerımle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 07-09-2007, 15:09   #3

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

Sen de sağol hocam...
Sponsored links

Alt 07-09-2007, 15:12   #4

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım hepimizin vardır böyle çocukluk aşkları
kimin yokkı hocam!!!! hemen hemen hepımızın vardır!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2007, 15:32   #5

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

hala hatırlıyorum bu şarkıyı güzel parcaydı tekrar hatrlattgn için sagol hocam

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 07-09-2007, 15:36   #6

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

6-7 yaşındayken hep soner arıca'yı dinlerdim,bir ara soyundu benim de hayallerimi yıkmıştı (çocuguz ya ) ama kendisini ve bu şarkıyı çok severim yinede
Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 07-09-2007, 15:39   #7

Ben bu şarkıdaki asıl payın Soner Arıca'nın değil Yılmaz Erdoğan'ın olduğunu düşünüyorum

Alt 07-09-2007, 15:47   #8

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

haklısın...klibi de cok anlamlı olmuştu şarkı ile uyumluydu
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2007, 19:06   #9

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 75 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Çocukken çok dinlerdim ben bu şarkıyı Beni de çok etkiler..Teşekkürler ...Melankoliklik çöktü bana ya

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 07-09-2007, 19:09   #10

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

gerçekten insanın iliklerinde hissettiği bi şarkı.......
saolasın hatırımıza geldi sayende.....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Seçenekler Arama