ya arkadaşım bu teknik için çok teşekkürler bende işe yaradı ama kaşığı eğdikten sonraki gün aynı kaşığı bi daha bükeyim dedim kırıldı valla billa
Ben denemeye devam edersem annem benim kafamı yumuşatıp bükcek çünkü evde kaşık kalmıcak
Saygılar
ya arkadaşım bu teknik için çok teşekkürler bende işe yaradı ama kaşığı eğdikten sonraki gün aynı kaşığı bi daha bükeyim dedim kırıldı valla billa
Ben denemeye devam edersem annem benim kafamı yumuşatıp bükcek çünkü evde kaşık kalmıcak
Saygılar
arkadaşlar kaşığı yamulttuktan sonra kırmadan başka bi şekilde tekrar yamultabilir miyiz? yamultabilirsek nasıl yapıcaz? Ben büküyorum ama sonra tekrar bükmek istesem kırılıyor
arkadaşlar kaşığı yamulttuktan sonra kırmadan başka bi şekilde tekrar yamultabilir miyiz? yamultabilirsek nasıl yapıcaz? Ben büküyorum ama sonra tekrar bükmek istesem kırılıyor
belki ilk büktüğünde kasık incelio ya ikincisinde hemen kırılıyodur
ucuzdurda ben yemeyip içmeyip elektro gitar almaya çalışırken nasıl demir almaya para bulabilirim ki? Onun yerine şöyle birşey yapılabilir mi: Mesela kaşık kırıldı diyelim beyin gücümüzle o kaşığı tekrar birleştirebilirmiyiz?
Saygılar
konuyu biraz saptırmışsınız arkadaşlar bu açıklanan yazıda kaşık bükmek isteyenler için başlangıç uygulamasıdır eroskun sorunun cevabı mantıkla bulunabilir bir kaşığı kıran bir kaşığı birleştirebilir ben hiç kaşığı kırmadım ama kırıyorsan birleştirebilirsin bi dene bakalım ne yapacaksın... ayrıca konu içinde işi espriye vurup konuyu dağıtmasak daha güzel olur
Ya parapsikolog sen benim tüm yazılarımı niye tersten anlayıp kızgın cevaplar veriyorsun ki ben sana ne yaptım? Ben espri falan yapmadım ciddi bir şey sordum!
Bu arada konuyu saptırmakla alakası ne onuda anlamadım: Benim sorum zaten konuyla ilgili!!
eroskun benim yazılarımı üstüne alınmana gerek yok genel yazıyorum ben ama metallerin piyasa değerlerini özelden alın derim sadece senin bu tenkikle başarı sağladığını biliyorum ve sorunada cevap verdim öyle değilmi yani yazı yazma şeklimi yanlış anlamanı istemem kızma gibi bir durum yok tamam