JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Fotoğraf > Photoshop Dersleri

Seçenekler Arama
Alt 02-07-2008, 13:44   #1

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute
Fontlar

Hepimizin bildiği gibi fontlar, tasarımcıların vazgeçilmezlerinden! Kimi arkadaşlar hazır font kullanırken kimileri de kendi fontlarını oluşturuyorlar!(Ben hazır kullanalardanım) Yaptığımız çalışmalarda bazen çalışmadan çok fontlar ön plana çıkıyor ve çalışmamıza uygun bi font bulmak her zaman sıkıntı yaratıyor! Ben bunun bir nebze de olsa önüne geçmek için kendi font arşivimi paylaşıma sunuyorum! Eğer sizin de böyle arşivleriniz varsa ve bu başlık altında paylaşıma sunarsanız sevinirim!

http://rapidshare.com/files/126499174/Fonts.rar.html

Şifre: SpawN

Tsk!
Saygı ve Sevgilerimle!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-07-2008, 13:55   #2

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 172 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

cogunuz biliyordur ama bilmeyenler icin basitce anlatayım..

fontları bilgisayarınıza yuklemek icin;

bilgisayarım dan windowsun kurulu oldugu bolume (genelde C: olur) gelin..
Windows dosyası icinde fonts dosyasını bulun...rardan cıkardıgınız font ları buraya kopyalayın otomatik olarak photoshop ve diger kullandıgınız programlarda yeni fontlarınızda gozukecektir

anlatım karısık olmus olabilir kusura bakmayın ve eline saglık sıpacım

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-07-2008, 13:56   #3
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

sana bahsetmiştim...bu benim baba mesleği...aşırı derecede ilgimi çeken bir konu...ve de ellerine sağlık,harika fontlar bunlar..resmen sanat eseri...görünce aşırı mutlu oldum,yüreğim titredi babacığım ne güzel şeyler yapardı diye düşündüm..teşekkürler paylaşımına canım
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-07-2008, 16:31   #4

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 37 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Teşekkürler SpawN

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-07-2008, 18:39   #5

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

buyrun isinize cok fazla yariyacak bi kaynak, umarim seversiniz aradiginiz her seyi burda bulacaginiza inaniyorum

keyfini cikarin

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-07-2008, 22:37   #6

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

Ben tsk ederim arkadaşlar!

Saygılarımla!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-07-2008, 12:46   #7

usevalid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 usevalid yakında ünlü olacak gibi

Alın Size Benim Favori Font Sitem

www.dafont.com
usevalid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama