02-12-2007, 00:10
|
#21 |
Karma gücü: 3  |
bu banuyla bir de ben görüşsem merak attiğim bir kaç konu var bari onları sorayım. |
| |
02-12-2007, 13:56
|
#22 |
|
herkesten ricam konunun geyiğe sardırılmaması...lütfen...
__________________ know thyself... |
| |
02-12-2007, 17:28
|
#23 |
banu ablayala görüşmek istiyorum adresi yokmu ? |
| |
02-12-2007, 19:04
|
#24 |
banu 1 aydır açmıyor telefonları en son ablası açtı ve ailesinin bu konuda ona çok ciddi tepki verdiğini ve artık bu konulara bulaşmayacağını söyledi , ben ablasının yalancısıyım 
Ve ayrıca kadın falcı değil para falan almıyor canı isterse görüşüyor. |
| |
03-12-2007, 11:29
|
#25 |
Karma gücü: 4  |
Şimdiki zamanı cinler öğrenip gidip falcıya söyleyebilir |
| |
08-12-2007, 18:55
|
#26 |
İlginç...  |
| |
19-12-2007, 02:57
|
#27 |
yok yok bu dişi nostradamus bu |
| |
14-01-2008, 16:45
|
#28 |
locked sanırım seninde bazı kullama bildiğin özellikli hisselerin var paeki beni tanımadan benim hakkımda bilgi verebiliyormusun mesela geleceğimden herhangi bir haber şimdiden teşekkür ederim |
| |
15-01-2008, 04:19
|
#29 |
|
arkadaşlar bu olabiliyor bende bir ara böyleydim anlatacak çok şey var ama uzun yazması şimdi eskisi gibi değilim bıraktım ama benimde böyle bir ablaya ihtiyacım var ya bana kimse bakamıyor nasıl ulaşabiliriz bu bayana |
| |
15-01-2008, 23:14
|
#30 |
|
süper ya bende böle herşeyi bilmek isterdiim bende istiom bu abladan bitane  farsta olsa giderim konuşmaya yaa
__________________ içimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına,harcına gözyaşı döktüm sağlam olsun die şimdi yarattıım zindanlarda ışıksızım.. |
| |
29-01-2008, 13:18
|
#31 |
|
gerçekten bi adresini versene bizde tanışalım |
| |
29-01-2008, 13:29
|
#32 | | -YASAKLI-
|
banu abla olayını hiç yadırgamadım.ailesinin tepki göstermesi de gayet normaldir.üstüne fazla gidilmemesi gerekiyor.o zaten bu yaşadıklarının şoku içindedir muhtemelen.eninde sonunda bunu kontrol etmeyi öğrenir.
bu kadar çok şeyi nasıl bildiğine gelince;bağlantı içinde olduğu ve bunun farkına bile varmadığı başka boyutlardan varlıklar var gibi görünüyor.eninde sonunda karşılığında isteyecekleri bir şeyler bulunur.kontrol altında tutmak zordur ve rahatsızlık verebilirler çok anlamda.ayrıca,varlıklarla bağlantıda olmak yeterli değildir bu olayın tezahürü için.kişinin bireysel olarak bir takım yetilerinin olması gerekmektedir.durugörü-duru işiti türünden...
bu kadar bilgi yeter diye düşünüyorum.  |
| |
29-01-2008, 14:02
|
#33 |
|
ben bir sey duymustum boyle cinleri olan falcilar, once cinlerini senin evine gonderiyormus ve onlardan aldigi bilgiye gore sana senin hakkinda bilgiler veriyormus.. ne kadar dogru bilemem, zaten
simdiye kadar sadece 1 kisi bana dair 1-2 bir sey bildi, zaten o da eskiden falciymis, cok ulu bir medyum ile calsiyornus (adi bende sakli)ama simdi hastabakiyor, hastanede bir akrabaya bakiyordu, o sekilde karsilastik, akraba size bir fal baksin cok iyi bakar dedi, onu uzerine baktirdik.
biri annenemin olumu, (yakin zamanda dedi, gercekten kadi bunlari soyledikten1. 5 ay olmadan annenem oldu,bu olaylar mayis 2007 yilinda gerceklesti)
ikinci bu sene 2 defa yurt (2007 yili icin)ve ulke adi vererek soyledi agzindan 2 ulke cikti bunlardan biri a isimden emin degilim dedi ve ekim ayinda o dedigi ulkeye gittim.(2.sikkin her ikisi de gerceklesti)
3. gelecege dair istedigim bir seyi soyledi (ve bunu nasil bildi sasarim)
4 bu olayin gereceklesegini soyledi yani 3.sikkin (henuz gerceklesemdi) tek dilegim bu olayinda gerceklesmesi...
5 Fincani acar acmaz dedigi ilk sey kizim sen goruyorsun ve duyuyorsun
--------------------
ve onun dedigine gore benim cinlerimi o gorebiliyormus...
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too
Konu biggang tarafından (29-01-2008 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
30-01-2008, 10:15
|
#34 |
Karma gücü: 4   |
komiser şekspir filminin başında okan bayülgenin bi sahnesi vardı hani''matrix ulaaaan''diye baarıyordu o geldi aklıma,ha bu arada sanırım hepimiz ömer in hatunun dönmesi için farkında olmadan bi sinerji yaratıyoruz anlatılanlar amaca yönelik gibi sanki. |
| |
06-02-2008, 21:54
|
#35 |
o cin olayı aslında çok yaygın.Ama cinleri olan falcılar gelecek hakkında yorum yapmazlar genelde.Olmuş olan ve olmakta olan şeyleri söylerler.Bide farkettiysen yakın geçmişini ve yakın geleceğini tahmin etmiş.Cinleri varsada kız kardeşinin zihnini okutmuştur sana söylemiştir.Yani 40 yıl sonra şu saatte şu yerde ölüceksin gibi uzak tarihler yok.Çok gördüm böyle "kadınları".Nedense erkek yok hiç. |
| |
06-02-2008, 22:44
|
#36 |
|
raistlin bana mi dedin. dedigim kadinin falci oldugunu bile bilmiyordum kadin bizim bir tanidiga bakiyor, ve o soyledi zeliha (attim ha kadinin adindan emin degilim)
eskiden medyum memisin yaninda calisiyormus cok da guzel biliyor, size bir baksin,
bana baktiginda kadin hastanede akrabaya bakiyordu gerci halen bakiyor ama o anda en son dusunebilecegim seyleri soyledi
ilk once anneme bakti ve allah rahmet eylesin dedi yeni birini kaybetmisiniz dedi, ve o siralar da olen kalan yoktu, annem yok oyle bir sey dedi,
hatirladiklarimi yaziyorum uzun zaman oldu 7 ay kadar
hasta var olum doseginde gozukuyor ben o yuzden oyle soyledim dedi
sonra bana geldi sira
Acik Acik sen bazi sesler duyup bazi seyler goruyorsun dedi ben de ilk sok
daha sonra ekledi ama kimseyi inandiramiyorsun dedi, hatta kendin bile bu olaylari kafamdan mi kurguluyorum acaba diye dusunuyorsun ama degil dedi.
Sen birini cok sevmisin dedi, ama sebebsiz bitmis dedi, tabii ben annemin yaninda himm oyle mi yok oyle bir sey diyorum (Turkiyede bu olayi bilen 3 kisi var) kadin da o zaman olacak diyor
Sonra evlilik konusunda bahsetti, ve dogru soyledi ve bu istegin olacak dedi halen bir umut olmasini bekliyorum bu dilegin (belirtmeden gecemiyecegim dilegim evlenmek falan degil suanda tam anlatamiyorum)
Yurt disina gideceksin dedi bu sene 2 defa olacak birisi Amerikami yoksa Ingilteremi bilmem dedi
kisaca ozetlersek bir cok seyi bildi ve ilk defa bir falci bana bu kadar sey soyledi, daha once hic bana bakamiyorlardi
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too |
| |
06-02-2008, 23:21
|
#37 |
yok yaw sana demedim genel olarak konuştum sen bahsini açınca bende söyleyim dedim. |
| |
07-02-2008, 01:26
|
#38 |
ömer bizide banu ablaya gotur  ömer bizide banu ablaya götür  yada onu bize getir hiç fark yapmaz   walla benım tanıdıgım bı banu war o da alakasız 
__________________ daL rÜzgarı aFFetSEde KIRılmışTIr BiKere |
| |
07-02-2008, 02:40
|
#39 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
ömer bu banu abla sen olmayasın reklam olayı felan |
| |
02-06-2008, 18:00
|
#40 |
Karma gücü: 2  |
falcı diye tabir ettiğimiz kişiler o zmanın içinde gördüğü şeyleri söylerler. sevgilinin sana dönmemesi onun yanlış söylediği bir şey değildir. o geçmişten geliceğe olacak bir şeydir... bu zaman dilimi içinde sevgilinin bir başkası ile tanışmış olması olasılığı var. başka insanlar senin yaşamını değiştirebilir.....
mesela ben örnek veriiyim.... ocakta abim için askere gidicek dedi (okulu bitince ) birisi...... nisan ayında ise o askere daha sonra gidicek (aralık)dedii... yani olaylar değişebilir,,kesin değildir......ve sonuçta aralıkta gitti |
| |