yau tahta kurusu falandır o şaka bi yana annen küçükmüş baya ve belki o an öyle görmüştür karanlık olduğu için.teyzeninde başına orda bişiy gelmiş olabileceği ihtimalini düşünürsek oranın konusunu açmıyordur bende küçükken tuvalete tek gidemezdim annemi uyandırmaya her gittiğimde annemle babamın üstünde aslanlar falan görürdüm.çocuklar böyle şeyleri görebilirler yani başka bişey olduğunu sanmıyorum
İnsanlara anlatmak,anlatılana inanmak ve inandırmak ne de güzel geliyor. Bu bir çoğumuz için geçerli. Ama başkalarını hayrete düşürmek heyecanlandırmak inanmasını beklemek kendimize hangi gerçekleri kazandırıyor acaba. En basitinden küçük bir tespit yapmak gerekirse eğer bir kişi kötü ruhlara uzun süre veya hala musallat bir durumda kalmış ve kalıyorsa korkunç olaylara maruz kalmışsa görüntü resmindeki korkunç resimlerle işi olmaz(kendimi o kişinin yerine koyduğumda yaptığım bir tespit). Ama o kötü ruhların kendisine musallatından zevk alıyorsa bir şey diyemiyeceğim. Bütün abartılarımızdan,şüpheleremizden, hatalı yorumlarımızdan,yanlışlıklardan, tesadüflerden, bilimin keşfetmediği ne yaşadık ona bakalım önce kendimiz inanalım bu önemli diyorum.
bedensizler bir yere hapsedilemez kozmik ışınlardan oluşur ve saydamdırlar..........
Alıntı:
Sepia´isimli üyeden Alıntı
ben cevabımı urum'dan aldım, sizin gibilerin cevaplarına pek ihtiyacım yok.
bu lafın pekte hoş değildi sizin gibiler nooluyor şimdi...ayrıca adres belirtmemende saçmaydı..paranormal olaylar tartışılırken genelde zaman,yer ve mekanı olayı kanıtlamak için tanıtman gerekiyor.... neyse.....bana inandırıcı gelmedi..
birisi anlatır birileri de hayal eder
sonra hayal edenlerin bilinç altında onlar birden canlanıverirler
bu tür olaylar genelde çocukların başına gelir
muhtemelen o kutunun önünde uyuyakalmıştır sonra bunları görmüştür
uyanınca da etkisiyle bunları gerçek zannetmiştir