madem öyle bende size kendi tekniklerimi yazayım arkadaşlar teşekürlerinizi özel mesajla dile getirebilirsiniz uluorta tebrik mesajlarını sevmiyorum
maymun gibi tipiniz olduğunu düşünüyorsanız hoşt zaten öylesinizdir bunu değiştirmek sizin elinizde
yöntem 1
aynanın karşısına geçin 10 saniye gözlerinizin içine bakın eğer dikkatle baktıysanız gerçekten gözlerinizin çok güzel olduğunu görüceksiniz
ve kendinize şu telkinde bulunun ov may gat mükemmel gözlerim var
bunu yaptığınız taktirde çevrenizdeki insanlarda gözlerinize dikkat etmeye başlıyacak ilk önce kendiniz varmalısınız bazı şeylere ki başkalarıda görebilsin güzelliklerinizİ
yöntem 2
burnunuz çokmu büyük memnun değilmisiniz? insanlar size tuhaf mı bakıyor kolayı var endişelenmeyin! hemen internetten fil resimlerini pcnize yükleyin ve 1 saat boyunca o resimlere bakın 60 dakika sonra kendi burnunuzun mükemmel olduğunu hissedeceksiniz.ve bu diğer insanlarada yansıyacaktır(pozitif enerji)
yöntem 3
alt dudağınız çok mu büyük dudağınızın orantısız olduğunumu düşünüyorsunuz?sefgiliniz sizle öpüştükten sonra sizi terk mi etti?
no panic herşeyin bir çözümü var tabiki heyecanlanmayın sakın
kendinize şunu diyin üst dudağım büyük olsaydı burnumdan rahat nefes alamazdım dudağım bunu engellerdi ve ağzımdan sürekli nefes aldığım için insanlar beni tiksinç bulucaktı aman allahım aslında bende şanslı bir insanım diyeceksiniz kendinize ve buda insanlara pozitif enerji yayacak
yöntem 4 son yöntem
tipinizin tamamen yanlış üretim olduğunumu düşünüyorsunuz burnunuz büyük kulaklarınız kepçe dudaklarınız küçücük dişlek şaşı bakan bir tipmisiniz bununda kolayı var.doğru markete koşun kalın siyah bir poşet alın ve kafanıza geçirin göreceksiniz hem siz mutlu hemde çevrenizdeki insanlar daha iyi yaklaşacaktır size...
bu metotlardan herkes yararlanabilir ve tamamen bana aittir tadını çıkarın
anlayan anladı