JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 30-06-2007, 19:30   #21

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

evet o zaman toplu halde üç kulhü bi elham okuyalım
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-06-2007, 19:34   #22

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

forumda yazmıştım bende bizde çağırdık ve telefonu çaldırmasını isted iktabi bizde sizin gibi aynı şiekil çağırdık ve telefon çaldı...
olabilir yani ama gerçekten böyle şeyleri fazla kafaya takmak zararlıymış..

Alt 30-06-2007, 19:43   #23
star67
Guest

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet o zaman toplu halde üç kulhü bi elham okuyalım
toplu okumalarda 1 kulhü 1 elham yeterli kasma fazla
Sponsored links

Alt 01-07-2007, 22:38   #24

Karma gücü: 4 prensesss henüz daha yolun başında
Wink

bunları kibrit çöpü farzet 1 1
''''''' gördünmü üç taneyarım dikdörtgen sende daynı şekilde diğeride arkasında olacak
diğer arkadasın dediği giğbi dua okuyorsun evet de içeri doru ><
hayırsa dısarı doğru <> kibritler hareket edecek // yada diğer tarafa oldumu bilmiyorum
oluyo ayrıca çok hassa sıkılabiliyo
zaarsızmıs ölü yada diri değilmiş komik olacak ama bana asık olmustu
ve rahatsız da olmustum bence çok ilgilenme çocukca bişi gibi görünsede ben çocukluk kısmına rastlamadım
--------------------
bunları kibrit çöpü farzet 1 1
''''''' gördünmü üç taneyarım dikdörtgen sende daynı şekilde diğeride arkasında olacak
diğer arkadasın dediği giğbi dua okuyorsun evet de içeri doru ><
hayırsa dısarı doğru <> kibritler hareket edecek // yada diğer tarafa oldumu bilmiyorum
oluyo ayrıca çok hassa sıkılabiliyo
zaarsızmıs ölü yada diri değilmiş komik olacak ama bana asık olmustu
ve rahatsız da olmustum bence çok ilgilenme çocukca bişi gibi görünsede ben çocukluk kısmına rastlamadım

Konu prensesss tarafından (01-07-2007 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
prensesss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2007, 22:43   #25

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Alıntı:
star67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kulhüvallahü ehad;ın kulhüsü
Bir de "Fevk" vardı böyle di mi?

prensesss bu arada ben hala anlayamadım o kibrit çöplerinin nasıl durduklarını. E harfine mi benziyor yani?

Alt 01-07-2007, 22:50   #26

beelze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold

Alıntı:
tugcemgul´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forumda yazmıştım bende bizde çağırdık ve telefonu çaldırmasını isted iktabi bizde sizin gibi aynı şiekil çağırdık ve telefon çaldı...
olabilir yani ama gerçekten böyle şeyleri fazla kafaya takmak zararlıymış..
peki arayanı kim olarak yazdı

Alt 01-07-2007, 22:56   #27

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

ev telefonudur o

Alt 01-07-2007, 22:59   #28

beelze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold

anlaşılan sende denemişsin ama nasıl çaldırıyorlar kiayrıca o anda açsan ne olacak???

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-07-2007, 23:14   #29

üzerinde ne var diye soruyomuş kopardım herhalde
Sponsored links

Alt 01-07-2007, 23:24   #30

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

sizinkisi yeteneksizmiş numarayı bilememiş

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-07-2007, 23:31   #31
elacayib
Guest

Ben her seferinde söylerim;bunları çağırmak için öyle uzun bolu işlere gerek yok,yeter ki niyet edin.Onlar herzaman oyuna hazır.Sizi bekliyorlar.Ama ateşle oyun oynarken dikkat edin!

Alt 09-07-2007, 21:15   #32
ricali gayb
Guest

cinlerden bir çocuk gelmiş benim cin öyle diyo
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-07-2007, 05:20   #33
saphire3259
Guest

Her çağırdığınızda gelmeyebilirler.Eğer çok özel şartlarda değilseniz.Yaklaşık 10 gün kadar evvel hatay da idim.orada şeytani cinlerle bağlantı kuran ve bu konularla ilgili bir arkadaşım vardı.Yerlerini tarif edip;eğer orada çağırırsan kesin gelirler.bunun için tarif ettiğim yere git ve ezanı şerifi tersten oku...onları göndermek içinde düzden okuyacaksın dedi.fakat asla düzden okutmayacaklarınada emin ol,heleki bir kerebulaştınmı artık sürekli sana gelecek ve hayatınıda zindan edecekler...demişti...
--------------------
Bu konu ciddi ve hassas bir konu.Merakınızı anlıyorum.Merakınızı gidermek için okuyun araştırın öğrenin.Ama özelliklede bilmeyerek onları çağırmayın.ASLA !!!...Bunu yaptığınızda onlarla aranızda bir kapı açarsınız.Bir boyut kapısı ve siz çağırdığınız için sorumlu olur ve tehlike altında yaşarsınız.Hayatınızın geri kalan kısmında çok ama çok ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz...

Konu saphire3259 tarafından (10-07-2007 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 10-07-2007, 16:11   #34

ezim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 ezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud of

hayırlı olsuuunnn gelmiş işte usta.onlarada malzeme çıkmış ya anlamıyorum nie çagırırsınız alla alla nezaman çağırdınız siz bakem bu cincağızı...

siz cagırmaya niyet ettiğinizde ve bu niyetle okudugunuzda zaten gelir.hayır nekadar anılırsa ve nekadar tırsılırsa okadar çok yanındada buluna bılıyor insanın helede uğraşmaya meğilliysen...

ezim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-07-2007, 18:52   #35
AnunnaKi
Guest

bulaşmamak lazım böyle işlere.
Sponsored links

Alt 10-07-2007, 19:37   #36

cReMaToRiUm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 cReMaToRiUm henüz daha yolun başında

ruh degilde cin gelmş olabilir ve kötüyse musallat olabilir dikkatli olun arkadaşlar...

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama