JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 02-12-2007, 00:10   #21

diamond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 diamond henüz daha yolun başında

bu banuyla bir de ben görüşsem merak attiğim bir kaç konu var bari onları sorayım.
diamond isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-12-2007, 13:56   #22

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

herkesten ricam konunun geyiğe sardırılmaması...lütfen...

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-12-2007, 17:28   #23

Karma gücü: 3 laleli henüz daha yolun başında

banu ablayala görüşmek istiyorum adresi yokmu ?
laleli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-12-2007, 19:04   #24

Karma gücü: 3 Omer1982 henüz daha yolun başında

banu 1 aydır açmıyor telefonları en son ablası açtı ve ailesinin bu konuda ona çok ciddi tepki verdiğini ve artık bu konulara bulaşmayacağını söyledi , ben ablasının yalancısıyım
Ve ayrıca kadın falcı değil para falan almıyor canı isterse görüşüyor.
Omer1982 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-12-2007, 11:29   #25

Karma gücü: 4 Aysun yakında ünlü olacak gibi

Şimdiki zamanı cinler öğrenip gidip falcıya söyleyebilir
Aysun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-12-2007, 18:55   #26

Majikal_Rahip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Majikal_Rahip ne işi var bunun burada

İlginç...
Majikal_Rahip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-12-2007, 02:57   #27

Karma gücü: 3 depakin ne işi var bunun burada

yok yok bu dişi nostradamus bu
depakin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-01-2008, 16:45   #28

huysuzzz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 huysuzzz54 ne işi var bunun burada

locked sanırım seninde bazı kullama bildiğin özellikli hisselerin var paeki beni tanımadan benim hakkımda bilgi verebiliyormusun mesela geleceğimden herhangi bir haber şimdiden teşekkür ederim
huysuzzz54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-01-2008, 04:19   #29

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

arkadaşlar bu olabiliyor bende bir ara böyleydim anlatacak çok şey var ama uzun yazması şimdi eskisi gibi değilim bıraktım ama benimde böyle bir ablaya ihtiyacım var ya bana kimse bakamıyor nasıl ulaşabiliriz bu bayana

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-01-2008, 23:14   #30

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

süper ya bende böle herşeyi bilmek isterdiim bende istiom bu abladan bitane farsta olsa giderim konuşmaya yaa

Alt 29-01-2008, 13:18   #31

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

gerçekten bi adresini versene bizde tanışalım
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-01-2008, 13:29   #32
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

banu abla olayını hiç yadırgamadım.ailesinin tepki göstermesi de gayet normaldir.üstüne fazla gidilmemesi gerekiyor.o zaten bu yaşadıklarının şoku içindedir muhtemelen.eninde sonunda bunu kontrol etmeyi öğrenir.
bu kadar çok şeyi nasıl bildiğine gelince;bağlantı içinde olduğu ve bunun farkına bile varmadığı başka boyutlardan varlıklar var gibi görünüyor.eninde sonunda karşılığında isteyecekleri bir şeyler bulunur.kontrol altında tutmak zordur ve rahatsızlık verebilirler çok anlamda.ayrıca,varlıklarla bağlantıda olmak yeterli değildir bu olayın tezahürü için.kişinin bireysel olarak bir takım yetilerinin olması gerekmektedir.durugörü-duru işiti türünden...
bu kadar bilgi yeter diye düşünüyorum.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-01-2008, 14:02   #33

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute
Talking

ben bir sey duymustum boyle cinleri olan falcilar, once cinlerini senin evine gonderiyormus ve onlardan aldigi bilgiye gore sana senin hakkinda bilgiler veriyormus.. ne kadar dogru bilemem, zaten

simdiye kadar sadece 1 kisi bana dair 1-2 bir sey bildi, zaten o da eskiden falciymis, cok ulu bir medyum ile calsiyornus (adi bende sakli)ama simdi hastabakiyor, hastanede bir akrabaya bakiyordu, o sekilde karsilastik, akraba size bir fal baksin cok iyi bakar dedi, onu uzerine baktirdik.

biri annenemin olumu, (yakin zamanda dedi, gercekten kadi bunlari soyledikten1. 5 ay olmadan annenem oldu,bu olaylar mayis 2007 yilinda gerceklesti)
ikinci bu sene 2 defa yurt (2007 yili icin)ve ulke adi vererek soyledi agzindan 2 ulke cikti bunlardan biri a isimden emin degilim dedi ve ekim ayinda o dedigi ulkeye gittim.(2.sikkin her ikisi de gerceklesti)
3. gelecege dair istedigim bir seyi soyledi (ve bunu nasil bildi sasarim)
4 bu olayin gereceklesegini soyledi yani 3.sikkin (henuz gerceklesemdi) tek dilegim bu olayinda gerceklesmesi...
5 Fincani acar acmaz dedigi ilk sey kizim sen goruyorsun ve duyuyorsun
--------------------
ve onun dedigine gore benim cinlerimi o gorebiliyormus...

Konu biggang tarafından (29-01-2008 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
biggang isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-01-2008, 10:15   #34

x12tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışx12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

komiser şekspir filminin başında okan bayülgenin bi sahnesi vardı hani''matrix ulaaaan''diye baarıyordu o geldi aklıma,ha bu arada sanırım hepimiz ömer in hatunun dönmesi için farkında olmadan bi sinerji yaratıyoruz anlatılanlar amaca yönelik gibi sanki.
x12tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2008, 21:54   #35

Raistlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Raistlin yakında ünlü olacak gibiRaistlin yakında ünlü olacak gibi

o cin olayı aslında çok yaygın.Ama cinleri olan falcılar gelecek hakkında yorum yapmazlar genelde.Olmuş olan ve olmakta olan şeyleri söylerler.Bide farkettiysen yakın geçmişini ve yakın geleceğini tahmin etmiş.Cinleri varsada kız kardeşinin zihnini okutmuştur sana söylemiştir.Yani 40 yıl sonra şu saatte şu yerde ölüceksin gibi uzak tarihler yok.Çok gördüm böyle "kadınları".Nedense erkek yok hiç.
Raistlin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2008, 22:44   #36

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

raistlin bana mi dedin. dedigim kadinin falci oldugunu bile bilmiyordum kadin bizim bir tanidiga bakiyor, ve o soyledi zeliha (attim ha kadinin adindan emin degilim)
eskiden medyum memisin yaninda calisiyormus cok da guzel biliyor, size bir baksin,

bana baktiginda kadin hastanede akrabaya bakiyordu gerci halen bakiyor ama o anda en son dusunebilecegim seyleri soyledi

ilk once anneme bakti ve allah rahmet eylesin dedi yeni birini kaybetmisiniz dedi, ve o siralar da olen kalan yoktu, annem yok oyle bir sey dedi,

hatirladiklarimi yaziyorum uzun zaman oldu 7 ay kadar

hasta var olum doseginde gozukuyor ben o yuzden oyle soyledim dedi
sonra bana geldi sira

Acik Acik sen bazi sesler duyup bazi seyler goruyorsun dedi ben de ilk sok
daha sonra ekledi ama kimseyi inandiramiyorsun dedi, hatta kendin bile bu olaylari kafamdan mi kurguluyorum acaba diye dusunuyorsun ama degil dedi.

Sen birini cok sevmisin dedi, ama sebebsiz bitmis dedi, tabii ben annemin yaninda himm oyle mi yok oyle bir sey diyorum (Turkiyede bu olayi bilen 3 kisi var) kadin da o zaman olacak diyor

Sonra evlilik konusunda bahsetti, ve dogru soyledi ve bu istegin olacak dedi halen bir umut olmasini bekliyorum bu dilegin (belirtmeden gecemiyecegim dilegim evlenmek falan degil suanda tam anlatamiyorum)
Yurt disina gideceksin dedi bu sene 2 defa olacak birisi Amerikami yoksa Ingilteremi bilmem dedi

kisaca ozetlersek bir cok seyi bildi ve ilk defa bir falci bana bu kadar sey soyledi, daha once hic bana bakamiyorlardi

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-02-2008, 23:21   #37

Raistlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Raistlin yakında ünlü olacak gibiRaistlin yakında ünlü olacak gibi

yok yaw sana demedim genel olarak konuştum sen bahsini açınca bende söyleyim dedim.
Raistlin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-02-2008, 01:26   #38

xl_xxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 xl_xxy yakında ünlü olacak gibi

ömer bizide banu ablaya gotur ömer bizide banu ablaya götür yada onu bize getir hiç fark yapmaz walla benım tanıdıgım bı banu war o da alakasız

Alt 07-02-2008, 02:40   #39
-YASAKLI-

mirzamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 mirzamir yakında ünlü olacak gibimirzamir yakında ünlü olacak gibi

ömer bu banu abla sen olmayasın reklam olayı felan
mirzamir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 18:00   #40

Karma gücü: 2 atiay ne işi var bunun burada

falcı diye tabir ettiğimiz kişiler o zmanın içinde gördüğü şeyleri söylerler. sevgilinin sana dönmemesi onun yanlış söylediği bir şey değildir. o geçmişten geliceğe olacak bir şeydir... bu zaman dilimi içinde sevgilinin bir başkası ile tanışmış olması olasılığı var. başka insanlar senin yaşamını değiştirebilir.....

mesela ben örnek veriiyim.... ocakta abim için askere gidicek dedi (okulu bitince ) birisi...... nisan ayında ise o askere daha sonra gidicek (aralık)dedii... yani olaylar değişebilir,,kesin değildir......ve sonuçta aralıkta gitti
atiay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama