JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 17-04-2008, 00:56   #41
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

arkadaşlar avatar izleyenler zaten kendini az çok belli ediyo isteiğinize hükmedebilirsin olay sadece kafanızda bitiyor siz çıkıp tüm inancınızla yok ben sadece ateş üzerine etki edebilirim dersen zaten başka birşey üzerinde başarılı olman imkansızlaşır bu sadece size bağlı. hiçbir element hiçkimseye ait değildir ama birine inancınız daha yüksek olursa onda daha başarılı olursunuz bu tamamen sizin içinizde olup biten birşeydir.
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-04-2008, 16:29   #42

shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 shadow ne işi var bunun burada

yani şimdi bana ne öneriyorsun
shadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-04-2008, 16:32   #43

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

kendini herseyi yapabilecegine inandir diyor arkadas
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 00:47   #44
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

siz bu sınırlarınızla zaten uzun yıllar birşey başaramazsınız şu ufkunuzu bir genişletin
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 01:36   #45

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Hepsi mümkün,hepsi kolay.Sadece zihnen kendinizi adapte etmeniz gerekli,gerisi "Practice son.practice" diyorum kısaca...
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-04-2008, 12:17   #46

Tutluoyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışTutluoyak dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ii kar yağdır okul tatil olsun bariii ....
evetttttt
Tutluoyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 20:59   #47

shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 shadow ne işi var bunun burada

arkadaşlar suya geçmiştim kısada olsa suda dalgalar oluşturabildim ( ama 4 veya 5 ama size öneri su inanılmaz zor ilk denemenizde acayip zor oluyor )
shadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-08-2008, 22:40   #48

bogachan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 bogachan ne işi var bunun burada

ya arkadaşlar bu konuda gerçektende derin bilgi edinebileceğimiz kitaplar varmı?
bogachan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2008, 14:55   #49

Mai-Hime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Mai-Hime ne işi var bunun burada
Cool Merhaba

Merhaba Arkdaslar Ben yeni Üyeyim Bu Konular Bnm Her zaman Çok dikkatimi Çekmiştir Elementler-Doğa üstü güçler-Telekinezi-Büyü vs. Ama Gerçekden Elementler Veya 4 elementden bir tanesi gerçek kontrol edilebilirmi kontrol edebilmek için ne yapmak lazım???????
Mai-Hime isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-09-2008, 15:09   #50

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

pyrokinesiz yeteneğim varmı yokmu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim varsa nasıl geliştirebilirim

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2008, 20:18   #51

black_mamba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 black_mamba henüz daha yolun başında

ıycan meteroloji müdürlüğünde çalışsana:P:P
black_mamba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-09-2008, 23:44   #52

evagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 evagram ne işi var bunun burada

arkadaslar ben bi yerde okumustum geçmişte(M.Ö) insanlar 4 elemnte tapar 4 element üzerinde hüküm sürerlermiş tabi bunu her ırk yapamazmış özellikle mu ve atlantis kıtalarından olan ırklar yapabilirlermiş ve ATATÜRKün de söylediği gibi Türk ırkıda aslında mu kıtasından gelirmiş.Bildiğiniz gibi Türkler geçmişte şamanizm gibi dinlere inanmışlardır buda doğadaki elementlere tapmak gibi bişey Türkler, atlantisliler, yunanlılar, mayalar, japonlar bu ırklar bir zamanlar çok büyük teknolojilere sahip (şu an olmayan)iki kıtadan gelmektedirler ve bu ırklar bu kıtalar yıkıldıktan hemen sonra şu anki dünya kıtalarına yerleşmişler.Elementler üzerindeki etkilerini diğer bu özelliklere sahip olamyan insanlarla evlenerek yavaş yavaş kaybetmişlerdir şu an bu özelliklerini kullanabilenler çok nadirlerdir ancak bu özellik tüm dünyaya yayılmıştır (nerden biliosn demein hatırlamıorm )(hatta atlantisliler toprağa okadar iyi hükmederlermişki yarım mil yüksekliğinde gözcü kulaleri yapmışlardır)
evagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2008, 01:12   #53

hektor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hektor yakında ünlü olacak gibihektor yakında ünlü olacak gibi

her şeyin fazlası zarar. o bakımdan fazla çizgi film izlememenizi öneririm çocuklar. ya da en iyisi izlediklerinizi gerçek sanmayın. insanları ahmak yerine koymak çok ayıp bir şeydir. ayrıca bilmediğini kabullenmek de çok onurlu bir davranıştır. bilmediğiniz ve yetkin olmadığınız konular hakkında sallamadan, doğru düzgün okuyup araştırıp öyle "insanlığın kadim tarihi" hakkında yorumlar yazın. komik duruma düşmezsiniz...
hektor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-09-2008, 01:55   #54

antares - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 antares dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışantares dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

mu kıtasındakiler ordan uzaklaşdıklarında çeşitli sebeplerle dağıldıklarında bir kısmı atlantisi kurdu bir kısmıda mısıra göç etti hatta firavun modülünün ve ordaki eğitimcilerin bunalrdan olduğu sölenir.çeşitli telepati telekinezi minimum parapsikolojik konuda eğitim görüp sonrada sınava tutulurlarmış kazananlar öğretimci olurmuş vs. tabi geçmişe ait herşey biraz yanıllgıda kalabilir kesin bilgi almak zor ama türklerle bağını hiç duymadım arkadaşım oladabilir tabi..senin dediğin şu olmasın atatürk çok fazla mu kıtasını araştırmış kendi soyunu bulmak için türkün atalarının ordan geldiğine inanıyormuş ama o öle inanıyormuş ve zaten sanıyorum ki bi çok ırkın kökü ordan çıkıcakdır belki insanlık ordan yayıldı bilemeyiz..
antares isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-09-2008, 19:21   #55
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
evagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben bi yerde okumustum geçmişte(M.Ö) insanlar 4 elemnte tapar 4 element üzerinde hüküm sürerlermiş tabi bunu her ırk yapamazmış özellikle mu ve atlantis kıtalarından olan ırklar yapabilirlermiş ve ATATÜRKün de söylediği gibi Türk ırkıda aslında mu kıtasından gelirmiş.Bildiğiniz gibi Türkler geçmişte şamanizm gibi dinlere inanmışlardır buda doğadaki elementlere tapmak gibi bişey Türkler, atlantisliler, yunanlılar, mayalar, japonlar bu ırklar bir zamanlar çok büyük teknolojilere sahip (şu an olmayan)iki kıtadan gelmektedirler ve bu ırklar bu kıtalar yıkıldıktan hemen sonra şu anki dünya kıtalarına yerleşmişler.Elementler üzerindeki etkilerini diğer bu özelliklere sahip olamyan insanlarla evlenerek yavaş yavaş kaybetmişlerdir şu an bu özelliklerini kullanabilenler çok nadirlerdir ancak bu özellik tüm dünyaya yayılmıştır (nerden biliosn demein hatırlamıorm )(hatta atlantisliler toprağa okadar iyi hükmederlermişki yarım mil yüksekliğinde gözcü kulaleri yapmışlardır)
nerden biliyon
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-09-2008, 19:27   #56

h1orus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 h1orus ne işi var bunun burada

Alıntı:
shadow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar suya geçmiştim kısada olsa suda dalgalar oluşturabildim ( ama 4 veya 5 ama size öneri su inanılmaz zor ilk denemenizde acayip zor oluyor )
Video görüntüsü çekmen mümkün mü suda dalgalar oluştururken.
Arkadaşlar avatarı bende izliyorum elementler üzerinde etki yapma fikri bile hoş görünüyor ama sanki tamamen buna kendimizi kaptırmışız gibi geliyor, ateş fitilin etkisinden tutun içerdeki havanın etkisiyle bile sağa sola yatıyor.Yaptığımızı düşünmek güzel birşey ama gerçekten yapıyormuyuz yada yapabiliyormuyuz bunu yapmak mümkün mü bunu iyice düşünmek lazım.
Ben şu zamana kadar yazılardan başka somut birşey görmedim.
Herkese denemelerinde bol şanslar.
h1orus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-09-2008, 22:20   #57

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

Alıntı:
vahiybekleyenkedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nerden biliyon
okuduğunu sölüyor..
bencede olamaz diyemeyiz belkide vardı ..
zaten farklı şekillerde bunlar mümkün ama şu varki bana göre
insanlar bu düşünce sistemini korudukça ve herkese kendinden farklı olan herkese saldırıp sadece kendi bencil düşüncelerini vurgulayıp emperyalizm adı altında insanları sömürüp sebepsiz savaşların hükmediği bu dünya düzenini savundukça bu devam edicek yerimizde sayıcak ve abuk sabuk şeyler ile uğraşıp ölücez olay bundan ibaret kafasına takmış üç beş masalı herkese öğüt verip kendisinin çok güzel bir şey yaptığını ve hayatının kurtulacağına inanıyorlar çok cahilce
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2008, 10:00   #58

TYKHE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 TYKHE ne işi var bunun burada

mutant... .
TYKHE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-09-2008, 19:51   #59
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
okuduğunu sölüyor..
bencede olamaz diyemeyiz belkide vardı ..
zaten farklı şekillerde bunlar mümkün ama şu varki bana göre
insanlar bu düşünce sistemini korudukça ve herkese kendinden farklı olan herkese saldırıp sadece kendi bencil düşüncelerini vurgulayıp emperyalizm adı altında insanları sömürüp sebepsiz savaşların hükmediği bu dünya düzenini savundukça bu devam edicek yerimizde sayıcak ve abuk sabuk şeyler ile uğraşıp ölücez olay bundan ibaret kafasına takmış üç beş masalı herkese öğüt verip kendisinin çok güzel bir şey yaptığını ve hayatının kurtulacağına inanıyorlar çok cahilce
sana sordugumuda nerden cıkardın
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2008, 19:58   #60

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Özel bir soruysa forum üzerinden değil özel mesajlla sorabilirsin. Ayrıca soruş tarzın da yeterince kaba. Aaa doğru bana da sormamıştın değil mi ?

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama