JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 25-04-2008, 19:39   #1

kekovski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 kekovski yakında ünlü olacak gibikekovski yakında ünlü olacak gibi
Kagit buktugume inanmayanlara tokat gibi cevap (video)

videolar ters anlasildigi için silinmistir
kekovski isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 19:47   #2

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

helal olsun...anca bunu derim yani..

Alt 25-04-2008, 21:25   #3

AnDMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 AnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerliAnDMe kısacası herkes için çok değerli

Arkadaşm kendini kimseye kanıtlamak zorunda diilsn böle videoları koyarak bence egonu tatmin ediosn.Unutmaki bu yaptığın olay zor bişey diil brz çalışma ile herkes yapabilir...
Amacım polemik yaratmak diil sadece bunu video ya çekip de herkese göstermeni anlamış diilm...
Yedi Kere Dolup Boşalan Dünya Değilmisin...
(Yunus EMRE)
AnDMe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-04-2008, 21:37   #4

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 85 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Başlık cok sansasyonel olmuş haaaaa

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 21:38   #5

Karma gücü: 4 kekovski yakında ünlü olacak gibikekovski yakında ünlü olacak gibi

ya bende zaten yapamiyorsun basparmaginla ittiriyorsun diyenlere biraz kizistim ondan koydum isterseniz silebilirsiniz bu konuyu

Alt 25-04-2008, 21:39   #6

dark_venus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond reputedark_venus has a reputation beyond repute

UUuuuUUuuuu Tokat gibi çarptı )
Öbür yüzünü de sen dön,çünkü ben de bunu yapabiliyorum ve evet tahmin et??
Evet evet zor birşey değil bu ve + bunu yaptığında insan birşey olmuyor )

Alt 25-04-2008, 21:43   #7
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

ego bizde gaz satışı ve otobüs demek ama sende çok daha fazla anlamlara geliyor arkadaşım tokat gibi cevap türü laflar senin kendine hakim olamadığının net görüntüsüdür tamam herkes birşeyler yapıyo olabilir ama bunu övünme ve üstünlük gibi görmek çok yanlış hani şimdi yönetimde sana kalkıp tokat gibi bi cevap verse şuan haklı çünkü yaptığın yanlış birşey umarım hatanı anlamışsındır ve ders çıkarmışsındır...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2008, 12:57   #8

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

ya ben görmedim videoyu sildiniz mi
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-04-2008, 13:13   #9

ThePhantomAgony - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ThePhantomAgony ne işi var bunun burada

videoda bişey oldugunu sanmıyorum..keşkede izleyebilseydim

yazılan eleştiriler v yanlış anlamalar sadece başlık yüzünden.sanki kendini başkalarına kanıtlama çabasındaymışssın gbi anlaşılıyor..bunun sebebi video diil başlık.
lütfen koy ya ): izlemek istiyorummm.

yoğun istek üzerine videonun geri koyulmasını talep ediyorum (:
ThePhantomAgony isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-04-2008, 13:25   #10

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 108 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Hiçkimseye kendini ispatlamak gibi bir zorunluluğun yok..Eğer buraya uygulama yaptığın bir videoyu eklediysen eleştiriye açık bir tutum sergiliyorsun demektir.Ben videoyu izledim ve gördüğümü söyledim.Eğer yapılan yorumlara karşı tepkili olacaksan başlığa şunu da eklemelisin.."Yoruma kapalıdır"

Alt 26-04-2008, 21:19   #11

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi
Inanmazlar

Güzel Kardesim Bende Zamaninda Videoya Caktim Hava Akimi Dediler Onlarin Gozu Onunde Yaptim Sihir Dediler O Yüzden Sende Bosver Sadece Kendini Gelistirmeye Calis Kimseye Bişeyler Kanitlamak Zorunde Degilsin Ilk Pswhele Cevirdigimde O Kagit Parcasinin Suanda Benim Icin Cocuk Oyuinu Gibi Geliyo Ha Onuda Herkes Yapamiyo Ama Ilerde Pyrokinezi Levitasyon Telepati Yaptimda Videoya Degil Cekmeyi Bir Kac Kankam Disinda Kimseye ANLATMADIM
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2008, 22:49   #12

isteyenlere ozelden gonderebilirim

biliyorum baslik biraz sert oldu bagislayin
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-05-2008, 17:50   #13

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ya ben göremedim bidaha ekleseniz
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama