JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 26-04-2008, 18:47   #21

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

Alıntı:
ThePhantomAgony´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu videodakini deneyen ve başarılı olan biri var mı¿

işte Parapsikolog arkadaş başarılı olmuş. Fakat ilk denemede başarılı olduğunu zannetmiyorum. Herhalde belli bir süre çalışmak gerekiyordur. Siz de deneyip bırakmayın, çalışmaya devam edin. Çalışmaya devam etmek, kaşığı bükebileceğine inanmak demektir

Alt 28-04-2008, 18:24   #22

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Böyle bir başlık gerekliydi,açmış olman çok güzel Parapsikolog
Ayrıca Matrix'deki olay birine daha basit gelirken başkasına gelmeyebilir. Birine daha kolay gelirken başkasına daha kolay gelmeyebilir. Bu başlıkta yazısını paylaşan kişinin kendine kolay gelen tekniği anlattığını kendi de belirtiyor ki yapılması gereken de zaten buydu. Tutup da başarısız olduğu,kendisine zor gelen bir tekniği paylaşacak değildir. Demek istediğim,Matrix'deki tekniğin bu tekniğe göre daha kolay ve mantıklı olup olmadığını tartışmak bence gereksiz.

Ama buradaki "kaşık bükme" işleminin yumuşatıldıktan sonra el ile yapılması sanki kaşık bükme değil de "ısı artırma" alıştırmasıymış gibi algılamama sebep oldu. Kaşık bu şekilde yumuşatılmış olabilir ancak; kaşığı el ile değil, beyinsel olarak yönlendirerek bir madde hakimiyeti kurulmasıyla kaşık bükülmesi tam gerçekleştirilmiş olur diye düşünüyorum.

Paylaşılan her bilgi için teşekkürler.
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2008, 22:11   #23
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

haklısın hex bu zaten tam olarak beyin gücü ile kaşık bükme işlemi olmuyor sadece beyin gücü ile kaşığa etki ve maddesel formunda değişimler meydana getirmek oluyor ki zaten kaşık bükmek zor bir olaydır yani her denemede aynı sonuç alınamayabilir bu tamemen kişinin enerjisi ile doğru orantılı birşeydir bizim burda yaptığımızda kaşık bükmenin başlangıç safhasıdır sadece kaşığı yumuşatıyoruz ve yumuşadığını göstermek için elle büküyoruz kaşık bükme gibi olmasada başlangıç için iyi bir uygulama olur diye düşünmüştük. ben bunu birkaç değil baya bir deneme sonucunda birkaçkere yaptım her zaman aynı sonuç alınmayabiliyor matrixde geçen olayada inanmıyor değilim yani mantık doğru ama kaşığın olmadığı fikri çoğu insan için ağır gelir ve başarısızlıkla sonuçlanır birkaç başarısızlık sonucu şüphdir ve başarısızlık devam ettikçe inanç kaybolmaya başlar bunun için bu tür uygulamalar (en doğrusu size doğru ve kolay gelen uygulamalar) yapılmalı ki inanç artsın ve başarı çabuklaşsın. tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler başlığı sanırım yanlış yazmışım eğer kaşık bükmeye başlangıç gibi bir başlıkla değiştirilebilirse sevinirim...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-05-2008, 12:05   #24

HaYaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 HaYaL ne işi var bunun burada

deneyeceğim ama kolay olcağını sanmıyorum
HaYaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-05-2008, 12:27   #25

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

Bu arada Türkiyede telekinezi gibi durumları yapabilen ne kadar çok kişi varmış(!) ama nedense dünyada bunun araştırmaları yapıldığında Türkiyê'nin adı bile geçmiyor..

Alt 04-05-2008, 12:34   #26

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle yazı bana değil dejavu arkadaşıma ait fakat bende denedim ve uygulamada iyi sonuç aldım eğer yeterince inanırsanız kaşık bükmede başlangıç olarak çok işinize yarayacak bir metod benim büktüğüm kaşığın resimleri aşşağıdaki gibidir kanıt olsun istedim inanırsanız emin olun hepiniz başarabilirsiniz...

Dostum herşey iyi hoş güzelde yazık değilmi o kadar kaşığa toplu katliyam yapmışsın resmen
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-05-2008, 15:34   #27

Karma gücü: 2 theneke ne işi var bunun burada

ya burda deneyipte başarabilen arkadaşş var mı ?
theneke isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-05-2008, 15:56   #28

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Alıntı:
atmaca03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum herşey iyi hoş güzelde yazık değilmi o kadar kaşığa toplu katliyam yapmışsın resmen
Resimdekiler bir kaşığın değişik anları ve pozisyonları diye biliyorum...

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-05-2008, 17:43   #29

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

akadaşım denedim oldu yani eridi ama çok az büktüm biraz daha konsantreyi gelistirmem lazım
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-06-2008, 14:37   #30

Xandriacess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Xandriacess ne işi var bunun burada

denemek lassım ...
Xandriacess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 16:20   #31

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ya ben baska bi yerde gorduğum tutuş sekli ile yaptım video gozukmuyo neden acaba?:

Alt 03-06-2008, 16:35   #32

necrophilia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 necrophilia henüz daha yolun başında

hakkaten video gözükseydi iyi olurdu..
necrophilia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 00:28   #33

yener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 yener yakında ünlü olacak gibi

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, beynimizin bilmediğimiz noktalarını keşfetmeye çalışmak çok güzel. Bunu deneyeceğim. Yalnız videolar gözükmüyor. Bununla ilgilenebilir miyiz acaba?
Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar.
Gecesi sümbül kokan,
Türkçesi bülbül kokan.
İstanbul,
İstanbul...
NFK
yener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 00:30   #34

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Maalesef youtube kapalı olduğundan videolar gözükmüyor.

Alt 04-06-2008, 02:05   #35
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 hunahpu ne işi var bunun burada

yasaklı olan adama ilgilen diyorsunuz arkadaşlar youtube açılmasını beklemelisiniz
hunahpu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-06-2008, 13:22   #36

Karma gücü: 2 ebruli_79 yakında ünlü olacak gibi

Slm arkadaşlar ben buna inanıyorum ama yapabilmek yogun konsantre istiyor beynimizi inandırmak gerekiyor çalışmalarım devam ediyor olacak sonunda inanıyorum ben, yasaklı arkadaşı da modlar yasagını kaldırsın youtube kapalı filmide başka yere upload etsinler madem konu açılmış bizlerde görüp bilgilerden faydalanmak istemek hakkımız sanırpım.

Tşk
ebruli_79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-06-2008, 18:13   #37

Alıntı:
ebruli_79´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm arkadaşlar ben buna inanıyorum ama yapabilmek yogun konsantre istiyor beynimizi inandırmak gerekiyor çalışmalarım devam ediyor olacak sonunda inanıyorum ben, yasaklı arkadaşı da modlar yasagını kaldırsın youtube kapalı filmide başka yere upload etsinler madem konu açılmış bizlerde görüp bilgilerden faydalanmak istemek hakkımız sanırpım.

Tşk
YA HEM İNANMIYOM DEMİŞSİN HEMDE İNANIYOM NASIYAA

Alt 04-06-2008, 18:15   #38

Alıntı:
emtrem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
YA HEM İNANMIYOM DEMİŞSİN HEMDE İNANIYOM NASIYAA
Tamamı büyük harflerle mesaj yazmak yasak.
Bunun dışında o mesajda "inanmıyom" ya da "inanmıyorum" diye bir kelime hiç geçmemiş.
Sponsored links

Alt 04-06-2008, 22:38   #39
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

sözde herkes inananabilir yapmak için gerçek inanç lazım
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-06-2008, 23:49   #40

armstrong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 armstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerli

birkaç dakika odaklanıyorum ve enerji çekmeye başlıyorum bunu hissediyorum,imajinasyonda tamam(hayal gücüm çok kuvvetlidir),her ne kadar kaşığın ve elimin etrafında cayır cayır yanan ateşin olduğunu hayal etsemde çektiğim enerjiyi yoğunlaştırıp kaşığa veremiyorum.sorun burda olsa gerek(acaba uri gellerin kaşığa yaptığı gibi " bir iki üç eğiiiil" diye bağırmammı gerekiyor)
armstrong isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama