JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 20-04-2008, 12:56   #21
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

ya benim anlamadığım olay neden çoğu kişi deneyip başarısına ulaşmadığı bazı şeyleri kendinden emin gibi yazıyor ben bunu anlamıyorum önce deneyin başarısızmı oldunuz onuda yazın veya başarılımı oldunuz onuda yazın bakın deyin ben denedim ve başardım bu böyle yapınca oluyor ama malesef denemeden herkes bazı teknikler veriyor bunlar sadece kafa karıştırır
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-04-2008, 12:58   #22

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi
Dikkat

Telekinezinin Bazi Yan Etkileir Oluyo Ozelikle Ilk Basta Yorgunkluk Enerji Kaybi Uyuma Istegi Geliyo ayrıca evhamlar bve sıkıntı cokuyo bazen Sonraki Zmanlarda Beyinde Sallanti Hisssi Olusuyo Ve Ilerde Baska Psisiik Güclerin Belirmesine Sebep Olabilyo Telepati Vb.ayrica Telekinezi Yapan Soruinsuz Yapabilen Arkadaslar Pyro Kineziyi Densinler Oda Kolay Yani Atese Hukmetme Dahami Ne Yapabilirm Diyosaniz Düsünceleriniz Ve Hayalleriniz Kadar Sonsuz Seyler Yapabilirsiniz Asm Hersey Duygu Larla Ve Imajinasyonla Oluyo Icinizdeki Uyuyan Hazineyi Kesfedin Uyuyan Gücü Uyandirin Tabi Acele Etmeden Kafayi Yemeden Dikkatlice NOT BUNLARI BİZAT YASADIM ALINTI DEGILDIR
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-04-2008, 13:03   #23
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

yani herakles telepati yapabildiğini söylüyorsun öylemi ve pyrokinezi vede telekinezi? hatta sonsuz şeyler yapabileceğinide keşfetmişsin yanlışmı anladım yoksa?
Sponsored links

Alt 20-04-2008, 14:59   #24

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yani herakles telepati yapabildiğini söylüyorsun öylemi ve pyrokinezi vede telekinezi? hatta sonsuz şeyler yapabileceğinide keşfetmişsin yanlışmı anladım yoksa?
EWT AYNEN AMA SONSUZ DEGIL SONSUZ OLAN SADECE TANRININ VARLIGI
--------------------
Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
EWT ADANADAKI ARKADASIMLA TELEPATIYLE ILETISIM KURABILIYOM AMA SUANDA SADECE TITREME SINYALLER GELIYO TELEKINEZI BVE PYROKINEZI ZATEN 3 AY ONCE BASLADIM AMA SONSUZ DEDIGIN SEY ZATEN O KELIMEYI INSANLAR ICIN SOSUZ BİR DUSUNCE VE YOL MANASINDA KULLANDIM BİLGİ MESELA BILGIDE SOSUZDUR AMA SOSUZ BİLGIYE SAHIP OLAN İNSAN YOKTUR SONSUZLUK KAVRAMI YARATAN İCİN VE ONUN YAARTTIGI KAİNAT ICIN KULLANIRIM

Konu HERAKLES_ARTAGNES tarafından (20-04-2008 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2008, 01:16   #25
-YASAKLI-

önce büyük harfle yazmanın yasak olduğunu bil sonra cevap ver kardeş kuralları bilerek hareket et madem öyle diyorsun tutup yalan söyleyecek halin yok öyledir madem bukadar geliştirmişsin kendini devam et ne diyelim

Alt 08-05-2008, 15:31   #26

Carpediembaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Carpediembaby ne işi var bunun burada

Alıntı:
WartogheX´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sigaranın yatıştırıcı bir etkisi olduguna inanıyorum çunki nikotinli bir vicutta kan akışı yavaşlar..
Sigara ve alkol kullananların psişik yetenekleri azalır.
--------------------
Alıntı:
HERAKLES_ARTAGNES´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
EWT AYNEN AMA SONSUZ DEGIL SONSUZ OLAN SADECE TANRININ VARLIGI
--------------------
EWT ADANADAKI ARKADASIMLA TELEPATIYLE ILETISIM KURABILIYOM AMA SUANDA SADECE TITREME SINYALLER GELIYO TELEKINEZI BVE PYROKINEZI ZATEN 3 AY ONCE BASLADIM AMA SONSUZ DEDIGIN SEY ZATEN O KELIMEYI INSANLAR ICIN SOSUZ BİR DUSUNCE VE YOL MANASINDA KULLANDIM BİLGİ MESELA BILGIDE SOSUZDUR AMA SOSUZ BİLGIYE SAHIP OLAN İNSAN YOKTUR SONSUZLUK KAVRAMI YARATAN İCİN VE ONUN YAARTTIGI KAİNAT ICIN KULLANIRIM
Bütün ruhlar istesede istemesede birbirlerine bağlıdırlar telepati denilen olayda bundan ibaret yani zaten hepimiz bağlıyız birbirimize. (Ama network kablolarının bağlı olması nasıl bazen ağ komşularını görmemize yeterli değilse yani gerekli ip tanımlamalarının yapılması lazımsa gateway vs...) Çakraları kapalıysa bi tarafın alamazda gönderemezde. Kimi zaman biri gelir yada arar tamda aklımızdan geçerken. Hepte yakınlarımızda olur arkadaşlarımızda kalplerimizi açtığımız insanlarda. Alış veriş için kalplerin birbirine yoğunlaşmış olmalarıda önemli demekki buradan bu sonuç çıkıyor

Deneyimlerinizin gelişimini ve paylaşımlarınızın devamını dilerim

Konu Carpediembaby tarafından (08-05-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Carpediembaby isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-05-2008, 02:54   #27

RATEM90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 RATEM90 ne işi var bunun burada

arkadaslar bn de yeni başladım.eğer içinizde baya ilerlemişler varsa ya da yapabilenler lütfen yardım etsin
RATEM90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-05-2008, 18:14   #28

Karma gücü: 2 ddeeffoo ne işi var bunun burada

gozu bozuksa bişey fark eder mi? mesela ben hipermetrop-astigmat-goz tembelliği war bende. bişe fark eder mi?
ddeeffoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-05-2008, 13:11   #29

Xandriacess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Xandriacess ne işi var bunun burada

Bu odaklanma işini tam olarak nası yapıosunuz anlayamıorum ..
--------------------
Alıntı:
RATEM90´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar bn de yeni başladım.eğer içinizde baya ilerlemişler varsa ya da yapabilenler lütfen yardım etsin
EVet Ratem90 arkadaşıma katılıyorum ilerleyen kendini geliştirenler warsa bize napmamız yada nası geliştirebileceğimiz hakkında bilgi verirlerse çok minnettar olucaz dimi Ratem90 ?

Konu Xandriacess tarafından (21-05-2008 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Xandriacess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-05-2008, 21:07   #30

RATEM90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 RATEM90 ne işi var bunun burada

çok haklısın arkadaşım
RATEM90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-05-2008, 17:14   #31

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ya Arkadaşlar şunu Ayrintilarini Versenize
--------------------
YA ARKADAŞLARIM ŞUNUN AYRINTILARINI VERSENİZE

Konu emtrem tarafından (26-05-2008 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama