uuuv süper bişey heralde şu okul bitsede hayırlısıyla bide sınıfta kalmassam çalışmalar üzerinde yoğunlaşmayı düşünüyorum.nese zaten benim gözlerimde mavi yeşil arası bi renk :P
Göz rengi,saç rengi ,ten rengi tümü değiştirlebilri.Ve kalıcı olur.Tekrar orjinaline getirmekde yine aynı çalışmayla mümkün.Ama öle kolay iki dakikada yapılıcak bir işlem değil bu.Ben denemedim ama yapan bir arkadaşımı gördüm.İsteyen gerçekten isteyen yapar.
Göz rengi,saç rengi ,ten rengi tümü değiştirlebilri.Ve kalıcı olur.Tekrar orjinaline getirmekde yine aynı çalışmayla mümkün.Ama öle kolay iki dakikada yapılıcak bir işlem değil bu.Ben denemedim ama yapan bir arkadaşımı gördüm.İsteyen gerçekten isteyen yapar.
bu işlemi bana da öğretebilir misiniz ten rengimi değiştirmek istiyorum bir de uzun zamandır zayıflayamadım bir çözümü var mı
Şöyle söyliyerek konuya giriyim;
Ben yapılan hiç bir uygulamanın bir kuralı bir ruteli olduğuna inanmıyorum.Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıymış kelimesi bence çok doğru.Söylenemsi ve yapılması gereken standart kuralları ve söleri olduğunu düşünmüyorum.Sadece istemek,gerçekten istemek ve çalışmak önemli.Bugüne kadar uygulamış olduğum herseyi kendi yöntemlerime göre yapmaya çalıştım bi çoğunda başarılı oldum bi çoğu içinde çaba sarf ediyorum.Kalıplar olmamalı bence.Sadece istemelisin.nasıl isteyeceğini bilmemek bile aslında gerçekten istemenin ilk göstergesi ve adımı.İmajınasyonunu biraz kuvvetlendirmelisin ilk etapta ondan sonra kendi yönteminle bunu gerçekten istiyerek bunu başarabilirsin bence.
evet aslında bende öyle yapıyorum teknikleri okuduktan , öğrendikten sora deniyorum eğer başarılı olamadıysam kendi tekniklerimi geliştiriyorum ve başarılı olabiliyorum büyük bi bölümde lilith eı solemıs yane
Konu PrObL3M_CoCuK tarafından (22-05-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Göz rengini değiştirmek mümkün; fakat konsantrasyon ve birtakım ritüeller gerekli. Sadece düşünce gücü ile olacağını sanmıyorum. Mantıklı düşünecek olursak pigmentlerle alakalı bir değişim söz konusu, kolay değil; ama imkansız da değil...
Şahsen ben, bir buçuk ay ela gözlerle dolaştım
Işığınız bol olsun
__________________ Melekler uçabilirler; çünkü onlar hayatı hafife alırlar...
Arkdaşalar insanlar demez mi birden bire senin gözlerin yeşildi nasıl mavi oldu diye bence önmli olan istediğin zaman değiştirip eski haline getirebilme,bunu yapabilen arkadaşlar varmı?
ya ben değiştidim gözlerimi ama inanmıyanlar war ne yazıkkı bı tanesını mavı bı tanesını yesıl yapmıstım beyaz veya sıyah uzerınde calısıorum ancak göz rengimi değiştirdğimde bazen kendı değişiyo bezen kendim tekar kendi rengine döndürebiliyorum insandan insana değişir bence yanı
--------------------
gercı bı kanıt olmadan ınanmamakta haklılar
Konu PrObL3M_CoCuK tarafından (22-05-2008 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ya ben değiştidim gözlerimi ama inanmıyanlar war ne yazıkkı bı tanesını mavı bı tanesını yesıl yapmıstım beyaz veya sıyah uzerınde calısıorum ancak göz rengimi değiştirdğimde bazen kendı değişiyo bezen kendim tekar kendi rengine döndürebiliyorum insandan insana değişir bence yanı
--------------------
gercı bı kanıt olmadan ınanmamakta haklılar
Ben şahsen inanıyorum,ve doğru fakat dediğim gibi iki farklı gözle dolaşmak insanların dikkatini çekmiyomu? bunu istediği zaman değiştirip istediği zaman eski haline getirebilenler var(gördüm)ben onu merak ediyorum
Ben şahsen inanıyorum,ve doğru fakat dediğim gibi iki farklı gözle dolaşmak insanların dikkatini çekmiyomu? bunu istediği zaman değiştirip istediği zaman eski haline getirebilenler var(gördüm)ben onu merak ediyorum
ben bılemıorum walla benımkıler ya kendı kendılerıne eskı hallerını almaya baslıolar kısa bı sure ıcınde deısmeslerse ben deısın bakıyım dıorum
hergun yapıorum yalnız ben sabah aksam aklıma geldıkce okulda bıle yapıorum hatta ve cok cıddıyım bu ıste ıstedıgım bısı yane hatta hayatımda cok az seyı ıstedım boyle ve kendımı cok motıve ettım bı kac gun dedıgın zmn ıse 1 bucuk hafta gbı bısı olması lzm