şu kağıt katlama olayı hakkında . eger ucları yukarı dogru kalkıp birleşiyorsa ısıdan degildir bence.
cunku ısı kagıdın her yerine etki eder ve sadece kagıdın ucları degil her yeri deforme olur. ama ısıdan kagıdın uclarıda yukarı kalkıp birleşmez die düşünüyorum
arkadas aynı kagıdı alıp sıcak bir yere koysun bakalım kagıt nasıl etkilenicek . ucları birleşicekmi
Ama çok önemli bi nokta var takıldığım.Bende ısıdan olabileceğini düşündüm ama; Kağıda odaklanıyorum,kıvrılıyor konsantrasyon dağılınca kalkan yerler yine iniyor.O zaman ısıdan değil ?
kardeş ben -2-3 dk denedim kagıt hi oynamıyor elindeki ısıdan katlanmamıs bu kagıt.
Sen bu işi hala yapabiliyormusun ?
Beni bir msn ne eklesene sana ozelden gonderiyorum msn mi
ya arkadaşlar telekinesiyi yapmak zor bir şey değil hissetmek ve inanmak önemli konsatre olduktan sonra oluyor.. ve objeyi inceleyin.. telekinesiden önce sürekli objeye odaklanın oynatmak için dğeil sadece inceleyin..
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
Arkadaşlar ben artık telekineziyle hiç bir şekilde ilgilenmiyorm.Kağıt olayıylada uğraşmıyorum.son bir kaç gündür gelen özel mesajların haddi hesabı yok (Webcam için)...Ama eğer youyube açılırsa o zaman izlersiniz
Arkadaşlar ben artık telekineziyle hiç bir şekilde ilgilenmiyorm.Kağıt olayıylada uğraşmıyorum.son bir kaç gündür gelen özel mesajların haddi hesabı yok (Webcam için)...Ama eğer youyube açılırsa o zaman izlersiniz