Alıntı:
WartogheX´isimli üyeden Alıntı
Ben sigaranın yatıştırıcı bir etkisi olduguna inanıyorum çunki nikotinli bir vicutta kan akışı yavaşlar.. |
Sigara ve alkol kullananların psişik yetenekleri azalır.
--------------------
Alıntı:
HERAKLES_ARTAGNES´isimli üyeden Alıntı
EWT AYNEN AMA SONSUZ DEGIL SONSUZ OLAN SADECE TANRININ VARLIGI
--------------------
EWT ADANADAKI ARKADASIMLA TELEPATIYLE ILETISIM KURABILIYOM AMA SUANDA SADECE TITREME SINYALLER GELIYO TELEKINEZI BVE PYROKINEZI ZATEN 3 AY ONCE BASLADIM AMA SONSUZ DEDIGIN SEY ZATEN O KELIMEYI INSANLAR ICIN SOSUZ BİR DUSUNCE VE YOL MANASINDA KULLANDIM BİLGİ MESELA BILGIDE SOSUZDUR AMA SOSUZ BİLGIYE SAHIP OLAN İNSAN YOKTUR SONSUZLUK KAVRAMI YARATAN İCİN VE ONUN YAARTTIGI KAİNAT ICIN KULLANIRIM |
Bütün ruhlar istesede istemesede birbirlerine bağlıdırlar telepati denilen olayda bundan ibaret yani zaten hepimiz bağlıyız birbirimize. (Ama network kablolarının bağlı olması nasıl bazen ağ komşularını görmemize yeterli değilse yani gerekli ip tanımlamalarının yapılması lazımsa gateway vs...) Çakraları kapalıysa bi tarafın alamazda gönderemezde. Kimi zaman biri gelir yada arar tamda aklımızdan geçerken. Hepte yakınlarımızda olur arkadaşlarımızda kalplerimizi açtığımız insanlarda. Alış veriş için kalplerin birbirine yoğunlaşmış olmalarıda önemli demekki buradan bu sonuç çıkıyor
Deneyimlerinizin gelişimini ve paylaşımlarınızın devamını dilerim