yanlız babam a sordum babam o zamanlarda hacılar hocalar hurafelerle kandırıyor para kazanıyorlardı cin çıkarma bilmemle olaylarından belki o zaman çocukların zihnine yerleşmiş ve aralarında konuştukca gelcekler gibi düşünmüş ve imgelemiş olabilirler ama teori ben inanıyorum ama..
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
leproconlar mit ve uydurmadırlar. yeşil renkte olurlar, hepsi. aklıma yatmamasının ve uydurma gelmesinin nedeni de belli bir boyda olmaması(bunun belirtilmemiş olması).
--------------------
ayrıca bildiğim kadarıyla amerika taraflarında oluyor o yaratıklar
Konu Sepia tarafından (23-02-2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
şöyle bir yorum getirebilicem ancak , annen o zamanlar on yaşındaymış yani hayalgücünün en fazla çalıştığı yaşlar. ve teyzen eğer annene sürekli olarak o dolabı açma diye uyarıda bulunduysa ( belki dolapta sakladığı bir şeyler vardı ya da karıştırılmasını istemiyordu ) annen de hayalgücünün etkisiyle böyle bir şeyler görmüş ( yani gördüğünü sanmış ) olabilir.
şöyle bir yorum getirebilicem ancak , annen o zamanlar on yaşındaymış yani hayalgücünün en fazla çalıştığı yaşlar. ve teyzen eğer annene sürekli olarak o dolabı açma diye uyarıda bulunduysa ( belki dolapta sakladığı bir şeyler vardı ya da karıştırılmasını istemiyordu ) annen de hayalgücünün etkisiyle böyle bir şeyler görmüş ( yani gördüğünü sanmış ) olabilir.
Tebrik ederim cok güzel bir cevap olmus.En mantıklı olan da bu.Eline sağlık..
bu oralarda normal karşılanıyor yani herkes tarafından biliniyormuş.bi ara zaten çıkıp gezeceğim oraları korkmazsam