Alıntı:
NoktasaL´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle kendinize rahat bir ortam oluşturmalisiniz -astral seyahate çikarkenki gibi bir pozisyon alabilirsiniz- yani uzanabilirsiniz,isterseniz rahat bir koltukta da oturabilirsiniz.
Sonra sırayla şu şekilde olay gerçekleşecek:
1-Yüksek bir istek
2-“bilginin size gelmesi�?ne olan inancınız
3-boş bir zihin
4-bilginin gelişi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aslında yüksek bir istek olgusu 3. sıradaki boş bir zihin olgusuyla çelişir ki zaten zihin yoğunlaşmasıyla psi enerji etki alanına girileceği kanısındayımdır..hiç bir zamanda zihin boş olmaz.zaten söylenen sıralama insanın hipnoz halinde durmasıdır o zaman dahi bilinç sürekli yeni bilgi almaya çalışır dış etkenlerden.
eğer ki zaten böyle birşey varsa enerji birikimlerimiz ortak noktada buluşturacaktır bizi..o zaman isteklerimiz doğrultusunu zihnimizin koşu yolunda göreceğiz |
Yüksek bir istek "olgu"su,boş bir zihin "olgu"suyla neden çelişir açıklar mısın?
Çünkü ben bunları "eş zamanlı" bir şekilde istemiyorum ve bu yüzden de çelişkiyi anlayabilmiş değilim.
"Boş bir zihin" derken zaten gerçek anlamda bir boş zihin oluşturmaktan bahsetmiyorum. Olabildiğince düşünceleri azaltmaktan bashediyorum. Bu da her yerde "boş biz zihin" diye belirtilir.
Hipnoz halinde bile bilgi alamay çalışır dmeişsiniz,burada alınmaya daha doğrusu farkedilmeye çalışılan bilgi 6.his ile gelen bilgidir. Telkin veren kişinin vereceği komutlar değildir. Ki zaten 4maddeyi gerçekleştirirken hipnoz olmazsınız. Hipnoz için gerekli şeyler olabilir ama ben bir otohipnozdan bahsetmedim.
Son paragrafta anlatmak istediğinizi de anlayamadım,bağışlayın.
--------------------
Alıntı:
mcalone´isimli üyeden Alıntı
1-Yüksek bir istek
2-“bilginin size gelmesi‿ne olan inancınız
3-boş bir zihin
4-bilginin gelişi
bu 4 maddeyi gerçekleştiremiyorum malesef!
ilk 1'inci maddeyi istekle yapmaya çalışıyorum!
sonraki ikinci maddede güçlük çekiyorum!
v üçüncü maddeyi malesef yapamıyorum bende boş bir zihin yok 
ve bu yüzden bilginin gelişi sağlanamıyor!
ama bazen istemsiz bir şekilde hissettiklerim oluyor... |
2.maddede güçlük çekerseniz,yani 6.hissin varlığına inanmıyorsanız,bu yolla bilgi alabileceğiniz inanmıyorsanız zaten bunu -bilinçli- gerçekleştirmeniz mümkün değil.
Boş bir zihinden kastım alfa ritmidir,hipnoz anındaki,uykudaykenki,uyku ile uyanıklık arasındaki zihin durumlarından biri olsa yeter.
İstemsiz gerçekleşebilir,çoğu kişide de istemsiz gerçekleşir zaten.
Ama burdaki amacımız bunu bilinçli istekli yapabilmektir.