JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 28-09-2008, 20:13   #61
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Özel bir soruysa forum üzerinden değil özel mesajlla sorabilirsin. Ayrıca soruş tarzın da yeterince kaba. Aaa doğru bana da sormamıştın değil mi ?
saol evlat.
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-09-2008, 23:45   #62

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

acaba formun ortasına attığından olmasın?
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 19:54   #63

evagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 evagram ne işi var bunun burada

Alıntı:
antares´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mu kıtasındakiler ordan uzaklaşdıklarında çeşitli sebeplerle dağıldıklarında bir kısmı atlantisi kurdu bir kısmıda mısıra göç etti hatta firavun modülünün ve ordaki eğitimcilerin bunalrdan olduğu sölenir.çeşitli telepati telekinezi minimum parapsikolojik konuda eğitim görüp sonrada sınava tutulurlarmış kazananlar öğretimci olurmuş vs. tabi geçmişe ait herşey biraz yanıllgıda kalabilir kesin bilgi almak zor ama türklerle bağını hiç duymadım arkadaşım oladabilir tabi..senin dediğin şu olmasın atatürk çok fazla mu kıtasını araştırmış kendi soyunu bulmak için türkün atalarının ordan geldiğine inanıyormuş ama o öle inanıyormuş ve zaten sanıyorum ki bi çok ırkın kökü ordan çıkıcakdır belki insanlık ordan yayıldı bilemeyiz..
insanlık ordan yayıldı demişsin ya doğru olabilir ama bide şu durum var ozaman neden baska ırklarda atlantis kıtasından saldırı aldıklarını iddia etmişler biraz mantıksız ancak senin sölediin gibide olabilir verdiin bilgiler için saol. Bide ordsa saydığım ırklar sadece bi kaç tanesi daha başka ırklarda vardı bu konuyu açanlara teşekür ederim. YHa bişi sorcam bu çakralarla ilgili bişi bilen varmı?Varsa lütfen anlatsınlar
evagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-10-2008, 01:39   #64

osqecix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 osqecix ne işi var bunun burada
Wink

--------------------
Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
4 element olan bildiğiniz gibi su,toprak,ateş,hava.. peki insanlar bu 4 element üstünde nasıl kontrol sağlaya bilirler.. bu telekinesiz ile mümkün ancak sadece bu yöntemlemi olucak.. telekinesiz tek bir güçten 4 üne hükmede biliyor pyrokinesiz,hydrokinesiz,aerokinesiz, toprak aklıam gelmedi nese.. bunlarla değilde kendi içsel gücümüzle yapabiliyormuyuz.. örneğin suyla bütünleşip suyu kontrol etme zaten her insanın 1 elemente olan enerjisi vardır.. birinin ateş ise dierinin sudur ve o elementi kendisi bulabilir... burçlardan aramayın doğru çıkmıyor..hmm peki bu mümkün müdür.. ?? aslında mümkün olması çok ağır basıyor örneğin ben küçüklüğümden bari nedenini bilmiorum ama hep havayı kontrol ettirdiğimi inanıyordum... ve bazen bunu kanıtladığımda oldu iki bisikleti geri geri sürdüğümü hatırlıorum ancak çok nadir oluyor .. sadece çok mutlu ve enerjik olduğum günler ... bunu bilinçli kontrol etmek için ne yapmalıyız bilen varmı??
--------------------
hiç bunla ilgi
li anısı olan yhok mu yha
Tüm insanlar için söylemiyorum ama ben bu saydıkların arasında toprağı kendime daha yakın hissediyorum, Toprak ve topraktan gelenler beni kendine çekiyor onlara daha kolay hükmedebileceğimi düşünüyorum ve örneğin en kolayından bi psi wheel yöntemi (henüz hiç başlamadığım zamanlarda) bana o kadar kolay geliyordu ki.. Nedenini bilmiyorum ama kolay hükmediceğime çok emindim, oldu. ßence bunun nedeni kağıdın topraktan, ağaçtan gelmesiydi...
Bu arada burcum oğlak toprak gurubuna giriyor, belki bir bağlantısı vardır bilemem burçlarla konusunda pek bi bilgim yok ama burcunun insanı etkilediğine de inanırım..
Sanırım aralarında bi bağlantı war..

Konu osqecix tarafından (03-10-2008 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
osqecix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-10-2008, 06:48   #65

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

yapabileceğine inandıktan sonra mümkün değil mi? tabi çakraların açık olması ve meditasyon da şart... sanırım forumda buna değinen konular mevcud... ya da başka bir yerde karşılaştım... hatırlayamıyorum artık... ilgimi de yitirdim.. sanırım yaşlandıkça algılarımız daha bir köreliyor.. ve yeteneklerde... mucizeviliğini yitirmeye başlıyor herşey.. kendimize olan inancımız da... yinede elementlerle olan iletişimimiz kaybolmuyor, bizler bunun farkına varamıyoruz sadece..
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama