inanmıyorum ya eğer böle birşey gerçekse ve olursa çok süper oluryaa konu için çok teşekkür ederim mükemmelmiş inşallah değişirr
__________________ Ormanda Ki Karanlığın Sesine Kulak ver,İçindeki Çığlıları Duy,Yalnızlığına Ağla,VE Haykır,Ama İnan Bana Etrafın da Onca Sahte Yüzlerdense Yalnızlık Sana Daha İyi Bir Dost..
valla ben denedim hatta kolay olsun sağlıklı sonuç versin diye göz rengime yakın bi renk yaptım oluyo bi gözüm koyu mavi bi gözüm açık yeşil gezdiğimi biliyorum ( gerçek renkleri normalde böyle yeşil gibi garip bişey ) en büyük tutkum siyah yada kırmızı yapmak şimdi onlar üstünde çalışıyım diyorum
bı sure bu paylaştığım yöntemi kullandım ama dahada başarılı olmak için veya daha kolay yapmak için gibi sebeblerden dolayı bir süre sonra kendi uygulamanızı yapabılırsınız ama bu yöntemi deneyip cok az da olsa başarılı olsanız hedefınıze ulaşana kadar bu yöntemi uygulamanızı onerırım istikrarlı bir şekilde çalışırsanız istediğiniz olcağına eminim
ben bir ara biyokineziyle çok uğraşmıştım. gözlerimi koyu yeşil yapmaya çalışıodum. ama 1-2 hafta falan yapabildim sonra uykum geldi vb mazeretlerle hep erteledim. gözlerimin etrafı koyu yeşil ama göz bebeğinin etrafı kahverengi. (normal göz rengim kahverengiydi) yarım bıraktığım için mi böyle oldu ki?? yalnız şimdi renge konsantre olmakta çok zorlanıyorum=(