JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 27-05-2008, 19:30   #21

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ben senin yerinde olsam sağlıkta kullanırdım
--------------------
ben bi televizyon programında bikadın görmüştüm kadın elini yarasının üzerine elini koyduğunda yarası 2 , 3 dakka içinde ince bir kabuk tuttuğunu söylüyodu ordaki diyer konuklarda bunun yalan ve üfürükçülüğün ta kendisi diyolardı ama kadın bana cok inandırıcı geldi

Konu emtrem tarafından (27-05-2008 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2008, 12:00   #22

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

Sa. Arkadaslar tam 26 yildir bir sorunun cevabini ariyom bulamiyom ve bu soruyu busefer sizede soracagim belki cevabuni bilen olur ilk basta
1. Birebir ruyalarim gerceklesiyo
2. Sanki sürekli bir güc beni koruyor saglik iş ve sosyal hayatimda
3.mart ayindan beri ellerimde bir enerji oldugunu farkettim
4.düsünceyle ufak seyleri hareket ettirebiliyorum
4.uzak bir sehirde dahi olsa ismini soyismini bilmem yeterli düsünceyle kalp atislarini hizlandirip bir sok dalgasi gönderebiliym
5.uyku ile uaniklik arasinda bazi seyler sesler varliklar görüyorum
6.sol omzumda kurak kemigimin altinda ceviz büyüklunde bir ben
7.bir ara 1/2 gün arayla beni 3 kisi ruyasinda gördüler ki bublardan 1 risi beni tanimiyor ve reelde gormemiş sanaldan taniyor
8.17 agusutus depremini hissetmsitim sag kasim segirtmler oldu
9.bircok dilegim gerceklesiyor
10.vb. Birsürü gizemli fenomenler
BEN KİMİM NEDEN FARKLIYIM
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-07-2008, 13:01   #23

tomorrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 tomorrow henüz daha yolun başında

ilginçumarım yararlı işler için kullanabileceğin bir enerji olur
tomorrow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2008, 13:22   #24

huuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 huuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to beholdhuuzur is a splendid one to behold

sana verilmıs cok guzel yetenekler var.ben kımım demekten vazgec bence ne oldugunu sen bızden daha ıyı bılıyorsundur. bu yeteneklerını nasıl kullanabılecegını arastırmalısın.dıger arkadaslarında dedıgı gıbı ınsanlıgın yararına kulanmalısın yeteneklerını . . .
huuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2008, 13:27   #25

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

ewt bir güc farkettım ama onu nasıl kullancam onu bilmıyom

Alt 29-07-2008, 13:31   #26

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Bunları bilinçli yapabiliyorsan sorun nedir anlayamadım. Sen bir insansın başka birşey değil. Kimim, neyim sorularına kimse cevap veremez. Anlattıklarına göre kontrolsüz bir güç değil. Kontrol edebildiğine göre kullanarak geliştirebilirsin ya da kullanmak istemiyorsan körelmesine izin verebilirsin. Bir de Türkçeyi biraz daha özenli kullanabilirsin.

Alt 29-07-2008, 13:37   #27

özür dilerım türkce konusunda sorun yokda epeydır klavye kullanmadım ayrıca bunu kullanabiliyorum ama gelıstırmek ıstıyorum

Alt 29-07-2008, 13:43   #28

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

O zaman bununla ilgili çalışmalar yapmaya devam et. Hareket ettirebildiğin nesnelerin boyutunu arttır vs. bu şekilde kademe kademe ilerleyebilirsinn.

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2008, 17:17   #29

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

1. Temiz bir ruhun göstergesi. Ruhlarımız geçmiş gelcek ve şu anla bağlantılıdır. Bizler onları saflaştırıp yücelte bilirsek bir sınıra dek bilgi sahibi olabiliriz.
2. İnsanların ataları onları doğduklarından 7 yasına dek korurlar. Sonra ellerini üzerinden çekerler. Fakat bazı özel durumlarda yakınlarını bırakmazlar. Bu özel durumlardan biri sende olabilir... Yada saf ruhunun sayesinde Tanrı'nın sana bahsettiği bir korumadır... Bu oldukça doğal...
3. Biz insanların enerjileri zodyak evlerine bağlı olarak sürekli değişir. Evrenle beraber güçlerimiz ve enerjimizde değişir. Senin enerjinin artması buna bağlı olabilir. Yada ruhunun mertebesi artıyorsa buda yüksek enerji ve güce sahip olmanı sağlar. O enerjiyi baskalarına saglık vermek için kullana bilirsin. ( Aynı durum bendede var ve ben sağlık vermek için kullanıyorum.)
4. biliyorsunki telekinezi...
5.Bu tür olaylara alışık olduğun için astrale çıkman çok doğal. Astrali her an yasaya bilmen biraz acayip fakat buda bir yetenek yada ruhundan kaynaklanan bisi olsa gerek...
6.SAhip olduğun ben Peygamberlik mühürü değil merak etme... Yüksek ihtimal tesadüftür...
7. Bunu açıklayabilmem için çok fazla bilgiye ve tecrübeye ihtiyacımız var ki malesef onlar bende yok ... Bu konuda ben tıkandım...
8. Bu tür büyük olayları ve hadiseleri hissetmen çok doğal. Yeryüzünün enerjisinin sıkışması sonucu oluşmuş bu doğa oalyını birçok psişik hissetmiştir...
9. Dileklerinin kabul edilmesi de ruhunun ve kalbinin temizliğinden kaynaklanmalı diye düşünüyorum...

Bunların sonucunda ben tek bir sonuca ulastım. Ruhun kademe atlamış ve temizlenmiş... Yani ezoterik öğretilerin öğrencilerinin çalıştığıtı şeyi sen elde etmişsin... Tebrikler..
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2008, 19:09   #30

tomorrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 tomorrow henüz daha yolun başında

benim içinde bir kaç dilek diler misin
tomorrow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-07-2008, 19:22   #31

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

bence hayal görüyosun..

sana önerim x-man e git.. hayatn kurtulur olmadı tvye çık deki böyle böyle kanıtlayamassan çeşitli taraflarıyla gülebilrler kanıtlarsan yine hayatın kurtulur belkide daha geliştirirsin
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-07-2008, 19:30   #32

Şu son mesajlarda söylemek istediklerimi çok güzel ifade etmişsiniz.

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2008, 21:03   #33

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

arınma ve çakra açılmasının uyku sırasında kişiyi uyandıraak kadar titreten bir olay olduğunu okumuştum böyle birşey yaşadın mı bilmiyorum ama yeteneklerini tedavi amaçlı kullanabilirsen iyi olur... nasıl yapacağım deme oku... birçok kitap var bu konularda eğer böyle bir özelliğin varsa okuyarak öğrenebilirsin nasıl yapacağını veya bu konuda kendini yetiştirmiş insanlarıa ulaş ve görüş... onlardan öğren...

Alt 30-07-2008, 01:05   #34

benım amacım tv cıkmak meshur olmak degıl olyle birseyde istemıyorum ewt ruhen bir melek kadar saf olamasakda bir cocuk kadar saf bir kalbım var cevremdekı insanlar ıyı yada kotu olsunlar benden memnunlar ayrıca bu enerjiyi saglıkda ınsanlara menfaatsız olarak yardım etmek isterım

Alt 30-07-2008, 09:52   #35

fantoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 fantoma henüz daha yolun başında

Alıntı:
HERAKLES_ARTAGNES´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bundan 3 Ay Once Hayatimdaki Bazi Gizemli Olaylari Cozmek Icin Parapisikoloji Ile Ilgilendim Ilk Once Telekinezi Becerimin Oldini Farkettim Sonradan Pyrokinezi Becerimi Farkettim Ardindan Gecen 21 Martta Vucudumda Felaket Bir Enerji Oldugunu Hissettim Ogunden Sonra Ellerimde Bir Enerji Olustu Arkadaslarima Sordum Topraga Elini Sür Dedi Gecer Elektrikdedi Yaklasik Bir Ay Oldu Ellerimdeki Bu Enerji Gitgide Yukseliyo Oleki Karsimdaki Insan Ellerini Yaklastirdiginda Onlarda Cekime Benzer Miknatisa Benzer Bir Basic Oldugunu Goruyolar Acaba Bioenerjimi
Bu enerji ileri günlerde dahada artacak ve seni cok SIKINTILI günler bekliyor.

Üzerindeki enerjiyi atma yollarini ögrenmeden kimseye tedavi uygulama.

Ellerini koydugun insanlarin kötü enerjilerini vücuduna cekiyorsun,
diger kisi rahatliyor,
ama sendeki basinc artiyor.

Arkadaslarin dogru söylemisler,
kendini topraklaman gerekiyor.

ciplak ayakla toprakta en az 20 dakika dur,yürü.

fazla enerjini toprak emecek ve sen cok rahatliyacaksin.

Yukardaki yazdigin herseyi bende aynen yasiyorum.

Icimdeki basinc öylesine kuvvetli bir hale geldiki,
vücud enerjimi nötürize ederek rahatliyorum.

Tedavi amacli yaptigim yardimlar sonrasinda cok büyük enerji toplanmasi oluyor ve beni patlatacak hale getiriyor.

Bakir bir teli kalorifere bagla,yada muslugun borusuna bagla diger ucunu eline bilegine dola.

Cok rahatliyacaksin,buda bir topraklama metodudur.

Birde MIKNATIS tasimani öneririm,
ve hatta balik tutmak icin kullanilan oltalara takilan KURSUN varya iste ondan tasi sol ayak bilegine bagla.Kursun kötü enerjiyi emer hapis eder.

7 gün sonra degistir,yenisini tak.
eskisini bir daha kullanma.suya at gitsin.

Alt 30-07-2008, 11:41   #36

ılk once 21 martta vucudumda büyük bir enerji olustu oyle bir dalga gibi gidip geldıgını hıssedebılıyorum boyle gelgitlerden sonra vucudumda aylarca segırmler sınır atmaları devam ettı suanda gelgıtlerı kontrol edebiliyorum ama sınırlerın atması kollarımda omzumda gogsumde bazen devam edıyor birkac bilen arkadasa sordum cakraların acılmıs dedıler
--------------------
bence hayal görüyosun..

sana önerim x-man e git.. hayatn kurtulur olmadı tvye çık deki böyle böyle kanıtlayamassan çeşitli taraflarıyla gülebilrler kanıtlarsan yine hayatın kurtulur belkide daha geliştirirsin
--------------------
ben örümcek adam degıim l senın gibi hayal dünyasında yasamıyorum dostum hayatımdanda memnunum maddı sorunumda yok allah sukur ayrıca tvye cıkmak meshurda olmak ıstemıyorum ben ve cevremdekılerde gordu yanı hayal tekkısı görebilir 2 yada daha fazla kısı aynı anda halüsülasyon göremez ayrıca tvlere degılde uaral13 nıclı arkadasım sana kanıtlayabilirım sırf senın ıcın kendıne güvenıyorsan yukarda yazdıklarımı aynen kanıtlarım eger istanbuldaysan

Konu HERAKLES_ARTAGNES tarafından (30-07-2008 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2008, 16:10   #37

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bende çakraları açılmış insanların vücudunu daha iyi hissettiklerini duymuştum

Alt 30-07-2008, 19:14   #38

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

BEn hala ruh olarak kademe atladığına inanıyorum senin herakles... Bundan dolayı çakralarında açılmış ve bazı ruh güçleri ortaya çıkmış olabilir... Sen sadece enerjini aktaracak bir yerler bulmalısın.
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2008, 22:16   #39

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

e tamam işte çakralar açılmış... şimdi gücü nasıl değerlendireceğini araştırmalısın ... tebrikler

Alt 31-07-2008, 14:22   #40

offf neden bizimkilerde açılmıyorki
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama