JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Seçenekler Arama
Alt 07-02-2008, 16:41   #21

KARAMANLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 KARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really nice

Doreen Virtue / İlahi Rehberlik / Akaşa Yayınlar
Duru/biliş/sezgi/işitme hangi kanalda daha fazla duyarlı olduğunuzu anlama ve bunu geliştirmekle ilgili egzersizler olan bir kitap . Okuması rahat ve keyifli . Algılama konusunda kendinizi açtıysanız vibrasyonunuzu yükselten benim başucu kitaplarımdan biri .
KARAMANLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-03-2008, 16:03   #22

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

harika bi konu seçmişsin mükemmel bi yazı yazıcımda mürekkep olsaydıda çıkartabilseydim
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-03-2008, 10:16   #23

NoktasaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 NoktasaL ne işi var bunun burada

Öncelikle kendinize rahat bir ortam oluşturmalisiniz -astral seyahate çikarkenki gibi bir pozisyon alabilirsiniz- yani uzanabilirsiniz,isterseniz rahat bir koltukta da oturabilirsiniz.

Sonra sırayla şu şekilde olay gerçekleşecek:
1-Yüksek bir istek
2-“bilginin size gelmesi�?ne olan inancınız
3-boş bir zihin
4-bilginin gelişi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aslında yüksek bir istek olgusu 3. sıradaki boş bir zihin olgusuyla çelişir ki zaten zihin yoğunlaşmasıyla psi enerji etki alanına girileceği kanısındayımdır..hiç bir zamanda zihin boş olmaz.zaten söylenen sıralama insanın hipnoz halinde durmasıdır o zaman dahi bilinç sürekli yeni bilgi almaya çalışır dış etkenlerden.

eğer ki zaten böyle birşey varsa enerji birikimlerimiz ortak noktada buluşturacaktır bizi..o zaman isteklerimiz doğrultusunu zihnimizin koşu yolunda göreceğiz
NoktasaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-03-2008, 10:31   #24

mcalone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mcalone henüz daha yolun başında

1-Yüksek bir istek
2-“bilginin size gelmesi‿ne olan inancınız
3-boş bir zihin
4-bilginin gelişi

bu 4 maddeyi gerçekleştiremiyorum malesef!
ilk 1'inci maddeyi istekle yapmaya çalışıyorum!
sonraki ikinci maddede güçlük çekiyorum!
v üçüncü maddeyi malesef yapamıyorum bende boş bir zihin yok
ve bu yüzden bilginin gelişi sağlanamıyor!

ama bazen istemsiz bir şekilde hissettiklerim oluyor...

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-03-2008, 23:15   #25

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Alıntı:
NoktasaL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle kendinize rahat bir ortam oluşturmalisiniz -astral seyahate çikarkenki gibi bir pozisyon alabilirsiniz- yani uzanabilirsiniz,isterseniz rahat bir koltukta da oturabilirsiniz.

Sonra sırayla şu şekilde olay gerçekleşecek:
1-Yüksek bir istek
2-“bilginin size gelmesi�?ne olan inancınız
3-boş bir zihin
4-bilginin gelişi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aslında yüksek bir istek olgusu 3. sıradaki boş bir zihin olgusuyla çelişir ki zaten zihin yoğunlaşmasıyla psi enerji etki alanına girileceği kanısındayımdır..hiç bir zamanda zihin boş olmaz.zaten söylenen sıralama insanın hipnoz halinde durmasıdır o zaman dahi bilinç sürekli yeni bilgi almaya çalışır dış etkenlerden.

eğer ki zaten böyle birşey varsa enerji birikimlerimiz ortak noktada buluşturacaktır bizi..o zaman isteklerimiz doğrultusunu zihnimizin koşu yolunda göreceğiz
Yüksek bir istek "olgu"su,boş bir zihin "olgu"suyla neden çelişir açıklar mısın?
Çünkü ben bunları "eş zamanlı" bir şekilde istemiyorum ve bu yüzden de çelişkiyi anlayabilmiş değilim.

"Boş bir zihin" derken zaten gerçek anlamda bir boş zihin oluşturmaktan bahsetmiyorum. Olabildiğince düşünceleri azaltmaktan bashediyorum. Bu da her yerde "boş biz zihin" diye belirtilir.

Hipnoz halinde bile bilgi alamay çalışır dmeişsiniz,burada alınmaya daha doğrusu farkedilmeye çalışılan bilgi 6.his ile gelen bilgidir. Telkin veren kişinin vereceği komutlar değildir. Ki zaten 4maddeyi gerçekleştirirken hipnoz olmazsınız. Hipnoz için gerekli şeyler olabilir ama ben bir otohipnozdan bahsetmedim.

Son paragrafta anlatmak istediğinizi de anlayamadım,bağışlayın.
--------------------
Alıntı:
mcalone´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Yüksek bir istek
2-“bilginin size gelmesi‿ne olan inancınız
3-boş bir zihin
4-bilginin gelişi

bu 4 maddeyi gerçekleştiremiyorum malesef!
ilk 1'inci maddeyi istekle yapmaya çalışıyorum!
sonraki ikinci maddede güçlük çekiyorum!
v üçüncü maddeyi malesef yapamıyorum bende boş bir zihin yok
ve bu yüzden bilginin gelişi sağlanamıyor!

ama bazen istemsiz bir şekilde hissettiklerim oluyor...
2.maddede güçlük çekerseniz,yani 6.hissin varlığına inanmıyorsanız,bu yolla bilgi alabileceğiniz inanmıyorsanız zaten bunu -bilinçli- gerçekleştirmeniz mümkün değil.
Boş bir zihinden kastım alfa ritmidir,hipnoz anındaki,uykudaykenki,uyku ile uyanıklık arasındaki zihin durumlarından biri olsa yeter.
İstemsiz gerçekleşebilir,çoğu kişide de istemsiz gerçekleşir zaten.
Ama burdaki amacımız bunu bilinçli istekli yapabilmektir.

Konu hexagram tarafından (03-03-2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-04-2008, 21:09   #26

Karma gücü: 3 avimavi ne işi var bunun burada

arkadaşlar ben uzun zamandır bu tekniği uyguluyorum genelde merak ettiğim soruların cevabını alabiliyorum bazen sonuca ben bile inanamıyorum

ama bazen egom ve hislerim çatışmaya giriyor yanılıyorum kendi düşüncelerime ve egoma hakim olamadığım başarısız oluyorum bu durumu aşmak için neler yapabilirim?
avimavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-05-2008, 03:11   #27

VoiceOfTheDarK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 VoiceOfTheDarK ne işi var bunun burada

Teşekkürler hexagram.
VoiceOfTheDarK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-05-2008, 19:18   #28

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

çok saol be senden de bu beklenirdi
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-05-2008, 21:34   #29

druggiedreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 druggiedreams ne işi var bunun burada

Cok yardimi oldu dogrusu saol:]
druggiedreams isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-05-2008, 21:34   #30

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Ben de size teşekkür ederim...

Alt 27-05-2008, 23:58   #31

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Teşekkürler. Çok güzel bir yazı çok açıklayıcı olmuş ve çok bilgi verici de takdir ettim eminim çok faydalı olacak.
--------------------
Alıntı:
avimavi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama bazen egom ve hislerim çatışmaya giriyor yanılıyorum kendi düşüncelerime ve egoma hakim olamadığım başarısız oluyorum bu durumu aşmak için neler yapabilirim?
Biz kendi egomuzun ve düşünce kalıplarımızın etkisinden ancak kendimize ve olaylara uzaylı gibi baktığımızda kurtuluruz ve uzaklaşırız diye düşünüyorum.

Konu angeleyess tarafından (27-05-2008 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-06-2008, 21:19   #32
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

paylaşım için teşekkürler
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-06-2008, 18:53   #33

CTUAB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 CTUAB yakında ünlü olacak gibi

teşekür ederim

Alt 22-06-2008, 01:44   #34

omega41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 omega41 henüz daha yolun başında

emeğine sağlık çok güzel
omega41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-07-2008, 20:15   #35

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

eşya bulma olayını da bu şekilde yapabiliyoruz sanırım ya da insanlara akıl verme... doğru mu?

Alt 14-07-2008, 20:24   #36

Okuyanlara,okuyup teşekkür edenlere ben teşekkür ederim
Evet eşya bulmak da bu yolla olmakta...
Ama tabi kişinin bu yetenklerini ne kadar geliştirmiş olmasına göre uygulama süresi kısalıp aratabilir. Burada yazdığım bütün uygulama 5sn de sürebilir ve anında da bulabilir
Yani kanpeye oturmak,yatmak gibi şeyler kafanızı karıştırmasın... Ayak üstü de olabilecek şeyler..

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-07-2008, 21:39   #37

fotonkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 fotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to beholdfotonkedi is a splendid one to behold

hımm evet sağol...% )

Alt 25-07-2008, 19:50   #38

RuTky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 RuTky henüz daha yolun başında

çok güzel bilgiler gerçekten teşekkürler arkadaşım
--------------------
ama kafa boşaltma konusunda büyük sorun var snin verdiğin yöntemlerde o yöntemleri hayal ederek yaptığımız için akfamız daha fazla doluyor yani gerçekten güzel bir yöntem var mı ?

Konu RuTky tarafından (25-07-2008 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
RuTky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2008, 14:56   #39

crimson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 crimson ne işi var bunun burada

ya süper bi yazı...teşekkürler..
crimson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-09-2008, 17:20   #40

holymucus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 holymucus is just really niceholymucus is just really niceholymucus is just really niceholymucus is just really nice

çok güzel bir yazı teşekkürler..
holymucus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama