Hepimizin bildiği gibi fontlar, tasarımcıların vazgeçilmezlerinden! Kimi arkadaşlar hazır font kullanırken kimileri de kendi fontlarını oluşturuyorlar!(Ben hazır kullanalardanım) Yaptığımız çalışmalarda bazen çalışmadan çok fontlar ön plana çıkıyor ve çalışmamıza uygun bi font bulmak her zaman sıkıntı yaratıyor! Ben bunun bir nebze de olsa önüne geçmek için kendi font arşivimi paylaşıma sunuyorum! Eğer sizin de böyle arşivleriniz varsa ve bu başlık altında paylaşıma sunarsanız sevinirim!
cogunuz biliyordur ama bilmeyenler icin basitce anlatayım..
fontları bilgisayarınıza yuklemek icin;
bilgisayarım dan windowsun kurulu oldugu bolume (genelde C: olur) gelin.. Windows dosyası icinde fonts dosyasını bulun...rardan cıkardıgınız font ları buraya kopyalayın otomatik olarak photoshop ve diger kullandıgınız programlarda yeni fontlarınızda gozukecektir
anlatım karısık olmus olabilir kusura bakmayın ve eline saglık sıpacım
sana bahsetmiştim...bu benim baba mesleği...aşırı derecede ilgimi çeken bir konu...ve de ellerine sağlık,harika fontlar bunlar..resmen sanat eseri...görünce aşırı mutlu oldum,yüreğim titredi babacığım ne güzel şeyler yapardı diye düşündüm..teşekkürler paylaşımına canım