JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 23-01-2008, 21:29   #21

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Pyrokinezi,cyrokinezi vs. Psişik Yetenekler bölümü içinde nasıl yapılacağı mevcut...
Zaten hepsi temelde aynı,her biri birer telekinezi-uzahareket..
İlla elemntlerle çalışıcam bütünleşicem diyenler varsa Şaman'ın Cadılık Dersleri-1'i okusunlar..
Elemntler hakkında başka bilgiler de sitede var
--------------------
Aerokinesis:Rüzgarı Kontrol Etmek...
Atmokinesis:Hava olaylarına etki etme...
Audiokinesis:Seslgalarını Kontrol etme...
Biokinesis:Vitakinezi olarak da bilinir..açıklaması bioenerjiyi kullanarak şifa wermek...
Chlorokinesis:Bitkiler üzerinde etki...
Chronokinesis:Zaman üzerinde etki etme
Cyrokinesis:Buz we soğuklaştırma etkisi....
Elektrokinesis:Elektriği manipule etmek...
Geokinesis:Terrakinesis olarakta bilinir...Fiziksel olarak yeryüzüne etkiyi kapsar...
Gravitakinesis:Yerçekimi etkisini kontrol etme...
Hydrokinesis:Aquakinesis olarakta bilinir..Suyu manipule etme...
Lygrokinesis:İç enerji kontrol etme..Psi-Ball,Güç Kalkanı gbi özellikleri wardr...
Magnetokinesis:Magnokinesis,Ferrokinesis olarakta bilinir...Her türlü Manyetizma kontrolü sağlar
Photokinesis:Luminokinesis olaraka bilinir...Foton,Işık kontrolü
Pyrokinesis:Bildiğimiz gibi ateş kontrolü...
Telekinesis:Anlatmama gerek yok sanırım...Pschokinesis olarakda bilinir...
Thermokinesis:Cyrokinesisin tersidir..sıcaklık arttırmaya ısıtmaya yarar..
Umbrakinesis:Buda Photokinesisin tersidir...Işığı nötrolize etmeye...karanlık oluşturmaya yarar...
Kinesis Çeşitleri

Konu hexagram tarafından (23-01-2008 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-01-2008, 23:54   #22

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

hex dağıttı gene ortalığı.. saol site için evet telekinesi bölümlerinde oluyor aradığın şeyler..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-01-2008, 22:53   #23

lycantrophe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 lycantrophe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışlycantrophe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

daha önce görmemiştim hexagram saol ii oldu bunlar
lycantrophe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-01-2008, 19:38   #24

AURA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 AURA henüz daha yolun başında

ben denedim ateşle üzerinde biraz çalısmıam gerekiyor :S
AURA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-02-2008, 02:23   #25

Kundalini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Kundalini ne işi var bunun burada

Arkadaşlar eğer verdiğiniz bilgileri oturup heralde böyle oluyordur diye ya da internette, ya da bir kitapta, ya da kulaktan dolma metodlarla veriyorsanız lütfen kesinmiş gibi yazmayınız. Kaynağınızı ya da direk yaşadığınız bir deneyim olup olmadığını belirtiniz. Yaşamadığınız bir deneyimse lütfen laf olsun diye yazıp kafa karıştırmayınız.

Tüm bilgi veren arkadaşların bu kalıplar çerçevesinde tecrübelerini paylaşacağına inanıyorum. Herkese teşekkürler...
Kundalini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-02-2008, 13:28   #26

west - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 west has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud ofwest has much to be proud of

parapsikolog arkadaşımız yeterince bilgi vermiş ama soruna bende cevap vermek istiyorum..

4 elementi(hidrokinezi,pyrokinezi,aerokine zi,terrakinezi) bilinçli kontrol etmek için herkesin bildiği gibi göz önnde canlandırmadır.Pyro'yu örnek vereyim;bir alevi büyütmek istiyorsan gözünün önünde büyümüş halini canlandırman lazım.sanki gerçekten büyümüş gibi beynine,kendine inandırman lazım zaten ondan sonra gerisi gelir.Her türlü parapsikoloji dalında bunu kullanmalısın bilinçli yapmak için.ama pyro,hidro,aero,terra gibi çok fazla enerji harcayan şeyler yerine telekineziden başlmanı öneririm.Tabi doğuştan bi yeteneğin varsa o başka

Alt 09-02-2008, 15:13   #27

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

ben de daha yeni üyeyim peki hangi elemente enerjim olduğunu en doğru şekilde nasıl öğrenebilirim??
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-02-2008, 17:55   #28
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

kar yağdırıyorum diyen arkadaşa soru kar yağmasını istediğin zamanmı kar yağıyor eğer gerçekten kar yağdırabiliyorsan bu düşündüğünden 1 saat kadar sonra başlaması lazım çünkü kar başladıktan sonra yere inme süresi yaklaşık 1 saat civarında oluyor yani sen düşündüğünde yağıyorsa sen düşündün diye yağmamıştır kar.

element kontrolü kolay birşey değil bu yıllar alacak bi çalışma gerektirir süpermencilik oynamayalım şimdi ama bu olayı sanırım avatara benzetenlerde var her insan her elementi kontrol edebilir belki birine diğerlerinden daha yatkındır.
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-02-2008, 15:59   #29

koorn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 koorn ne işi var bunun burada
Red face

merhaba ben sadece ateş su ve hava yı biliyordum toprak da varmış bilgiler için saol un ben daha çok yeniyim bunları yapmaya başlamadım yakında denicem bugün küçük çaplı bi denem yaptım başarılı oldum galiba otururken canım sıkıldı bunları deneyim dedim soğuıkluğu kontrol etmek istedim odann sıcaklığı felan belliydi sadece sağ elimi açtım ve sürekli parmaklarımın yavaşça oğuduğunu düşündüm bir dalga halinde avcuma doru geldiğini düşündüm 2 dk felan oldu sonra gözlerimi açtım sağ elime dokunduumda baya soğuk olduunu hissettim kardeşime de sordum sol elim normal sağ elimse baya soğuktu sadece 2 dk de böle olmasına şaşırdım daha çok denicem
koorn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-04-2008, 17:34   #30

shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 shadow ne işi var bunun burada

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar birşeyler yapabilen varsa bu konuda grubuma katılsın bilgi zaten bende mevcut yardımcı olabilirim size ayrıca ayrı ayrı elementlere bakmamalıyız sadece onu yapabileceğinize inandığınız için birde doğuştan gelen bi yeteneğiniz varda su üstüne çıktıysa başarılı oluyorsunuz.
Böyle bir şey söylemissin ben bir kaç gündür burdaki yazıyı okuduğumdan beri

ATEŞ ÜZERİNDE DENEMELER YAPIYORUM MUMDAKİ IŞIĞI SÖNDÜREMİYORUM AMA HAREKET ETTİREBİLİYORUM VE BUNUN YANINDA ATEŞİ YÜKSELTİP ALÇALTA BİLDİĞİMİ FARK ETTİM.. LÜTFEN BU KONULAR HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİSİ OLAN VARSA BENİM BU YETENEĞİMİ NASIL GELİŞTİREBİLECEĞİMİ SÖYLESİN.......!!!!!!! LÜTFEN BANA YARDIM EDİN....
--------------------
Lütfen Arkadaşlar Biriniz Bunu Nasil Geliştireceğimi Söylesin

Konu shadow tarafından (15-04-2008 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
shadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-04-2008, 17:36   #31

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

evet ya bu konuda bende arastirma yapiyorum ama daha elle tutulur bi bilgi bulamadim bulanlar bana msnini yollayabilirmi acaba?

Alt 15-04-2008, 17:38   #32

Typhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Typhon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant futureTyphon has a brilliant future

okuyunca gerçektende çok meraklandım...
Typhon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-04-2008, 18:03   #33

ByConstantinE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ByConstantinE yakında ünlü olacak gibi

cnbc de avatar diye bi çizgi film var bu konuyu işliyo çöok seviyorum
ByConstantinE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-04-2008, 19:35   #34

biraz önce tekrardan denedim YAPABİLİYORUM ateşi yükseltip küçültmekzor ( ZOR OLSADA YAPABİLİYORUM) çünkü çok odaklanma istiyor en küçük bir kopuklukta ateş eski haline dönüyor ama ateşi sağa sola yatırmak veya titretmek daha kolay çünkü bunu daha az odaklanarak yapabiliyorum. Şimdi diğer elementlere geçeyim mi yoksa daha etki yaratabilirmiyim diye ateşle uğraşayım mı?

(BEN DİĞER ELEMENTLERE GEÇMEYİ KENDİME UYGUN GÖRÜYORUM AMA SİZİNDE BİR FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM.!!)
--------------------
Lütfn Bana Cevap Yazin Bunu Nasil Geliştireceğimi Söyleyin Yani Kisacasi Benim Yazdiğim şeye Cevap Verin

Konu shadow tarafından (15-04-2008 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 15-04-2008, 20:29   #35

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

shadow ellerini kullanarak mi yapiyorsun onu sormak istiyorum
Sponsored links

Alt 15-04-2008, 22:35   #36

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

sadece çok mutlu ve enerjik olduğum günler ... bunu bilinçli kontrol etmek için ne yapmalıyız bilen varmı??
--------------------

hava zaten enerjik olan kişilerin elementidir genellikle özgürlüğüne çok düşkün kişilerde daha rahat olur bu olay ha bu arada galiba toprağınki de earthkinezi olabilir ama ben toprak büken yok diye biliyorum bende su elementinde denedim sonuç pek beklediğim gibi olmuyordu kendimi rahat bırakmam gerekiyordu demem için ve bu benim için gerçekten çok zorharika bir konu seçmişsin tebrikler
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-04-2008, 22:40   #37

topraginki terrakinezi bence de harika bi konu bende merak saldim buna lutfen biri artik detayli bilgileri versin yazsin suraya ya

Alt 15-04-2008, 22:41   #38

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
shadow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biraz önce tekrardan denedim YAPABİLİYORUM ateşi yükseltip küçültmekzor ( ZOR OLSADA YAPABİLİYORUM) çünkü çok odaklanma istiyor en küçük bir kopuklukta ateş eski haline dönüyor ama ateşi sağa sola yatırmak veya titretmek daha kolay çünkü bunu daha az odaklanarak yapabiliyorum. Şimdi diğer elementlere geçeyim mi yoksa daha etki yaratabilirmiyim diye ateşle uğraşayım mı?

(BEN DİĞER ELEMENTLERE GEÇMEYİ KENDİME UYGUN GÖRÜYORUM AMA SİZİNDE BİR FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM.!!)
--------------------
Lütfn Bana Cevap Yazin Bunu Nasil Geliştireceğimi Söyleyin Yani Kisacasi Benim Yazdiğim şeye Cevap Verin
bence ateşten sonra başka elementlere alışman zor olabilir ama gene de sen bilirsin istiyorsan ve eğer varsa toprakla dene derim ateşle hemen hemen aynı ruh hali gerektiriyor avatarlık yolunda sana iyi şanslar(bilmeyenler için söyleyeyim şu resimlerden bahsetmiyorum 4 elementin ustası olan avatar dan bahsediyorum)
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-04-2008, 00:42   #39

Alıntı:
CleanSaw´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
shadow ellerini kullanarak mi yapiyorsun onu sormak istiyorum
sormuşsun yani daha yeni ustalaşmaya başladığım için sadece ellerimle yapa biliyorum ilk başta üstünde bir etki tepki yaratabilmek önemli başta sadece ateşi kıpırdatmaya çalış daha sonra onu başar dığında bana tekrardan sor ben devamında sana neyi nasıl yapabileceğini söyliyeyim.

( sen benim soruma cevap verebilirmisin diğer elementlere geçeyim mi yoksa biraz daha çalışma yapayım mı çünkü benim en çok kontrol etmek istediklerim hava ve su bunlara geçeyim mi !!! ?

Alt 17-04-2008, 00:50   #40

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

ateş üstünde çalışırken imajine edin ve çalışmanızı izlemek için videoya çekin yapdıklarınızı görün derim.
freddy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama