JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 06-04-2008, 21:32   #1
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute
Telekinezi - Psi-Whell

dün gece çektiğim video görüntü biraz bozuk ama idare edin gece gece bunu bulabildim ancak...

Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-04-2008, 21:37   #2

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Videonun tamamına bakmadım ama güzel dönmüş,tebrikler
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-04-2008, 23:01   #3

akrep_ve_su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 akrep_ve_su dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışakrep_ve_su dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bir de ben döndürebilsem; veya döndürdüğümü somut olarak önce kendime kanıtlayabilsem

Alt 06-04-2008, 23:07   #4

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

bi de ben döndürebilsem
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-04-2008, 00:31   #5

STSERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 STSERHAN henüz daha yolun başında

bende döndürebiliyorum ama rüzgardan olup olmadığı noktasında düşüncelerim var etrafına cam kapayınca da dönmüyo
STSERHAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-04-2008, 00:37   #6
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

bunun için sana önereceğim bekle karşısına otur ve bekle sabit kalıyorsa konsantre ol ve çevirmeyi dene dönüyorsa birsüre sonra tekrar başka yöne yoğunlaş kağıt dururse eğer sen yapıyorsun bunu eğer o geçişlerde dönüyorsa rüzgardandır...
Sponsored links

Alt 07-04-2008, 00:40   #7

STSERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 STSERHAN henüz daha yolun başında

istediğim zaman durdurabilip farklı yöne döndürebiliyorum ama cok yoğunlaşınca yapamıyorum ilginç bir durum fazla kasmassam yapabiliyorum durdurup terse döndürmeyi
STSERHAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-04-2008, 00:57   #8
-YASAKLI-

durdur ve bekle tam dursun içinden ona kadar say sonra terse çevirmeyi dene yani ancak o zaman tam emin olabilirsin

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-04-2008, 01:12   #9

Karma gücü: 4 Unbreakable henüz daha yolun başında

bende döndürdüm ama rüzgardanda olmuş olabilir gibi geldi.acaba fanus gibi birşyin içinde denesek nasıl olur bu işi
Unbreakable isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-04-2008, 20:04   #10

Tutluoyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bende döndürmek istiyorum
Tutluoyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-04-2008, 15:15   #11

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

keşke ben de yapabilsem ama çok çalışmak ve en önemlisi buna vakit bulmak gerekiyor
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 21:39   #12

kekovski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 kekovski yakında ünlü olacak gibikekovski yakında ünlü olacak gibi

neden hep mistik muzik çalinir boyle videolarda ya ? bi çiftetelli horon felan çalsaniz olmazmi? Yeni baslayan insanlari hafiften urkutuyor
kekovski isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-04-2008, 02:06   #13

Typhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Typhon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant future

Süper birşey hocam tebrikler yani...
Typhon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2008, 06:46   #14

silverrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 silverrain henüz daha yolun başında

ben ilk denememde döndürdüm,önemli olan dönücek dönücek dememek,dönüyor dönüyor diceksin içinden,yani sadece demiceksinde,zihninde düşünceyi serbest bırakıcaksın.bunu öğrendim,düşünceyi serbest bırakmak içinde kasmıcaksın rahat olcaksın aklın temiz sakin gevşemiş olucak sabırlı olucaksın.benim gözlemlerim bunlar,umarım işinize yarar
silverrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-04-2008, 20:29   #15

janan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 janan henüz daha yolun başında

tebrikler bi de müziği upload etme şansın ver mı heroes tan olduğunu biliyorum ama bu müziği bulmam lazım
janan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-04-2008, 01:25   #16
-YASAKLI-

müziği boogee kardeşe yolladım yakında gnoxis soundtrack bölümü açılacak müzik bölümü içinde o bölümde bu müziği bulabilirsiniz
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama