hindistan'a gittiğinde öğrendiğini söylemişti sanırım haberde ... hinduların bunu yaptıklarını herkez bilir .. yani onlar da yapabiliyorllar onlardan öğrenmişlerdir ama açık bir açıklamasını bilmediğim için yapamıyacağım
eğer böyle birşey gerçek olsa diğer insanlarda öğrenirdi insan oğlu meraklıdır bu sadece bir ilüzyon ben daha ne ilüzyonlr gördüm bu mu imkansız yapmayın lütfen
Sonuçta bir değneğe dayanarak duruyor havada. İnce bir denge konusu var ortada. Psişik yeteneklere açılmış madem ki bu konu bu dengeye sağlamak için hangi pisişik yetenek kullanılmış fikri olan var mı?
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
orasını bilmem ama hadi adam ilüzyon yapıo felan diyelim. Peki psişik yeteneklerle bu şekilde bir sopaya dayanarak havada durmak mümkün mü?
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
bu vidou izledikden sonra bu isi kesinlikle pisisik gucle alakasi olmadigni dusnuyorum tamamen ilizyon.
hem havada ucup hem azgzinizda iyneleri cigneyip sonra bunlari bi ipe dizmessziniz ayrica muhabbet ediyor adam : )) god mode on yane : )) ahaha saka bi yana ayni anda bir insan bu kadr sye odanklanamaz.
bu işi sopasız da yapanlar var. buna siddhi uçuş teknikleri deniyor tibette hindistanda filan yaygınca kullanılır. uçun çaba ve konsantrasyon gerektiriyor. havada iki metre kadar yükselebilen varmış.
bi anda hava da gosteriyolar adami havalanirken giostersinler iste budur diyecem ama yok yalan : ) hidular tapinaklardan bi ciksalar herseyi ogretceklerde kapattilar kendilerini garipler