JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 19-07-2008, 15:43   #21

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
gredeath´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben şöyle düşünüyorum
kendimi hastahanede olarak düşünüyorum çağın teknolojisi göz rengini değiştirebilir olmuştur.bir iğne ile bu başarılabilmektedir.yapılan iğne istenilen göz rengine göre değişmektedir yani mavi ise mavi renkte iğne yapılmaktadır.yapılan iğneyle kendi istediğim göz rengi olan yeşil renkli sıvı kan yoluyla göz genlerinin oraya kadar ilerliyor ve sonunda göz genlerine geliyor(gen ise dna modeli olarak görüyorum sarmal yapıda)yeşil sıvının gelmesiyle dna modeli bi mekanizma gibi yer değiştiriyor o ona ekleniyor başkası başkasına yeşil gen elde ediliyor
böyle yapsam işe yara mı
ben bu iğnenin açtığı delikleri kapatma olaynı anlayamadım ben enerji iğnesini vücuduma gönderdiğimm zaman delik kalmıyor bilen varsa bu olayı anlatabilirmi?
yada kendine has bi teknik geliştiren varmı?

güzel bir metod herhalde bir zarar görmezsin ama tehlikeli olduğundan kesin birşey demiyorum bu benim düşüncem
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-07-2008, 15:47   #22

gredeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

ben burdaki tehlikeyi hala anlamış değilim
gredeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 15:50   #23

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

yanlışıkla tüm vücüdunu benler sardığını düşünsene
belki abartılı oldu ama bunun gibi şeyler herhalde
Sponsored links

Alt 19-07-2008, 15:53   #24

Karma gücü: 5 gredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerligredeath kısacası herkes için çok değerli

yanlış geni mi değiştirmekten bahsediyorsun
zaten doğru genin nerede olduğunu bilmiyoruz imgeliyoruz ve onu değiştiriyoruz
teklikesi yok bence

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 17:45   #25
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bitane genini degistirirsen sonuc sakatlık felc yada benzer bi hastalık olacaktır.oyuzden radyasyona x ısınlarına maruz kalanlar garip varliklar oluyolar . gen degistirme kanıtlanmıs bi yetenek falan degildir. bizler bu tur seylerle ugrasırken sadece oldugunu dusunuruz . kimsenin göz rengi degismez. telkinlerle degistigini sanar .ve etrafındakilerede telkinle bunu anlatır . hic tanıdık olmayan birine gozum ne renk deyin dogal olanı soyleyecektir.
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 17:52   #26

insanların ölümcül hastalıkları bile düşünce yolu ile yendiklerini biliyor musun?
Sponsored links

Alt 19-07-2008, 18:26   #27

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 nazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud ofnazirella has much to be proud of

bu gerçekten işe yarıyormu insan genleriyle oybanamamalı
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 18:34   #28
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
gredeath´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
insanların ölümcül hastalıkları bile düşünce yolu ile yendiklerini biliyor musun?
evet biliyorum . boyle bisey olmadıgını . bu telkinin sadece acıları dindirmede ise yarayabilecegini . ölümcül hastalık lafının herkesin agzına alamayacak kadar basit bise olmadıgını .. allah korusun ailenden birinin basına genetik olan yada tedavisi olmayan bi hastalık geldigi zaman ozaman hastalık buymus denilecegini ..

(eczaclık )

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 22:55   #29

sana ne desem boş
gözümün rengi yavaş yavaş açılıyor sonuçta insanların beni nasıl gördüğümü kendimi nasıl gördüğüm mü önemli ben bu işi kendim için yapıyorum bu kadar....
Sponsored links

Alt 20-07-2008, 03:14   #30

delycochuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 delycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdelycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

madem öyle bende size kendi tekniklerimi yazayım arkadaşlar teşekürlerinizi özel mesajla dile getirebilirsiniz uluorta tebrik mesajlarını sevmiyorum

maymun gibi tipiniz olduğunu düşünüyorsanız hoşt zaten öylesinizdir bunu değiştirmek sizin elinizde

yöntem 1

aynanın karşısına geçin 10 saniye gözlerinizin içine bakın eğer dikkatle baktıysanız gerçekten gözlerinizin çok güzel olduğunu görüceksiniz
ve kendinize şu telkinde bulunun ov may gat mükemmel gözlerim var
bunu yaptığınız taktirde çevrenizdeki insanlarda gözlerinize dikkat etmeye başlıyacak ilk önce kendiniz varmalısınız bazı şeylere ki başkalarıda görebilsin güzelliklerinizİ

yöntem 2

burnunuz çokmu büyük memnun değilmisiniz? insanlar size tuhaf mı bakıyor kolayı var endişelenmeyin! hemen internetten fil resimlerini pcnize yükleyin ve 1 saat boyunca o resimlere bakın 60 dakika sonra kendi burnunuzun mükemmel olduğunu hissedeceksiniz.ve bu diğer insanlarada yansıyacaktır(pozitif enerji)

yöntem 3

alt dudağınız çok mu büyük dudağınızın orantısız olduğunumu düşünüyorsunuz?sefgiliniz sizle öpüştükten sonra sizi terk mi etti?
no panic herşeyin bir çözümü var tabiki heyecanlanmayın sakın
kendinize şunu diyin üst dudağım büyük olsaydı burnumdan rahat nefes alamazdım dudağım bunu engellerdi ve ağzımdan sürekli nefes aldığım için insanlar beni tiksinç bulucaktı aman allahım aslında bende şanslı bir insanım diyeceksiniz kendinize ve buda insanlara pozitif enerji yayacak

yöntem 4 son yöntem

tipinizin tamamen yanlış üretim olduğunumu düşünüyorsunuz burnunuz büyük kulaklarınız kepçe dudaklarınız küçücük dişlek şaşı bakan bir tipmisiniz bununda kolayı var.doğru markete koşun kalın siyah bir poşet alın ve kafanıza geçirin göreceksiniz hem siz mutlu hemde çevrenizdeki insanlar daha iyi yaklaşacaktır size...

bu metotlardan herkes yararlanabilir ve tamamen bana aittir tadını çıkarın

anlayan anladı

Alt 20-07-2008, 13:59   #31
-YASAKLI-

tesekkurler guzel yontemler =) ( her yontemin bi sonraki msjında yazan harika cumle )

Alt 21-07-2008, 18:02   #32

çokgüzel geldi bu metod delicocuk
sende işe yarıyomu?
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-07-2008, 22:53   #33

yaradığını ordan alıyamıyor musun?

Alt 22-07-2008, 04:14   #34
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 alibaba ne işi var bunun burada

herkese merhaba............

ilk kez yazıyorum bu forumda....

enteresan....

ama uçmaya hazır çok eleman var..

gençler, ayağınız yere bassın önce, sonra anlatırız.....
alibaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-07-2008, 04:17   #35

delycochuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 delycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdelycochuk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

biz uçmayız merak etme yenisin galiba?anlatta öğrenelim herşeyi hoşumuza gider gerçekten

Alt 22-07-2008, 04:34   #36
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 alibaba ne işi var bunun burada

anlatırız, anlatmaya gönderildik.....
alibaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-07-2008, 04:46   #37

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

bu kadar kesin bir tutum içerisindeysen..
bekleyelim ne tür konular açacaksın..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 03:50   #38

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 inci henüz daha yolun başında

ben deniyodum açıldıgını fark ettim s
daha sonra gene eski rengini aldı
ne yapalım kader
inci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-09-2008, 15:29   #39

Elisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Elisa henüz daha yolun başında

ben bunu yaklaşık 2 3 hafta önce dnemeye başlamışdım cidden tenimin beyazladına inanarak aynada kendmi o şeklde görmeye başladım we işe yaradı gerçekten de ..yalnız şöle bi sorun war bu değişimi yalnızca ben farkeddim yani psikolojik bişi die düşünüorum blmiorum yanlış mı dşünüorum
Elisa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-09-2008, 18:38   #40

Karma gücü: 1 paradise ne işi var bunun burada

ya ben de ten rengimi açmak istiyorum artık.neden imkansız olsun ki.biyoloji açısından bakınca evet imkansız ama düşünce gücü de var tabi.bilmiyorum ya kafam çok karışık.psikolojim de bozuk
paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama