JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Fotoğraf > Photoshop Dersleri

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 07-07-2008, 10:12   #1

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 64 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute
Photoshop Yarışması

Konu : Sürrealist Photo Manipülasyon
Başlama Tarihi :
07.07.2008

Bitiş Tarihi : 01.08.2008

Yarışma Kuralları
  • Yarışmanın tamamıyla özgün olabilmesi için yapılan çalışmalar gnoxisyarisma@hotmail.com adresine yollanacaktır.(Mail adresiniz gizli tutulacaktır)
  • Yarışmaya katılma sürecinden sonra sonuçlar bir hafta içinde açıklanacaktır.
  • Yapacağınız çalışma 1024 x 768 boyutlarından daha küçük olamaz.
  • Aşağıda verilecek olan referans resimleri zemin kabul edilip üzerinde her türlü oynama yapılabilir. Objeler eklenip çıkartılabilir vs.
  • Verilen resimlerin dışında başka bir resim kullananların yarışmaya katılamayacaklarının altını özenle çiziyorum.
Genel Açıklama
Photo manipüle: Manipülasyon resimde hile yapmaktır. Bir resmi ya da bir objeyi alıp onu kendi özünden ayırarak başka bir cisim ya da resim elde etmektir. Hemen örnekle pekiştireyim:

Bir çay kahve içtiğimiz kupa düşünün bu kupayı alıp ter çeviriniz ve yanındaki kulpunu da kesiniz. Üzerine türlü efektler uygulayarak bunu patlamaya hazır bir yanar dağ haline çevirmektir.

Bir örnek daha vermem gerekirse:

Herhangi bir insanın resminden başka bir canlı (yaratık) yapabilmektir.

Örnekleri bu kadar uç noktalarda veriyorum ama bu gözünüzü korkutmasın sadece olayı biraz daha kavrayabilmeniz açısından böyle bir yönteme başvurdum.
Bir insana sadece makyaj yapmakta manipülasyona girer bir evi alıp tekrardan düzenlemekte.

Neden manipülasyon: Photo montajı da kapsadığı için seçtim bu konuyu. Manipüle sadece hayal gücünüzü zorlamak amaçlı işin özünde montaj yatıyor. Sürrealist bir çalışma olmasını istedim ki olayı biraz daha ilginç hale getirebilelim.

Resimler
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 10:32   #2

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 149 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

ahanda etkinlik tüm katılımcılara basarılar dilerim efenim..beklioruz guzel calısmalarınızı

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 07-07-2008, 11:07   #3

titan1300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 titan1300 yakında ünlü olacak gibititan1300 yakında ünlü olacak gibi

1.ye ödül verilecekmi peki ve yarışma bitiş tarihi ne zaman
mesela 1.ye verilecek ödül 1 aylık deneme moderatörlüğü olabilir

Alt 07-07-2008, 11:46   #4

Karma gücü: 64 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

Hediye kısmı daha muamma! Onu da ilerleyen günlerde açıklayacağız!

Saygılarımla!!!

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 11:55   #5

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 111 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

ooo super bir yarısma...yarısmaya katılanlara basarılar...

Alt 07-07-2008, 12:20   #6

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Katılmaya hevesli ve kararlı tüm arkadaşlara başarılar

Alt 07-07-2008, 13:02   #7
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

çok güzel bir fikir olmuş kardeşim...sitede bu tarz etkinliklerin olması beni mutlu ediyor...eminim çok hoş çalışmalar gelecektir...yarışma bittikten sonra hepsini bir forum başlığında görmek,hatta sanal sergi biçiminde görmek isterim eğer imkanımız varsa sitemizin yazılımı açısından..

((Noraaaaaaaaaaa

Boogeeeeeeeeeeee

Lockedddddddd

kızım sana diyorum gelinim sen anla olur mu ))
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 07-07-2008, 14:24   #8

ph0enix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ph0enix is just really niceph0enix is just really niceph0enix is just really niceph0enix is just really nice

başka resim bulamadın dimi güzel güzel manipülenin canına okuyalım, hemen başlıyorum, katılacak arkadaşlara başarılar, ama fazla heveslenmeyin birinci benim çünkü ödül havaii adaları spawn söz verdi
ph0enix isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-07-2008, 14:43   #9

phoenix babacım bakıyorum da iki dakkikada yazdın senaryoyu! (ben de katılabilseydim yarışmaya gösterirdim sana birinciyi ikinciyi de işte )

sevgilerimle!!!

Alt 07-07-2008, 14:58   #10

ph0enix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ph0enix is just really niceph0enix is just really niceph0enix is just really niceph0enix is just really nice

iyi olan kazansın yalnız katılmak isteyen bi tek ben olursam çalışma yapmadan ödülümü alırım
ph0enix isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama