06-01-2008, 12:41
|
#21 |
|
kızmadım zaten  umarım olmaz senin dediğin gibi, fikrinide merak ettim doğrusu?
__________________ ben bi insanım(?) |
| |
06-01-2008, 12:45
|
#22 |
Karma gücü: 3  |
Uamarım senin dediqin qibide olmaz  ikiside kötü.. ßen fikrimi söyledim yani ülke adına değil de kendi iç ülken adına yorumladıqında... MazaLLaH.. Himm ßide ülke olarak ßenje hep iLeri qideceqiz.. : )) |
| |
06-01-2008, 15:55
|
#23 |
|
ülkemizin üstünde güç olmayacak merak etmeyin  |
| |
06-01-2008, 21:27
|
#24 |
|
Turkiyenin yakin bir zamanda 2. Iran ve Pakistan olmasi muhtemel. Tum yatirimlar kendi goruslerini destekleyenin tarafina yapilacak.
Bir ic savas olasiligi var.
Onemli bir bilim adami, siyasetci veya gazeteci oldurulecek, ve kaza susu verilecek.
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too |
| |
06-01-2008, 21:49
|
#25 | | -YASAKLI-
|
2008 yılı içerisinde kötü birşey olacak |
| |
07-01-2008, 01:28
|
#26 |
Karma gücü: 5   |
Aslında geçen sene görmüştüm, söylemeyeyim dedim ama söyleyeyim..
2008 yılı ((bu yıl)) Ocak-Şubat ayı içersinde, Türkiye'de çook büyük bir deprem olabilir. Şayet mesaj sembolikse;
"Bütün Türkiye'yi sarsacak bir olay olması muhtemel. Suikast girişimi olabilir." |
| |
07-01-2008, 13:50
|
#27 |
Karma gücü: 4   |
Alıntı: NightWolf´isimli üyeden Alıntı
Aslında geçen sene görmüştüm, söylemeyeyim dedim ama söyleyeyim..
2008 yılı ((bu yıl)) Ocak-Şubat ayı içersinde, Türkiye'de çook büyük bir deprem olabilir. Şayet mesaj sembolikse;
"Bütün Türkiye'yi sarsacak bir olay olması muhtemel. Suikast girişimi olabilir." | gecen haberlerde gördüm izmirde 7 şiddetinde bekleniyomuş zaten bu aralar 4 şiddetinde sık olmaya başladı burda deprem.  |
| |
13-01-2008, 17:00
|
#28 |
arkadaşlar açıkcası büyük bir kargaşa olacağını bende söyleyebilirim sadece turkiye ile sınırlı değil genel olarak tüm insanlığı etkileyecek olaylar dizisi ama tam olarak kestiremiyorum. Sorun şu ki bazen gördüklerimden ben bile korkuyorum... O yüzden gelecekle ilgili pek fazla plan yapmayın diyecem ama tabi bu benim hislerim unutmayın ki her insan kendi kaderine hükmeder
saygılar  |
| |
13-01-2008, 21:03
|
#29 |
|
benimki beynimi hep kurcalayan ve bazı kanıtlarla güçlenen bir düşünce sadece...
şu mehdi,ecüc mecüc gibi şeylerden önce uzun yıllar savaş yaşanmıycak diye geçiyor Kuran'da...İkinci dünya savaşından günümüze kadar küçük de olsa savaş hiç bitmemiş ki...
Bence önümüzdeki 50-500 yıl içerisinde teknoloji dehşet bir şekilde gelişecek ve dünya ikiye bölünecek...bu bölünmeden önceki yıllarda hiç savaş yaşanmıycak(yani gelişirken)
dünya ikiye bölünecek yani şöyle;
-doğal yaşantıyı,dini ve gerektirdiklerini savunanlar,teknolojinin dünyayı iyice çökerttiğini düşünenler
-teknolojiyi sonuna kadar destekleyenler
ve bence iki taraf da artık doğa üstü birçok şeyi çözümleyecek...ve belki de bir düşünce savaşına girilecek ve sonrasında gerçek savaşlar başlayacak..we bu savaş ilkel olacak,teknolojik değil...
e ondan sonra da kıyamet kopar heralde ne biliyim ben  |
| |
13-01-2008, 22:54
|
#30 |
Karma gücü: 5  |
terör rusyaya iran destekli olarak konuşlanacak-güçlü bir devletin başkanı suikaste uğrayacak-su sorununa geçici bir çözüm getirilecek ama sonuçları iyi olmayacak-filistin israilden asker çekecek ama bu sadece strateji daha büyük katliamlar için kılıf olacak-kürdistan ın kurulumu için büyük temeller atılacak ve biz yanlızca seyretmek zorunda kalacağız çünki sahte gündemlerle yine oyalanıyor olacağız bu yüksek bir ihtimal bir iç savaş ihtimali veya ayaklanma teşebbüsü olacak |
| |
14-01-2008, 18:56
|
#31 |
|
Alıntı: ermanakca´isimli üyeden Alıntı
terör rusyaya iran destekli olarak konuşlanacak-güçlü bir devletin başkanı suikaste uğrayacak-su sorununa geçici bir çözüm getirilecek ama sonuçları iyi olmayacak-filistin israilden asker çekecek ama bu sadece strateji daha büyük katliamlar için kılıf olacak-kürdistan ın kurulumu için büyük temeller atılacak ve biz yanlızca seyretmek zorunda kalacağız çünki sahte gündemlerle yine oyalanıyor olacağız bu yüksek bir ihtimal bir iç savaş ihtimali veya ayaklanma teşebbüsü olacak |
bi iç savaş çıkarsa eğer tsk daha fazla izin wermez (artık genel kurmay mı ne ilgilenir bilmem) darbe falan olur heralde... |
| |
14-01-2008, 22:22
|
#32 |
Karma gücü: 4  |
ilginç kehanetler  |
| |
16-01-2008, 00:26
|
#33 |
Karma gücü: 4   |
benim kehanetlerim
1) turkiye bu halde daha ancak 5 yil buyuyebilecek
2) turkiyede iç savas çikma noktasina gelinecek ama tsk mudahale edecek ve buna ab abd gibi bati yanlisi ulkeler karsi çikacaklar ve turkiyeye ambargo uygulanacak bu dedigim o 5 yillik buyumenin sonunda olabilir yada 10 sene sonra
3) nayisiz suikastler gelip gececek turkiyenin basindan ne çifte standartlar uygulanacak ab tarafindan
4) malesef turkiye cumhuriyeti en geç 20 sene sonra bolunecek (insallah olmaz)
5) tsk yikilmayacak ve yeni bir ulke kuracak yeni bir turkiye misaki milli sinirlari dahilinde yani trakya kuzey irak kibris ve oniki ada içinde yer alacak
sonrasi turklerin hali iyilesecek ve 1 çati altinda toplanim super guç olma yoluna dogru ilerliyecekler
benim kehanetlerim demiyimde tahminlerim |
| |
14-02-2008, 23:30
|
#34 |
Karma gücü: 2  |
Türkiye'de bir devrim gerçekleşecek ve doğu bloğuna kayacak. Daha sonrasında ABD ile savaşacaklar, ülkemiz yok olmayacak ancak büyük kayıplar verecek ve maddi zarara uğrayacak.
Evet çok abartılı gibi duruyor ancak bir an için gözümde canlandı ve bunları yazdım. |
| |
15-02-2008, 09:07
|
#35 |
Karma gücü: 3  | Türk Birliği
Önümüzdeki 50 yıl içerisinde Türkler tarih boyunca hiç görülmemiş bir davranış sergileyecek.Bağımsız Türk Devletleri (Türkiye,Azerbeycan,Kırgızistan,Kazak istan,KKTC,Türkmenistan,Özbekistan ve umarım bağımsızlığını ilan edecek olan Doğu Türkistan) birleşecek ve Büyük Türk Birliği kurulacak.Bu ülkelerin önemli ölçüde sahip olduğu Bor,Uranyum,Petrol,Doğalgaz vb. kaynaklar ile Türk Alemi dünyanın en önemli ve en güçlü birliği haline gelecek.(birde islamiyetten vazgeçip kendi özümüze, eski inançlarımıza dönersek ozaman karşımızda kimse duramaz sanırım)  |
| |
15-02-2008, 10:46
|
#36 |
|
Alıntı: ermanakca´isimli üyeden Alıntı
-güçlü bir devletin başkanı suikaste uğrayacak- | bu bence eger secilirse Obama olacak...
ABD zenci baskana gecit vermez..
| |
11-03-2008, 01:00
|
#37 | | Guest |
 bunun için kahin olmaya gerek yok be | |
| |
11-03-2008, 01:27
|
#38 |
Alıntı: Ulumil´isimli üyeden Alıntı
Türkiye süper güç olacak mi?
Dünya'nin genelini ilgilendiren kehanetlerin yanisira Türkiye'yi birebir ilgilendiren kehanetler de var. Mehdi inanci dogrultusunda Türkiye'de birçok cemaat Mehdi'nin Türkiye'den çikacagini ileri sürüyor. Yeni milenyumda çikacak olan Mehdi'nin basta Türkiye olmak üzere tüm dünyayi kurtarmasi bekleniyor. Türkiye kehanetlere göre siyaset, sosyal hayat, spor ve sanat alanlarinda da birtakim degisiklikler yasayacak. Ancak kim tarafindan ortaya atildigi bilinmeyen ve Türkiye'de büyük çogunluga hakim olan bir inanca göre Türkiye 2000'li yillarda süper güç olacak. Ortalikta dolasan kahenetlere göre, Türkiye 2040'li yillarda dünyada kendisinden bahsettirecek, 2050 yilinda ise dünyadaki tek süper güç olarak kabul edilecek. Yine kehanete göre Türkiye'nin süper güç olma asamasinda diger Türk devletlerinin de Türkiye'ye tâbi olmasi sözkonusu olacak. Burada varilmak istenen Osmanli ruhunun tekrar yeserecegi. Yani ayni kaynaga göre Türkiye önümüzdeki 10 yil içinde kendi eksikliklerini tamamladiktan sonra Avrupa Birligine girebilecek.
Boyle bir iddia var. Sahsi fikrim Turkiye super guc olucak ama Mehdi denen bir kisiye bagli olarak super guc olunmaz .Calisarak bilimle teknolojiyle olucak.Ayrica bu kehanet bana biraz Islam sosu katilmis gibi geldi. Kehanette tek begendigim yer diger Turki cumhuriyetlerin bize tabi olmalari . |
*Hayal Kurmak güzel bir şey...Birincisi Avrupa birliğine girmicez o birlik bize günahını vermez girme işini hiç karıstırma...ikincisi süper bir güc olacağımız hayali güzel bir hayal keske olabilsek ama keşkelerle yetinmiyecek kadar akılı selim olmalıyız.Hayal kurmanın dısına cıkıp bir şeyleri görmeli ve ona göre geleceğe dair yorumlar yapmalıyız...
Umarım acıklayıcı olmustur.ANLAYAN ANLADI...  |
| |
21-05-2008, 13:06
|
#39 |
Karma gücü: 2  |
2008-2010 2008 Temmuz'undan itibaren ekonomik kriz kendini tüm yönleriyle gösterecek.Yaz çıkışı Marmara'da deprem olacak.Ardından 2009'a yakın bir vakit ABD İran Savaşı başlayacak. İran Türkiye'deki İncirlik başta olmak üzere kamuoyundan da saklanan (gizli) ABD üstlerini vuracak.Bu saldırıdan sonra Türkiye İran Irak savaşı başlayacak.
2011- Amerika savaşlar sonunda arabulucu olacak ve bu üç ülkenin sınırlarını yeniden çizecek.Türkiye yeniden yapılanmaya başlayacak.
2012-2013- Dünya için beklenen felaketler 21 Aralık 2012'de değil 2011'in ikinci yarısından itibaren kendini göstermeye başlayacak ama en şiddetli olanları 2013'ün ilk yarısında olacak, bu felaketlerden Türkiye'de dünyadaki diğer ülkeler gibi etkilenecek. |
| |
21-05-2008, 13:50
|
#40 |
|
Türkiye önümüzdeki 10 yil içinde kendi eksikliklerini tamamladiktan sonra Avrupa Birligine girebilecek. Turkiye 2040 yilindan once AB ye giremez.
İran Türkiye'deki İncirlik başta olmak üzere kamuoyundan da saklanan (gizli) ABD üstlerini vuracak.Bu saldırıdan sonra Türkiye İran Irak savaşı başlayacak. Iran Bizim gibi bir dusmani ardina almak istemez..
Ama yakinda buyuk bir deprem olacak Marmara, Ege, Akdeniz Kiyilarinda..
| |